موانع رشد صنعت در سال "جهاد اقتصادي " بيشتر شده است
خبرگزاري فارس: معاون حقوقي و پارلماني وزارت صنايع با اشاره به افزايش نرخ رسمي ارز طي روزهاي اخير گفت: موانع رشد بخش صنعت در سال "جهاد اقتصادي " بيشتر شده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، ايرج نديمي صبح امروز در يك نشست خبري اظهار داشت: در سال جاري برخلاف انتظار و با وجود اينكه امسال به نام "سال جهاد اقتصادي " نامگذاري شده، در رابطه با تأمين مالي ارزي و ريالي بخش صنعت موانع بيشتر از قبل شده است.
وي تصريح كرد: اين در حالي است كه با وجود نامگذاري امسال، انتظار ميرود سرعت بيشتري در اشتغالزايي و توسعه بخش صنعت و معدن شاهد باشيم.
نديمي با بيان اينكه بسياري از صنعتگران در استانها از كندي اعطاي تسهيلات بانكي گلايهمندند، گفت: تأخير در راهاندازي صندوق توسعه ملي نيز باعث ايجاد تأخير در تحقق سهم 18 ميليارد دلاري بخش صنعت از اين صندوق شده است.
وي با اشاره به تأثير تحريمها در تأمين مالي پروژههاي صنعتي افزود: نرخ ارز نيز از نقش مهمي در توسعه صنعتي و معدني كشور برخوردار است و اين در حالي است كه صنعت ايران به كشورهاي ديگر وابسته است و به همين دليل نقش ارز در اقتصاد صنعتي و معدني كشور مهم است.
* اجراي هدفمندي چند هزار ميليارد تومان از جيب صنعتگران خارج كرد
به گفته نديمي، نحوه تصميمگيري در مورد سود سپردهها، قيمت ارز و تأمين ارز آثاري را در بخش صنعت به همراه داشته است و علاوه بر اين، با اجراي طرح هدفمندي يارانهها چند هزار ميليارد تومان از جيب صنعتگران خارج شده و در همين حال، نوسانات نرخ ارز نيز به ضرر توليدكنندگان شده است.
وي تصريح كرد: با شرايط فعلي نميتوان مانند سال قبل در عرصه اقتصادي پيشرفت كرد و اگر قرار است اشتغال ايجاد شده در كشور دو برابر سال گذشته باشد و شعار "جهاد اقتصادي " تحقق پيدا كند بايد جهتدهي مناسبي به منابع مالي داده شود.
نديمي تصريح كرد: در حال حاضر بروكراسي موجود در صدور برخي مجوزها اجازه نميدهد كه شعار "جهاد اقتصادي " در كشور محقق شود.
وي تصريح كرد: در حال حاضر تأمين مالي، سرمايه در گردش، معوقات بانكي، استمهال بدهيها، قيمت ارز و گشايش اسناد اعتباري، مالياتها، گمرك، تأمين اجتماعي، قانون كار و برخي مشكلات مربوط به شهركهاي صنعتي به عنوان مهمترين مشكلات صنعتگران و معدنكاران كشور مطرح هستند.
* فعاليت طولاني مدت سرپرست ايميدور به دليل طي شدن پروسه ادغام
نديمي در ادامه در پاسخ به سوال فارس در خصوص دليل طولاني شدن سرپرستي سميعينژاد در سازمان توسعه معادن اظهار داشت: سميعينژاد اصرار ندارد كه در 2 جا به طور همزمان مشغول فعاليت باشد بلكه خواستار فعاليت در يكجا است.
وي تصريح كرد: نه وزارت صنايع اصراري بر اين كار دارد و نه خود سميعينژاد ولي با انتساب سرپرست وزارت صنايع، غضنفري اعلام كرد كه تا زمان تعيين تكليف ادغام وزارتخانههاي صنايع و بازرگاني تغييرات مديريتي حداقل خواهد بود.
وي با بيان اينكه تغييرات اتفاق افتاده در سطح وزارت صنايع در حد دفاتر بوده است،گفت: سقف زماني براي سرپرستي در سازمانهاي توسعهاي تعريف نشده و اگر روند قبلي در وزارت صنايع حاكم بود، سميعينژاد همچنان در 2 سمت باقي نميماند و تكليف سازمان توسعه معادن نيز مشخص ميشد.
نديمي با بيان اينكه قرار نبود زمان سرپرستي در ايميدرو اينقدر طولاني باشد، گفت: از لحاظ قانوني يا غير قانوني بودن انتصاب وي به عنوان سرپرست ايميدرو در حالي كه مديرعامل شركت فولاد مباركه (طرف قرارداد ايميدور) است، نميتوان به صراحت صحبت كرد هر چند از طرف سازمان بازرسي و ديوان محاسبات نيز بحثهايي مطرح شده است.
وي تأكيد كرد: وضعيت سازمانهاي توسعهاي وزارت صنايع توسط هيئت مديره اين سازمانها و همچنين وزارتخانه رصد ميشود و شوراي معاونين نيز بخش عمدهاي از وقت خود را براي اين كار صرف ميكند.
* تحقق 18 درصد از سهم 30 درصدي صنعت از درآمد هدفمندي
معاون حقوقي و پارلماني وزارت صنايع با تشريح برخي مشكلات صنعتگران به دليل اجراي طرح هدفمندي يارانهها گفت: از سهم 30 درصدي صنايع از درآمد حاصل از هدفمندي يارانه تنها 18 درصد به اين بخش اختصاص داده شد است.
وي تأخير در بودجهريزي بخش صنعت، تحريمها و همچنين ادغام وزارت صنايع و بازرگاني را از ديگر مواردي عنوان كرد كه مشكلاتي را براي بخش صنعت و معدن كشور ايجاد كرده است.
* حذف ماده 53 قانون برنامه پنجم در مورد ادغام وزارتخانهها امكان پذير است
نديمي در ادامه در خصوص وضعيت تدوين لايحه ادغام وزارتخانههاي صنايع و بازرگاني نيز گفت: نتيجه ادغام وزارتخانههاي راه و مسكن نشان داد كه به طور كامل در شرح وظايف وزارتخانه جديد ورود نشده و مسئول وزارتخانه جديد ميتواند در فرصت پيش رو برنامه كاملي را براي اين وزارتخانه تعريف كند.
وي افزود: تهيه شرح وظايف وزارتخانه جديد حاصل از ادغام راه و مسكن حدود 6 ماه طول ميكشد و در مورد وزارتخانههاي ديگر نيز هنوز لايحهاي توسط دولت اعلام نشده است.
وي تصريح كرد: شايد دولت منتظر نتيجه ادغام وزارتخانههاي راه و مسكن است.
نديمي با اشاره به تهيه طرحي از سوي 200 نماينده مجلس براي تأخير در ادغام وزارتخانهها گفت: با نشستي كه امروز بين رؤساي قوه مجريه و مقننه برگزار ميشود احتمالاً موضوع ادغام با توجه به اينكه زمان سرپرستي وزاري فعلي محدود است، تعيين تكليف خواهد شد.
وي افزود: در صورتي كه روند فعلي ادامه داشته باشد وزير پيشنهادي وزارتخانههاي جديد پس از دريافت رأي اعتماد از مجلس طي چند ماه برنامه خود را ارائه خواهند كرد.
به گفته نديمي، مجلس هنوز استراتژي خود را در مورد تقدم يا تأخر ادغامها اعلام نكرده است.
وي پيشبيني كرد مجلس از اجراي اصل قانون در مورد ادغام وزارتخانهها تغيير رويه ندهد، هر چند كه امكان حذف ماده 53 قانون نيز براي مجلس فراهم است.
وي پيشبيني كرد طي يك ماه آينده تكليف وزارتخانههاي ادغامي مشخص شود.
* لايحه ادغام وزارتخانهها هنوز به امضاي معاون رئيس جمهور نرسيده است
معاون پارلماني وزارت صنايع در پاسخ به سؤال فارس در اين مورد كه با توجه به رد فوريت لايحه يك مادهاي ادغام وزارتخانههاي راه و مسكن در مجلس، آيا پيشبيني نميكنيد ماده واحده ادغام وزارتخانههاي صنايع و بازرگاني نيز مورد پذيرش مجلس قرار نگيرد؟ اظهار داشت: مجلس بايد جهتگيري نهايي خود را با ادغام وزارتخانههاي راه و مسكن اعلام كند و در اين مورد 2 راه بيشتر وجود ندارد يا اينكه طرح تصويب ميشود و يا در نحوه ادغام، روش مشخصي اعلام ميشود.
وي با بيان اينكه در اين مورد علامت مصوبي از مجلس نداريم، گفت: مجلس با نوع تصويبش در مورد ادغام وزارتخانههاي راه و مسكن، روش كار را براي ساير وزارتخانهها نيز اعلام ميكند.
نديمي با بيان اينكه لايحه ادغام وزارتخانههاي صنايع و بازرگاني توسط اين دو وزارتخانه به اتمام رسيده است، گفت: اين لايحه بايد به امضاي معاونت منابع انساني رياست جمهوري برسد و پس از آن به هيئت دولت ارائه شود.
وي افزود: تا زماني كه لايحه ادغام از كميسيون ذيربط دولت بگذرد و به هيئت وزيران برسد نميتوان گفت چه تغييراتي را شامل ميشود و يا اينكه به صورت ماده واحده در ميآيد و يا يك لايحه مفصل.
وي ادامه داد: لايحه ادغام وزارتخانههاي صنايع و بازرگاني ابتدا بايد توسط كميسيون زيربنايي دولت به تصويب برسد و بعد در اختيار هيئت دولت قرار گيرد.
به گفته نديمي، اين لايحه هنوز به امضاي معاون منابع انساني رياست جمهوري نرسيده است كه بخشي از اين تأخير به دليل بحثهاي مطرح در مورد روش ادغام وزارتخانهها است.
* بانك مركزي از وزارت صنايع شكايتي نكرده است
معاون پارلماني وزارت صنايع در واكنش به وجود برخي اختلاف نظرها بين وزارت صنايع و بانك مركزي در مورد نرخ رشد بخش صنعت و بحثهاي مطرح شده از سوي رئيس كل بانك مركزي مبني بر اينكه از دستگاههايي كه آمار اين مركز را زير سؤال ميبرند شكايت خواهد كرد، گفت: مركز آمار و بانك مركزي به عنوان مراكز رسمي و قانوني آماري كشور شناخته شدهاند اما آمارهاي ما نيز آمارهاي قطعي است.
وي ادامه داد: آن دسته از آمارهايي كه قبل از قطعيت آماري اعلام ميشوند چون تناقضي با آمارهاي رسمي ندارند، موجب شكايت بانك مركزي نيز نميشوند.
نديمي افزود: شاخصهاي بانك مركزي متناسباً اعلام ميشود، مثلاً در مورد اشتغال ميتوان از 2 ساعت تا هر روز را به عنوان مبنا مد نظر قرار داد كه بانك مركزي بايد پارامترهاي خود را اعلام كند.
وي ادامه داد: در صورتي كه وزارت صنايع بر اساس پارامترهاي متفاوت از بانك مركزي نرخ رشد صنعت را اعلام كرده باشد، مشكلي نيست ولي اگر بر اساس همان پارامترها، آمارهاي بانك مركزي را تكذيب كند اين مسئله ميتواند مورد بررسي قرار گيرد.
معاون حقوقي وزارت صنايع تأكيد كرد: از بانك مركزي تاكنون شكايتي در اين مورد به معاونت حقوقي وزارت صنايع نرسيده است.
* اجراي هزار و 843 طرح صنعتي در قالب طرح آمايش
نديمي در پايان از برنامهريزي براي اجراي هزار و 843 طرح صنعتي و معدني در قالب طرح آمايش با اعتبار 113 هزار ميليارد ريال خبر داد و گفت: از اين تعداد، 860 طرح مصوب شده، قرارداد 510 طرح منعقد شده و منابع مالي 386 طرح نيز به طور كامل پرداخت شده است.
وي با بيان اينكه در طول هفته صنعت و معدن 464 طرح در استان ها اجرايي خواهد شد، افزود: اشتغالزايي اين طرحها 19 هزار و 35 مورد پيشبيني و ارزش ريالي طرحها نيز 287 هزار ميليارد ريال برآورد ميشود.
به گفته وي، ارزش ارزي اين طرحها نيز 681 ميليون دلار تعيين شده است.
اهداف و چشمانداز صنعت بيمه در سال جهاد اقتصادي
خبرگزاري فارس: رئيس كل بيمه مركزي با اشاره به اهداف و چشمانداز اين صنعت در سال جاري گفت: در پايان برنامه پنجم ضريب نفوذ صنعت بيمه كشور از متوسط جهاني بالاتر خواهد بود.

به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبري فارس «توانا»، جواد فرشباف ماهريان امروز در همايش آموزش تخصصي مديران شعب صنعت بيمه سراسر كشور ضمن بيان اين مطلب كه صنعت بيمه در برنامه تحول خود اهداف بلندمدتي را طراحي كرده اظهار داشت: در زمان تدوين برنامه تحول ضريب نفوذ بيمه 1.3 درصد بود كه در سال 89 اين ضريب را به 1.5 درصد رساندهايم. البته براي انتهاي برنامه پنجم توسعه اميدواريم ضريب نفوذ 2 درصدي صنعت بيمه را شاهد باشيم.
وي ضمن تاكيد بر اينكه در انتهاي برنامه پنجم ضريب نفوذ صنعت بيمه كشور از متوسط جهاني بالاتر خواهد بود گفت: در زمان آغاز برنامه سهم بخش خصوصي 22.5 بود كه به دنبال آن هستيم اين سهم را به 70 تا 75 درصد برسانيم.
وي با اشاره به اينكه لازمه محقق شدن اين امر گسترش حق بيمهها و محدوديت بخش خصوصي در سهم 25 درصدي است افزود: به استثناي بيمه درمان و شخص ثالث كه بيشتر ضريب نفوذ كشور را به خود اختصاص داده است ساير رشتههاي بيمهاي 10 و حداكثر 15 درصد توسعه پيدا نكردند در حالي كه سرزمين ايران با توجه به توانمنديهاي داخلي خود بايد ضريب پوششي بيشتري را شاهد باشد.
وي ضمن بيان اين مطلب كه دستاندركاران صنعت بيمه بايد بازار وسيعي را براي رشتههاي مختلف بيمهاي به وجود آورند گفت: اعمال مديريت ريسك در شركتها و رعايت اصول رقابت در بازار و رعايت اخلاق حرفهگري در صنعت بيمه توسعه اين صنعت را در آينده به وجود خواهد آورد.
رئيس كل بيمه مركزي معتقد است به كارگيري دانش فني و حرفهاي به روز و گسترش فعاليتهاي بيمهگري ميتواند در بلندمدت صنعت بيمه را به اهداف از پيش تعيين شده خود برساند. البته بايد عدالت در خدمات بيمهاي محور قرار گيرد.
وي با اظهار تاسف از اينكه توزيع رشتههاي مختلف بيمهاي فقط در تهران و برخي از شهرهاي كشور محدود شده است، گفت: لازمه رسيدن به اهداف بلند گسترش فعاليتها و ارايه خدمات مطلوب به سراسر كشور است.
رئيس كل بيمه مركزي با اشاره به اينكه صنعت بيمه بايد با تمام قوا و سازماندهي نيروهاي انساني خود فعاليتهاي بيمهاي خود را متمركز كند گفت: در اين چند سال با تغيير نگاهي كه در برنامه عملكرد خود به وجود آوردهايم و مديريت مناسب به دنبال تحقق برنامههاي از پيش تعيين شده هستيم.
فرشباف در ادامه گفت: بيمه مركزي با تمام قوا و امكانات و به طور جدي پيگير اجرايي شدن هر يك از اهداف كلان خود در صنعت بيمه است.
به گفته وي، زمينه فعاليت در صنعت بيمه به كلي پيشرفت كرده و در حال تغييرات اساسي است به صورتي كه دستاندركاران صنعت بيمه بايد خود را براي مواجهه با پيامدهاي مثبتي كه انتظار ميرود كليه شركتهاي بيمه و مديران شعب سراسر كشور را تحت تاثير قرار دهد آماده كند.
** آزادسازي تعرفهها؛ كاهش قيمتها
رئيس كل بيمه مركزي به آزادسازي تعرفهها اشاره كرد و اظهار داشت: با اجرا شدن اين برنامه صنعت بيمه 30 تا 40 درصد كاهش قيمتها را در رشتههاي بيمهاي شاهد بوديم كه احتمال ميرود پورتفوي حق بيمه شركتهاي بيمه تا حدود مناسبي در آينده افزايش يابد.
وي در ادامه تصريح كرد: 29 درصد توليد حق بيمهها در سال 89 نسبت به 88 نشان از آن دارد كه اقبال عمومي مردم نسبت به صنعت بيمه افزايش يافته و ضريب نفوذ اين صنعت هر روز در حال گسترش است كه البته به عقيده بنده اگر قيمتهاي مناسب به مردم عرضه شود اقبال عمومي بيشتر خواهد شد.
وي با اشاره به اينكه بيمه مركزي در برنامه تحول صنعت بيمه اصلاح آئيننامه 57 و اعطاي نمايندگي شركتهاي بيمه را صادر كرده است گفت: با توجه به تعاريفي كه از فعاليتهاي بيمهاي عنوان ميشود بيمه مركزي با گسترش مجوز فعاليتهاي شركتهاي بيمهاي خود از شروع برنامه كه 8 هزار و 500 نماينده فعاليت ميكردند تعداد آنها را به 2 هزار و 500 هزار رسانده است كه اين امر نشان از رشد حداقلي سه برابر اعطاي نمايندگي در صنعت بيمه است.
به گفته وي، افزايش اعطاي نمايندگيها در سطح كشور نشان از تقاضاهاي زياد جامعه براي انجام فعاليتهاي بيمهاي است؛ البته شركتهاي بيمهاي بايد در راستاي دريافت مجوز فعاليتهاي خود را در چارچوب استانداردها انجام دهند.
رئيس كل بيمه مركزي معتقد است رفتارهاي نمايندگان با مردم بايد مناسب با عدالت باشد تا ترغيب مردم به سمت خريد رشتههاي بيمهاي افزايش يابد.
وي در ادامه گفت: تغيير رويكرد به بازاريابي و حضور در فعاليتهاي اقتصادي، پويايي صنعت بيمه را به دنبال دارد اما متاسفانه به دليل آنكه شركتهاي بيمه بيشتر فعاليتهاي خود را متمركز در بيمه شخص ثالث ميكند اين امر تا حدودي تحقق نشده است.
به گفته وي، در حالي بحث توسعه بازار در صنعت بيمه مطرح ميشود كه 85 درصد از اين بازار بكر بوده و تقاضايي از جانب شركتهاي بيمه وجود ندارد.
** توسعه بازار اولويت اصلي صنعت بيمه در كشور
وي با اشاره به اينكه نمايندگان و شعب سراسر كشور بايد در توسعه بازار بيمهاي اقدامات موثري را انجام دهند گفت: البته بيمه مركزي نيز براي تحقق اين امر اقدامات موثري را انجام خواهد داد.
وي در ادامه افزود: اجراي صحيح و متناسب با قانون خاص بيمه مركزي است به طوري كه فعاليتهاي نمايندگي شركتهاي بيمه بايد به طور يكسان و مطابق با قانون انجام شود.
فرشباف به آزادسازي تعرفهها حتي در بيمه شخص ثالث اشاره كرد و گفت: در بيمه شخص ثالث بيمه مركزي قيمتهاي حداقلي را ارايه كرده است كه اين امر به مفهوم آزادسازي بيمه شخص ثالث است.
به گفته رئيس كل بيمه مركزي، رعايت مديريت ريسك و اصول مديريت بيمه مركزي از جمله اصول اين نهاد بيمهاي به شمار ميآيد.
وي به توسعه بيمه عمر كه از جمله اهداف ديگر بيمه مركزي در اين سال است اشاره كرد و گفت: با وجود افزايش مناسب حق بيمههاي عمر ولي تا به رقم 9 درصدي فاصله زيادي وجود دارد كه بيمه مركزي در صدد است با اصلاح آئيننامه اين رشته بيمهاي و تصويب آن در شوراي عالي بيمه اقدامات موثري را در توسعه آن انجام دهد.
وي ضمن تاكيد بر اينكه اين نهاد بيمهاي اصرار بر استقرار نظارت مالي، نظارت فني بر فعاليتهاي شركتها و نمايندگيهاي كل سراسر كشور دارد گفت: برخورد سليقهاي عدم توازن در استانهاي كشور از جمله عواملي است كه مانع توسعه رشتههاي بيمهاي به خصوص بيمههاي عمر در استانها ميشود.
وي در ادامه به واحد ارزيابان خسارت كه قرار است اوايل مهرماه به صورت مستقل فعاليت خود را آغاز كند گفت: اگر بخواهيم از ماهيت سنتي بيمهگري كشور خارج و به دنبال مدرن بودن گام برداريم بايد فعاليتهاي بيمهگري را سازمان دهيم چرا كه اين امر باعث كاهش هزينههاي شركتهاي بيمهاي خواهد شد.
وي استقرار واحد ارزيابان مستقل خسارت را از جمله اقدامات قابل تقدير دانست و گفت: با آغاز فعاليت اين نهاد فعاليتهاي شركتهاي بيمهاي حرفهاي تر شده و مشكلات مردم تا حدودي كاهش خواهد يافت.
به گفته وي، لازمه توسعه صنعت بيمه نيازمند نهادسازي جديد و حرفهاي عمل كردن است در اين راستا كار ارزيابان خسارت بسيار قابل ملاحظه خواهد بود.
تكليف جهاد اقتصادي؛ رجحان كار بر منافع حزبي
خبرگزاري فارس: جهاد اقتصادي امروز با جهاد ديروز يكتفاوت اساسي دارد كه امروز در شرايط امنيت و آسايش و آرامش قرار داريم و اين ميتواند يك فرصت ايدهآل باشد براي كار بيشتر و سازندگي در اقصينقاط كشور.

از آغاز پيروزي انقلاب اسلامي ايران در سال 1357 تاكنون دشمنان بويژه آمريكا همواره و با ابزارهاي گوناگون لحظهاي از تلاش عليه موفقيت و فراگير شدن اين نهضت اسلامي و ضداستكباري فروگذار نكردهاند؛ در برههاي نمود اصلي اين تلاش در مبارزه نظامي بوده و در برههاي مبارزه فرهنگي و سياسي غلبه داشته است اما آنچه امروز محور اصلي مبارزه دشمنان با انقلاب ملت ايران قرار گرفته، مبارزه و تحريم اقتصادي است. در شرايطي كه در سومين سال از دهه پيشرفت و عدالت قرار داريم و از سوي ديگر با پيدايش موج اسلام خواهي و ظلمستيزي كه در دنياي اسلام به وجود آمده است، اين احساس ايجاد ميشود كه در ملتهاي منطقه هم پيشرفت و عدالت محقق خواهد شد. با وجود چنين شرايطي رهبر معظم انقلاب در پيام نوروزي خود در ابتداي سال جديد خورشيدي، اين سال را "سال جهاد اقتصادي " نامگذاري كردند و از تمام مسؤولان كشور در همه دستگاهها و همچنين همه آحاد مردم خواستند در عرصه اقتصادي، جهادگونه و با فرهنگ مجاهدت وارد شوند. امروز رشد و پيشرفت خاص و شتابنده اقتصادي ايران به عنوان كشوري كه چشم بسياري از ملتهاي منطقه به وضعيت و شرايط آن دوخته شده؛ مساله مهمي در نگاه بينالمللي است و بالندگي اقتصادي ايران اسلامي ميتواند در نگاه ملتهاي مسلمان منطقه به شكلگيري الگويي برآمده از اسلام در رفع معضلات اقتصادي منجر شود. در حقيقت جهاد اقتصادي در اينجا وسيلهاي است براي يك الگوسازي جهاني.
به هر حال جهاد اقتصادي براي آنچه منظر و نگره رهبر انقلاب در اين سال تحول است جهاد عملي با عزم و ابزار كامل، جوشش غرور ملي، اعتقاد راسخ به ارزشهاي معنوي كه در جهاد وجود دارد، رجحان كار و كوشش بر منافع و تعاملات فردي و گذشت از غرور و كبر ناشي از منيتهاي فكري و جناحي و مآلا به خدمت درآمدن بسياري از نيروهايي است كه ديروز در جبهه نظامي از مرز و بوم كشور دفاع ميكردند و امروز اين نبرد به ميدانهاي صنعتي و كشاورزي كه نياز وسيع به تغيير و تحول دارند بايد كشيده شود. در سال جهاد اقتصادي مديريتي حداقل در حد مديريت بحران است كه اگر اين اتفاق صورت نگيرد نتيجه و عملكرد دستگاههاي اجرايي و عمومي كشور چيزي بيش از سال قبل نخواهد بود. خصوصيت حاكم بر نظام و مردم كه مبتني بر نگره اسلام است و هر حركتي با نيت و توجه ميتواند به منزله جهاد تلقي شود و مديريت ناب و خالص با درك و شعور دين مبين اسلام ميتواند فرآيندي قابل قبول در حركت جهادي سالجاري را مديريت كند و از كشور پهناور و غني ما مدينه فاضلهاي را به وجود آورد كه خواست مردم و مطالبه و دغدغه جدي ولايت است.
قطعا رهنمود رهبر انقلاب در انتخاب اين نماد به حسب ضرورت اجراي كامل طرح تحول اقتصادي است تا اين طرح در ابتداي مسير خود، با توزيع مبلغي به عنوان يارانه يك هدف غايي قرار نگيرد زيرا يارانهبگير الزاما بايد در مسير توليد ثروت قدم بردارد و از مصرفكننده صرف ثروت و منابع خارج شود و با توليد ثروت از حداقلهاي رفاه اجتماعي به سطح استانداردهاي بينالمللي برسد، در اين صورت هم رشد اقتصادي كشور بهبود خواهد يافت و هم بهرهوري افزايش يافته و به تبع آن بيكاري در كشور محدود و نرخ آن مقبول خواهد شد. هنوز يادمان نرفته جهاد سازندگي در حالي كه اتاق مناسب براي مديران خود نداشت بزرگترين فعاليتهاي اقتصادي را در بخشهاي كشاورزي، صنعت و خدمات صورت ميداد و گروه عظيمي نيز در خدمت بخشهاي مختلف دفاع مقدس تمهيدات لازم را براي دفاع فراهم ميكردند. جهاد اقتصادي امروز با جهاد ديروز يكتفاوت اساسي دارد كه امروز در شرايط امنيت و آسايش و آرامش قرار داريم و اين ميتواند يك فرصت ايدهآل باشد براي كار بيشتر و سازندگي در اقصينقاط كشور.
نويسنده : مجتبي شجاعي
منبع : روزنامه وطن امروز 1390/03/28
موضوع "تحريمها " در كميسيون ويژه جهاد اقتصادي مجلس بررسي ميشود
خبرگزاري فارس: كميسيون ويژه جهاد اقتصادي موضوع "تحريمها " را با حضور مسئولان مربوطه بررسي ميكند.

به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس، اعضاي كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي روزهاي يكشنبه، دوشنبه و سهشنبه اين هفته جلسه دارند و در اين جلسات بررسي لايحه اعاده شده امور گمركي از شوراي نگهبان را ادامه ميدهند.
ادامه رسيدگي به طرح اعاده شده زكات از شوراي نگهبان، ادامه بررسي لايحه اصلاح قانون نظام امور صنفي و استماع گزارش رئيس كل بانك مركزي در خصوص افزايش نرخ ارز، سكه و كاهش سپردهها نيز در دستور كار هفته جاري اين كميسيون قرار دارد.
كاروگروه پولي و مالي كميسيون اقتصادي هم فردا با تشكيل جلسهاي، رسيدگي به طرح اصلاح مواد 38 و 39 قانون ماليات بر ارزش افزوده را ادامه ميدهند.
كميسيون مشترك رسيدگي به طرح "نظارت مجلس بر امور نمايندگان " فردا (يكشنبه) جلسهاي براي بررسي طرح و پيشنهادات واصله تشكيل ميدهد.
كميسيون ويژه جهاد اقتصادي عصر روز دوشنبه براي بررسي موضوع "تحريمها و سرفصلهاي ذكر شده " با حضور مسئولان مربوطه جلسه دارد.
نسبت اسلام با اقتصاد
پیوستگی اجزاء مختلف جامعه
کسانی که فکر می کنند مسائل زندگی از یکدیگر جداست و هر چیزی یک مرز و یک قلمروی خاص دارد و هر گوشه ای و قسمتی از زندگی بشر به یک شی ء بخصوص تعلق دارد، تعجب و احیانا انکار می کنند که کسی مسأله ای به نام "اقتصاد اسلامی" طرح کند، زیرا به عقیده اینها هر یک از اسلام و اقتصاد یک مسأله جداگانه است، اسلام به عنوان یک دین برای خودش، و اقتصاد به عنوان یک علم و یا یک فلسفه برای خودش، اسلام قلمروی دارد و اقتصاد قلمروی دیگر، همچنان که فرهنگ، سیاست، قضاوت و حتی اخلاق هر کدام قلمروی جداگانه از اسلام دارند.
بعضی پا فراتر نهاده و گفته اند زندگی به طور کلی یک مسأله است و دین مسأله دیگر، دین را نباید با مسائل زندگی مخلوط کرد.
این اشخاص اشتباه اولشان این است که مسائل زندگی را مجرد فرض می کنند، خیر، زندگی یک واحد و همه شؤونش توام با یکدیگر است، صلاح و فساد در هر یک از شؤون زندگی، در سایر شؤون مؤثر است. ممکن نیست اجتماعی مثلا فرهنگ یا سیاست، یا قضاوت یا اخلاق و تربیت و یا اقتصادش فاسد باشد اما دینش درست باشد و بالعکس.
اگر فرض کنیم دین تنها رفتن به مسجد و کلیسا و نماز خواندن و روزه گرفتن است، ممکن است کسی ادعا کند مسئله دین از سایر مسائل مجزاست، ولی این مطلب فرضا درباره مسیحیت صادق باشد درباره اسلام صادق نیست.
پیوندهای اسلام با اقتصاد
اسلام دو پیوند با اقتصاد دارد: مستقیم و غیرمستقیم. پیوند مستقیم اسلام با اقتصاد از آن جهت است که مستقیما یک سلسله مقررات اقتصادی درباره مالکیت، مبادلات، مالیاتها، حجرها، ارث، هبات و صدقات، وقف، مجازاتهای مالی یا مجازاتهایی در زمینه ثروت و غیره دارد.
اسلام کتاب البیع ، کتاب الاجاره، کتاب الوکاله ، کتاب الرهن، کتاب الارث، کتاب الهبه، کتاب الوقف دارد.
و از طرف دیگر می دانیم اصل "«نؤمن ببعض و نکفر ببعض»؛ ما به برخی ایمان داریم و به بعضی نداریم." (نساء/150) همان طور که قرآن کریم می فرماید، مطرود است، علیهذا یا باید اسلام را دربست بپذیریم و یا باید دربست رد کنیم.
پیوند غیرمستقیم اسلام با اقتصاد از طریق اخلاق است. در این جهت برخی مذاهب دیگر نیز کم و بیش چنین می باشند. اسلام مردم را توصیه می کند به امانت، عفت، عدالت، احسان، ایثار، منع دزدی، خیانت، رشوه. همه اینها در زمینه ثروت است و یا قسمتی از قلمروی این مفاهیم ثروت است. تا حدود مسائل اقتصادی روشن نشود، حدود عدالت و امامت و عفت و احسان و همچنین حدود دزدی و خیانت و رشوه روشن نمی شود.
کتاب نظری به نظام اقتصادی اسلام صفحه 13 تا 15
اقتصاد سالم از نظر اسلام
یکی از اصول اولیه اقتصاد سالم، حیات و قابلیت رشد و نمو ثروت است، همان طوری که از شرائط اولیه یک اجتماع سالم اقتصاد سالم است. اقتصاد سالم یعنی اقتصاد قائم به ذات و بی عیب و غیرقائم به غیر. جامعه باید بنیه اقتصادی سالمی داشته باشد، مبتلا به کم خونی اقتصادی نباشد و اگرنه، مانند یک مریض کم خون و یا مریضی که دستگاه قلب و جهاز دمویه اش خراب است همیشه مریض خواهد بود. گمان نمی رود هیچ عالم و بلکه هیچ عاقلی منکر لزوم و ضرورت اقتصاد سالم باشد. از نظر اسلام هدفهای اسلامی بدون اقتصاد سالم غیرقابل تأمین است.
اسلام می خواهد که غیرمسلمان در مسلمان تسلط و نفوذ نداشته باشد. این هدف هنگامی میسر است که ملت مسلمان در اقتصاد نیازمند نباشد و دستش به طرف غیرمسلمان دراز نباشد، و الا نیازمندی ملازم است با اسارت و بردگی، ولو آنکه اسم بردگی در کار نباشد. هر ملتی که از لحاظ اقتصاد دستش به طرف ملت دیگر دراز باشد اسیر و برده او است و اعتباری به تعارفهای دیپلماسی معمولی نیست. به قول نهرو: " ملتی مستقل است که جهش اقتصادی داشته باشد. "
علی علیه السلام می فرماید: «احتج الی من شئت تکن اسیره، استغن عمن شئت تکن نظیره، أحسن الی من شئت تکن امیره»؛ «محتاج هر که شوی اسیر او خواهی بود، بی نیاز از هر که گردی با او برابر خواهی شد، و هر که را مورد نیکی و احسان خود قرار دهی فرمانروای او خواهی شد». (غرر الحکم، چاپ دانشگاه تهران، ج 2، ص 584).
اگر ملتی کمک خواست و ملتی دیگر کمک داد، خواه ناخواه اولی برده و دومی آقاست. چقدر جهالت و حماقت است که آدمی ارزش سلامت بنیه اقتصادی را درنیابد و نفهمد اقتصاد مستقل یکی از شرائط حیات ملی است. این یک مطلب.
مطلب دیگر اینکه اسلام همواره روش وسط و معتدل را پیش می گیرد، و این جهت ناشی از جنبه همه جانبه بودن اسلام است. دو روش افراطی و تفریطی به چشم می خورد، یکی اساسا ارزش سلامت بنیه اقتصادی را درک نمی کند و طرفدار فقر است و خیال می کند همین طور که فقر برای فرد عیب نیست برای جامعه هم عیب نیست، اولا برای فرد هم به یک معنی عیب است و اگرهم برای فرد عیب نباشد برای اجتماع عیب است، و دیگری که به ارزش اقتصاد پی برده است دیگر همه چیز را فراموش می کند و معتقد است منبع درآمد، تمایلات بشر است و هر چیزی که تقاضایش وجود داشت و میل به خرید آن در مردم بود و پول درآور بود باید عرضه داشت، تقاضا علت تامه جواز عرضه است ولو اینکه عرضه مواد مهلک یا مضعف جامعه باشد.
جامعه ای بیماری باد بادک و اسباب بازی و لوازم تجملی تقاضا دارد، مانند مریضی که اشتهای چیزی دارد که برایش مضر است. جامعه ای بیماری اتومبیل دارد، مانند بیمار مستسقی یا طفل مبتلا به قی و اسهال تقاضای آب دارد و صاحب آب فقط به دلیل اینکه در مقابل این آب پول داده می شود مرتب آب می دهد و جیب خود را از پول پر می کند، بالاتر این که تقاضای کاذب به وجود می آورد، هروئین می سازد و راه در آمد هنگفت به وجود می آورد و مرتب هروئینی می سازد، به دلال می گوید: از هر ده نفر مبتلا به اندازه یک نفر متعلق به شخص خودت، از هر چه فروش کردی ده یک مال خودت، ولی اسلام مکاسب محرمه دارد، قبل از هر مسئله ای در مکاسب، مکاسب محرمه را عنوان می کند، فروختن بت و صلیب را حتی به غیرمسلمانان تحریم می کند، فروختن شراب و آلات قمار و وسائل گمراهی را مطلقا تحریم می کند، فروش کتب ضلال را تحریم می کند، بیع سلاح للاعداء را تحریم می کند، اسلام تدلیس ماشطه و مجسمه سازی، ساختن و فروختن ظرف طلا و نقره، شعر هجائی و مدحی، غش، لغو و لهو، قمار، قیادت، قیافه، کهانت، مدح من لایستحق المدح، نجش، اعانت ظالمین، ولایت از قبل جائر، هجاء مؤمن، اکتساب به واجبات، و ... را تحریم می کند. از همه اینها «آشکار می شود که» تز اسلام این است:
رابطه نیت کسب درآمد با مصالح عمومی
"منبع درآمد، تمایلات و خواسته های مردم نباید باشد، مصالح عمومی باید باشد"، به تعبیر فقهاء خرید و فروش چیزی جایز است که "منفعت محلله مقصوده" (سودی که حلال بوده و توسط خریدار و فروشنده قصد شده باشد) داشته باشد. این اقتصاد اقتصادی است واقع بینانه و مرتبط به اخلاق و تربیت بشر. پس در عین اینکه اسلام طرفدار ازدیاد ثروت است و ثروت را وسیله تأمین هدفهای عالی خود می داند، به همین دلیل که هدف، عالی تر از خود ثروت است، راه درآمد را تمایلات و تقاضا نمی داند، مصلحت را راه می داند، اما در اقتصاد جدید اینگونه محدودیتها وجود ندارد، خصوصا اقتصاد سرمایه داری، از صادراتشان می توان حقیقت را فهمید که از مملکتهای نیازمند مثل ایران چه می برند و چه تحویل می دهند.
نسبت نحوه فعالیت و مالکیت در اقتصاد اسلامی
مطلب سوم این است که همان طور که نباید از هر راهی به دنبال ثروت بود، نباید سیستم اقتصادی به شکلی باشد که رشد و نمو را متوقف و فلج کند و جلوگیری نماید. از جمله چیزهایی که مانع رشد است به عقیده ما تز " کار به قدر استعداد و مخارج به قدر احتیاج " است که لازمه اش اشتراک مردم در منافع یکدیگر است.
این چند عیب دارد: اولا برخلاف فطرت و طبیعت است. پیوستگی طبیعی افراد بشر به حد اجزاء یک پیکر نیست.
ثانیا این خود نوعی استثمار است.
ثالثا جلوی فعالیت و نشاط را می گیرد، بشر آنگاه نشاط کار پیدا می کند که بداند نتیجه کارش به خودش برمی گردد. چرا اداریها اهل سنبل اند؟ به قولی مرض اداره دارند؟ چون ایمان که ندارد و درآمدش و ترقیاتش هیچکدام با فعالیتش بستگی ندارد، برعکس درآمدش با انجام کارهای غیرمشروع از باند بازی و حقه بازی و رشوه مالی و احیانا العیاذ بالله رشوه ناموسی است.
خوشا به حال اجتماعی که سیستم اقتصادیش به شکلی باشد که راه درآمد منحصر باشد به فعالیت، و آثار فعالیت فرد هم مخصوص خودش باشد، بدا به حال اجتماعی که کار در آن اجتماع صرف نمی کند اما بورس بازی و کارهای غیر تولیدی و کارهای انحرافی در آن صرف بکند (این جهت مربوط است به فرهنگ و دادگستری و ایمان)، و بالاخره فعالیت مفید و سالم راه درآمد نباشد، و نیز بدا به حال اجتماعی که هر چند راه درآمد غیر شروع را بسته است اما راه درآمد مشروع را از نظر شخصی نیز بازنگذاشته و تز " کار به قدر استعداد و خرج به قدر احتیاج " را پیش کشیده است. جل الاسلام که هم طرفدار مالکیت اختصاصی است و هم تربیت ایمانی دارد و راه درآمد غیرمشروع را بسته است.
ما هیچ احتیاجی نداریم به تزی که از آن سوی دیوار آهنین یا از ماوراء بحار برای ما بیاورند، تز اسلام کافی است. ما باید به طور قطع بدانیم که از راه مشروع صد پارچه ملک درست نمی شود. در حدیث است که: " ده هزار درهم از راه مشروع جمع نمی شود " (وسائل الشیعه "جلد 12، کتاب التجارة، باب 8 ص 21، به نقل از "تهذیب" ج 2 ص 100).
البته این نسبت به زندگی آن روز است، مقصود این است که همیشه درآمد مشروع حد معینی دارد و بالاتر از آن از راه مشروع به دست نمی آید، نه این که اگر به دست آمد باید از او گرفت، غلط ترین تزها تحدید مالکیت است، ما سر جوال را ول کرده ایم و اصل " من أین لک هذا "؛ («این مال» را از کجا کسب نموده ای) را فراموش کرده ایم و از راه تحدید و اشتراک می خواهیم وارد شویم. تز "من أین لک هذا" که تز عمر است از تز تحدید مالکیت یا اشتراک بسیار ارجمندتر است (رجوع شود به " عبقریة عمر " عقاد).
خلاصه مطلب اینکه: اسلام طرفدار تقویت بنیه اقتصادی است اما نه به عنوان اینکه اقتصاد خود هدف است، یا تنها هدف است، بلکه به عنوان اینکه هدفهای اسلامی بدون اقتصاد سالم و نیروی مستقل اقتصادی میسر نیست، اما اسلام اقتصاد را یک رکن از ارکان حیات اجتماعی می داند، لهذا به خاطر اقتصاد به سایر ارکان ضربه و لطمه نمی زند. اسلام طرفدار این نظریه که سرچشمه درآمد، تقاضاها و تمایلات است نیست ، بلکه معتقد است باید تمایلات با مصالح عالی و همه جانبه بشریت تطبیق بکند، از اینرو فصل مهمی در اسلام هست به نام مکاسب محرمه.
در آمد مشروع از نظر اسلام یعنی در آمدی که از طرفی محصول فعالیت شخص باشد یا لااقل جنبه استثمار نداشته باشد، و از طرف دیگر از لحاظ مصرف ، قابلیت مصرف شدن، مشروع و مفید داشته باشد و به اصطلاح فقهاء جنس مورد معامله دارای "منفعت محلله مقصوده" باشد، به عبارت سوسیالیستها هدفها منافع اجتماع باشد نه پر کردن جیب شخص.
منبع :
کتاب نظری به نظام اقتصادی اسلام صفحه 18 تا 23
نظر اسلام در مورد اقتصاد
اسلام دو پیوند با اقتصاد دارد:
مستقیم و غیرمستقیم. پیوند مستقیم اسلام با اقتصاد از آن جهت است که مستقیما یک سلسله مقررات اقتصادی درباره مالکیت، مبادلات، مالیاتها، حجرها، ارث، هبات و صدقات، وقف، مجازاتهای مالی یا مجازاتهایی در زمینه ثروت و غیره دارد. اسلام کتاب البیع، کتاب الاجاره، کتاب الوکاله، کتاب الرهن، کتاب الارث، کتاب الهبه، کتاب الوقف دارد. پیوند غیرمستقیم اسلام با اقتصاد از طریق اخلاق است.
اسلام مردم را توصیه می کند به امانت، عفت، عدالت، احسان، ایثار، منع دزدی، خیانت، رشوه. همه اینها در زمینه ثروت است و یا قسمتی از قلمروی این مفاهیم ثروت است. تا حدود مسائل اقتصادی روشن نشود، حدود عدالت و امامت و عفت و احسان و همچنین حدود دزدی و خیانت و رشوه روشن نمی شود.
نظر اسلام راجع به ثروت
در اسلام مال و ثروت هیچوقت تحقیر نشده است، نه تولیدش، نه مبادله اش، نه مصرف کردنش، بلکه همه اینها تأکید و توصیه شده است و برای آنها شرایط و موازین مقرر شده است و هرگز ثروت از نظر اسلام دور افکندنی نیست بلکه دور افکندنش (اسراف، تبذیر، تضییع مال) حرام قطعی است.
اسلام با هدف قرار دادن ثروت، با این که انسان فدای ثروت شود مخالف است و سخت مبارزه کرده است، به عبارت دیگر پول پرستی را و اینکه انسان برده پول باشد، به عبارت دیگر اینکه انسان پول را به خاطر خود پول و برای ذخیره کردن و اندوختن بخواهد که: «الذین یکنزون الذهب و الفضه و لاینفقونها فی سبیل الله فبشرهم بعذاب الیم»؛ اى کسانى که ایمان آورده اید! بسیارى از دانشمندان (اهل کتاب) و راهبان، اموال مردم را به باطل مى خورند، و (آنان را) از راه خدا بازمى دارند! و کسانى که طلا و نقره را گنجینه (و ذخیره و پنهان) مى سازند، و در راه خدا انفاق نمى کنند، به مجازات دردناکى بشارت ده! (توبه /34) که نام این حالت حرص و آز است، و یا پول را فقط برای پرکردن شکم و برای عیاشی وبیکاری و ولگردی بخواهد که نام آن شهوترانی است، اینها را محکوم کرده است.
در این حالت پول خواستن توام است با دنائت و پستی و محو شخصیت انسانی در پول و فقدان هرگونه شخصیت انسانی و شرافت معنوی.
نقطه مقابل، این است که انسان پول را به عنوان یک وسیله برای فعالیت و عمل و تسهیل و تولید بخواهد. در این صورت پول تابع آن هدف کلی است که انسان پول را برای آن هدف می خواهد. اسلام که پول پرستی را محکوم کرده است پول و ثروت را محکوم نکرده است، زیرا تولید ثروت: کشاورزی، دامداری، صنعت و غیره توصیه شده است، مبادله ثروت یعنی تجارت و داد و ستد توصیه شده است. مصرف رساندن از نظر شخصی در حدود احتیاجات فردی خالی از هر نوع تجمل و اسراف که مفسد انسان است توصیه شده است.
در اسلام تبذیر و اسراف و تضییع آن ممنوع است. در اسلام مقررات سخت قضائی و جزائی در مورد حیف و میل ها و سرقتها و خیانتها وضع شده است. و دفاع از مال در حکم جهاد و کشته در این راه شهید تلقی شده است: «المقتول دون اهله و ماله»... و برای مال انسان حقوقی قائل شده است. خود ثروت در کمال صراحت در قرآن کریم به عنوان " خیر " نامیده شده است: «کتب علیکم اذا حضر احدکم الموت ان ترک خیرا الوصیه للوالدین و الاقربین»؛ بر شما نوشته شده: «هنگامى که یکى از شما را مرگ فرا رسد، اگر چیز خوبى (مالى ) از خود به جاى گذارده، براى پدر و مادر و نزدیکان، بطور شایسته وصیت کند! این حقّى است بر پرهیزکاران!» (بقره/ 180).
اقتصاد سالم در نظر اسلام
یکی از اصول اولیه اقتصاد سالم، حیات و قابلیت رشد و نمو ثروت است، همان طوری که از شرائط اولیه یک اجتماع سالم اقتصاد سالم است. اقتصاد سالم یعنی اقتصاد قائم به ذات و بی عیب و غیرقائم به غیر جامعه باید بنیه اقتصادی سالمی داشته باشد، مبتلا به کم خونی اقتصادی نباشد و اگرنه، مانند یک مریض کم خون و یا مریضی که دستگاه قلب و جهاز دمویه اش خراب است همیشه مریض خواهد بود. از نظر اسلام هدفهای اسلامی بدون اقتصاد سالم غیرقابل تأمین است.
اسلام می خواهد که غیرمسلمان در مسلمان تسلط و نفوذ نداشته باشد. این هدف هنگامی میسر است که ملت مسلمان در اقتصاد نیازمند نباشد و دستش به طرف غیرمسلمان دراز نباشد، و الا نیازمندی ملازم است با اسارت و بردگی، اگرچه اسم بردگی در کار نباشد.
هر ملتی که از لحاظ اقتصاد دستش به طرف ملت دیگر دراز باشد اسیر و برده او است و اعتباری به تعارفهای دیپلماسی معمولی نیست. علی علیه السلام می فرماید: «احتج الی من شئت تکن اسیره، استغن عمن شئت تکن نظیره، أحسن الی من شئت تکن امیره»؛ محتاج هر که شوی اسیر او خواهی بود، بی نیاز از هر که گردی با او برابر خواهی شد، و هر که را مورد نیکی و احسان خود قرار دهی فرمانروای او خواهی شد (غرر الحکم، ج 2، ص 584). اسلام همواره روش وسط و معتدل را پیش می گیرد، و این جهت ناشی از جنبه همه جانبه بودن اسلام است. دو روش افراطی و تفریطی طرفدار فقر است و دیگری که همه چیز را فراموش می کند و معتقد است منبع درآمد، تمایلات بشر است و هر چیزی که تقاضایش وجود داشت و میل به خرید آن در مردم بود و پول درآور بود باید عرضه داشت، تقاضا علت تامه جواز عرضه است هرچند عرضه مواد مهلک یا مضعف جامعه باشد این دو روش افراطی و تفریطی را اسلام نفی می کند.
اسلام مکاسب محرمه دارد، قبل از هر مسئله ای در مکاسب، مکاسب محرمه را عنوان می کند، فروختن بت و صلیب را حتی به غیرمسلمانان تحریم می کند، فروختن شراب و آلات قمار و وسائل گمراهی را مطلقا تحریم می کند، فروش کتب ضلال (کتابهای گمراه کننده) را تحریم می کند، بیع سلاح للاعداء (فروختن اسلحه به دشمنان دین و مسلمانان) را تحریم می کند، اسلام تدلیس ماشطه (آراستن زن به گونه ای که عیبش آشکار نشود و ازدواج همراه با فریفتن مرد باشد) و مجسمه سازی، ساختن و فروختن ظرف طلا و نقره، شعر هجائی و مدحی، غش، لغو و لهو، قمار، قیادت، قیافه، کهانت، مدح من لایستحق المدح، بخش (قیمت کاذب روی اجناس گذاشتن و یا با تبلیغات مشتری ها را فراری دادن)، اعانت ظالمین، ولایت از قبل جائر، هجاء مؤمن، اکتساب به واجبات، و... را تحریم می کند.
از همه اینها آشکار می شود که تز اسلام این است: منبع درآمد، تمایلات و خواسته های مردم نباید باشد، مصالح عمومی باید باشد "، به تعبیر فقهاء خرید و فروش چیزی جایز است که منفعت محلله مقصوده داشته باشد. این اقتصاد اقتصادی است
روحانی فداکار ادعای ناجا را تکذیب کرد
حجت الاسلام و المسلمین فروزش ضمن تاکید بر محارب بودن ضاربین اظهار کرد: با توجه به عمق فاجعه رخ داده متاسفانه عده ای در صدد هستند این حادثه را بخاطر جریان مثبتی که می تواند برای جامعه به همراه داشته باشد شخصی قلم داد کنند.
وی افزود: متاسفانه از سوی نیروی انتظامی مطرح شده است هنگام درگیری با ضاربین لباس روحانیت بر تن نداشتم و این خبر را بنده به طور کامل تکذیب می کنم.
حجت الاسلام فروزش اظهار کرد: البته ما پیگیری های لازم را با نیروی انتظامی انجام دادیم که این خبر را منعکس نکنند ولی با کمال تاسف این اتفاق رخ نداده و حتی برخی از مسئولین نیروی انتظامی هم چنان در گفت و گوهایشان با مطبوعات مجددا اظهار کرده اند که این روحانی در هنگام ضربه خوردن ملبس نبوده است.
وی در ادامه توضیح داد: بعد از شدت ضربه های وارد شده به من، مردم وارد صحنه شدند، لباس روحانیت را از تنم در آوردند. لباس خونینی که آن شب بر تن من بوده هنوز موجود است و خون هایش پاک نشده است.
فروزش که از نویسندگان کتاب نیر اعظم بحساب می آید در ادامه افزود: عده ای می خواهند این اتفاق را شخصی معرفی کنند تا جلوی این جریان مثبت به وجود آمده را بگیرند که فریضه امر به معروف و نهی از منکر کماکان احیاء نشود.
وی در ادامه افزود: تا کنون حدود ۱۷۰۰نفر برای ملاقات بنده از اقشار مختلف مردم و مسئولین در بیمارستان حضور یافتند که از تمامی آنها کمال تشکر را به جای می آورم.
فروزش در پاسخ به اینکه آیا آن خانمی که جانش را نجات دادید هم بین این ملاقات کنندگان بود پاسخ داد: اصلا برایم مهم نیست که این خانم برای ملاقات آمده باشد یا خیر من انتظاری از این خانم ندارم چرا که آن اقدام را وظیفه خودم می دانستم و برای رضایت الهی آن اقدام را انجام دادم.
گفتنی است بعد از مصاحبه حجت الاسلام و المسلمین فروزش با خبرنگار جهان دو تن از خبرنگاران جریان انحرافی برای تهیه گزارش و مصاحبه از آقای فروزش وارد اطاق وی می شوند که با مخالفت او مواجه می شوند.
این دو خبرنگار که علت امنتاع وی را نمی دانستند اصرار فراوانی داشتند که در نهایت یکی از نزدیکان این طلبه به طور صریح به آن دو خبرنگار اعلام می کند که علت امنتاع حجت الاسلام فروزش از مصاحبه با شما این است که سیاست گذاری هفته نامه شما را انحرافی می داند.
بعد از موضع گیریهای مراجع عظام در مورد پیگیری قضایی این حادثه حضرات آیات: مقتدایی،حسینی بوشهری، سعیدی، نمازی، ممدوحی، کریمی جهرمی، و حجج الاسلام مهدی طایب، ماندگاری، شجونی و آقای دکتر زاکانی و توکلی و جلیلی به همراه آقای حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد در آخرین روز بستری این روحانی در بیمارستان با وی گفت وگویی به صورت تلفنی و حضوری به عمل آوردند.
حجت الاسلام فروزش در گفت و گو با تمامی این اشخاص تاکید داشت این اتفاق نباید فقط به اسم یک طلبه جوان تمام شود بلکه باید جریانی به وجود آورد تا امر به معروف و نهی از منکر در جامعه زنده شود.
فارسی 1 این بار کودکان زیر ده سال را هدف گرفت
مهمترین هدف شبکه ماهواره ای فارسی 1تبدیل زندگی خانوادگی در ایران به مجموعه ای لجام گسیخته وبی قید و بند است


به گزارش کلمه شبکه ماهواه ای فارسی 1 برای از هم گسیختن کانون خانواده در ایران وتغییر آن از ساختار سنتی ودینی به مجموعه ای لجام گسیخته وبی قید و بند به ترویج بی شرمانه روابط نا مشروع زنان ومردان متاهل وآزادی های بی حساب وکتاب جوانان وبار داری بدون ازدواج آنها پرداخته است .
همچنین این شبکه کار را به جایی رسانده است که تبلیغات بسیاری را برای عادی سازی روابط نا متعارف ونا مشروع بین کودکان زیر ده سال انجام می دهد.
گفتنی است مهمترین علت این هجمه تبلیغاتی به بنیانهای خانواده به دلیل مقاوت جامعه سنتی ودینی ایرانی در مقابل بمباران تبلیغاتی ضد فرهنگی رسانه های غربی است ودشمن نا کزیر است برای رسیدن به اهداف خود مبنی بر به تباهی کشیدن فرهنگ ومذهب جامعه ایرانی این سد محکم خانواده را از طریق پخش سریالهای جذاب از هم بگسلاند.
رصد رسانه های ضد انقلاب/ماموریتی برای سارا،انتقاد رادیو زمانه از اصلاح طلبان،جستجوی نشاط سیاسی برای
دراین نوشته سعی خواهد شد با رصد محورهای مورد تاکید جریان فتنه ،امید و سردرگمی و برنامه ریزی آنان را از خلال خبر ها مورد توجه قرار دهیم.
نگاهي گذرا به محورهاي رسانه ای جریان فتنه در روزهای اخیر نشان از برنامه ریزی آنان برای بهره برداری سیاسی از مسائل ایران در جهت دامن زدن به اختلافات دارند که اهم محورهای آنان عبارت است از:
مهمترین محورهای رسانه ای جریانات ضد انقلاب در هفته گذشته :
- تلاش برای ارائه تصویری غیر واقعی از حقیقتهای اصیل انقلاب
- بزرگنمایی ماجرای درگذشت هاله سحابی با هدف بدنام کردن نظام جمهوری اسلامی ایران
- موج سواری رسانه ای در آستانه 22 خرداد و دعوت به برگزاری تجمعات غیر قانونی
- تلاش برای نا کارآمد نشان دادن مجموعه حاکمیت در حوزه های اقتصادی و فرهنگی
ماموریتی برای سارا
پس از آزادی سار شرود که با وثیقه 500 هزار دلاری در سال 2010 از ایران خارج شد ماموریت جدیدی برای وی از سوی دستگاههای جاسوسی غرب طرح ریزی شده است.
وی اخیرا در گفتگو با بی بی سی از آزار و اذیت دو تبعه آمریکایی بازداشتی در ایران سخن گفته بود تا بهانه ای باشد برای صدور بیانیه ضد ایرانی بستگان جاش فتال و شین باوئر دو تبعه بازداشت شده آمریکا در ایران .
اما نکته حائز اهمیت در اظهارات شرود اعترافی است که رادیو فردا به تاخیر دو ساله این اظهارات کرده « این نخستین بار است که سارا شورد از زمان آزادی از اوین در سپتامبر سال گذشته، ۲۰۱۰، به این روشنی و آشکارا به آزار و اذیت آمریکاییهای زندانی در اوین اشاره کرده است.» و گمانه ها را پیرامون ساختگی بودن این اظهارات و طرح آنها در تحت فشار دستگاههای جاسوسی غرب را تقویت کرده است . چراکه پس از گذشت قریب به دو سال از آزادی شرود طرح این گونه ادعاها نمی تواند از پشتوانه منطقی قوی دال بر صحت آنها برخوردار باشد و بیشتر به توطئه برای هجمه رسانه های غربی به جمهوری اسلامی ایران حکایت دارد .
انتقاد رادیو زمانه از اصلاح طلبان
پس از انتشار اظهارات سید محمد خاتمی در هفته های گذشته پیرامون انتخابات مجلس نهم ، رادیو زمانه ارگان رسانه ای دستگاههای جاسوسی غرب درمطلبی به انتقاد از اصلاح طلبان پرداخته و مدعی شده « در مقابل برخی از اصلاحطلبان به تاکتیک چانهزنی از بالا روی آوردند؛ به طوری که پیام چندروز پیش محمد خاتمی، رئیس جمهوری پیشین ایران فارغ از هرگونه تفسیر بدبینانهای حاوی تلاش برای چانهزنی از بالا بود»و در ادامه خاطرنشان کرده « چنین تاکید مشخصی بر «چانهزنی از بالا» از جانب اصلاحطلبان ..... به معنای به فراموشی سپردن حوزه عمومی و قاعده هرم اجتماعی است.».
رادیو زمانه با عجولانه توصیف کردن مواضع اصلاح طلبان در آستانه انتخابات مجلس نهم مدعی شده« چنین تلاشی بهویژه از جانب مخالفان، عجولانه و نافرجام بهنظر میرسد، زیرا هنوز حوزه عمومی پتانسیل بالایی برای ارائه و نمایش قدرت دارد.»
جستجوی نشاط سیاسی در هیاهوی اغتشاش و نا آرامی
حزب منحله مشارکت با صدور فراخوانی برای برهم زدن نظم و امنیت عمومی مدعی شده برگزاری تجمعات اعتراضی «نشاط سیاسی» را به کشور باز میگرداند. البته ما نیز همچون شما نمی دانیم تا چه میزان تعریف نشاط سیاسی با خواسته اغتشاش گران می تواند هم راستا باشد اما آنچه که از اعتراضات غیر قانونی سال گذشته نصیب کشور شد نشاط اراذل و اوباشی بودکه شکستن و تخریب اماکن عمومی ، انتقام خود را از انتخاب و تصمیم مردم می گرفتند تا سرخوردگی ناشی از شکست را اینچنین مداوا کنند.
اینکه اون نیست ؟
پخش مستند الماسی برای فریب با واکنشهای متفاوتی در داخل و خارج از کشور مواجه شد اما در این میان واکنش علیرضا نوری زاده عامل سرویس جاسوسی انگلیس بیش از دیگران قابل تامل است . وی که از متهمان اصلی گاف سرویس های جاسوسی غرب در ماجرای محمد رضا مدحی بشمار می رود طی گفتگویی با رادیو زمانه ضمن قبول مسئولیت معرفی مدحی به جریانات اپوزیسیون ادعا کرد مدحی آن مدحی همیشگی نبوده است « من در فیلمی که نشان داده شد احساس میکردم آقای مدحی خودش نبود. برای این که من آقای مدحی را از نزدیک دیدهام. ....وی میبایست آمپول کورتون به خودش میزد. یا روزی ۹۰ قرص میخورد و این چیزها پنهانی نیست. »
این در حالیست که برنامه ریزی دقیق دستگاه امنیتی کشور چنان شیرازه فکری ضد انقلاب خارج نشین را به هم ریخته که تحلیل های آنان از ماجرای مدحی مملو از تناقضات ساختاری است . نوری زاده در حالی این سخنان را مطرح می کند که چندی پیش مدعی شده بود« آقای مدحی آمده بیرون و بعد به خاطر تهدیدهایی که شده به ایران رفته است- او بارها گفت که همسر اول، مادر و دخترش چندین نوبت مورد تهدید قرار گرفتند»
تغییر نام مکانهای معروف تهران در نیویورک
شیرین عبادی که پرونده سیاه وی در دشمنی با ملت ایران بر همگان مشهود و مبرهن است در تازه ترین افاضه ی خود برای مکانهای معروف شهر تهران اسم انتخاب کرده است . وی پیشنهاد کرده پارک لاله به پارک هاله تغییر نام پیدا کند.
ما نیز به وی و همفکرانش که احتمالا تا چند روز دیگر نام هایی برای سایر اماکن معروف تهران از جمله برج میلاد ،که تغییر پیدا می کند به برج شیرین ، برج آزادی تغییر پیدا می کند به برج نسرین و... انتخاب می کنند پیشنهاد می کنیم در صورت به اتمام رسیدن اماکن مشهور شهر تهران خود را از سایر نقاط کشور محروم نکرده واسامی جایگزینی را برای تخت جمشید ، پل خواجو و حافظیه شیراز و.... انتخاب بفرمایند.
بیبصیرتی خواص در دوران فتنه با نقد جریان انحرافی جبران نمیشود
عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجه مجلس شورای اسلامی گفت: خواص بی بصیرتی که در دوره فتنه سکوت کردند، نمی توانند کم کاری خود را با موضع گیری در قبال جریان انحرافی جبران کنند.
محمد کرمی راد در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص سخنان اخیر آیت الله هاشمی رفسنجانی در باره جریان انحرافی و ابراز نگرانیهای وی در این خصوص تصریح کرد: با اینکه رهبرانقلاب بارها تاکید داشتند که خواص در زمان لازم موضع گیری مناسب داشته باشند، مشاهده کردیم آقای هاشمی در زمانیکه طرفداران آقای موسوی و کروبی شعارهای ساختار شکنانه علیه ولایت فقیه و نه غربی ونه شرقی سر می دادند، سکوت کرده وموضع شفافی در مقابل این گروه نگرفت.
کرمی ضمن بیان اینکه با مطرح شدن جریان انحرافی هیچ گاه جریان فتنه، خیانتها وجنایاتشان ازیاد مردم نخواهد رفت، افزود: باید در خصوص این دو جریان روشنگریهای لازم صورت پذیرد تا مردم بصیرت کافی را کسب کنند.
وی خاطر نشان کرد: خواصی که در دوره فتنه نمره قبولی کسب نکردند، نمی توانند امروزجریان انحرافی را پتک کرده و برسر این دولتی که خدمات آن بیش از سایر دولتها است بکوبند.
نماینده کرمانشاه در مجلس با اشاره به خطبه نماز جمعه رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در سال88 گفت: ایشان هنوز بر مواضع خود در آخرین نمازجمعه تاکید داشته و تا به امروز موضع گیری شفافی رادرخصوص جریان فتنه نداشته است.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: خواص بی بصیرتی که دردوره فتنه که اصل نظام وآرمان های امام توسط گروهی ساختار شکن درخطر بود سکوت کردند و موضع خود را صریحا اعلام نکردند، نمی توانند کم کاری خود را با موضع گیری در قبال جریان انحرافی جبران کنند.
پیغام ضد انقلاب برای خاتمی و پاسخ منفعت طلبانه وی
اپوزیسیون خارج از کشور از مدتها قبل در تماسهایی با بعضی چهره های اپوزیسیون داخلی، خواستار حمایت از برنامه های ضد انقلاب برای اغتشاش گری در سالگرد کودتای شکست خورده سبزها در 22 خرداد شده اند.
ا
شنیده ها حاکی از آن است که اپوزیسیون خارج از کشور از مدتها قبل در تماسهایی با بعضی چهره های اپوزیسیون داخلی، خواستار حمایت از برنامه های ضد انقلاب برای اغتشاش گری در سالگرد کودتای شکست خورده سبزها در 22 خرداد شده اند .
به گزارش خبرنگار ندای انقلاب یکی از سران فتنه که به شدت بدنبال ترمیم چهره خود و نزدیکی دوباره به نظام است در پاسخ به پیغام اپوزیسیون ضمن رد هرگونه حمایت علنی گفت: "صلاح نمیدانیم واین یک ریسک است ونباید موجهین را با چند حرکتی که از قبل هم می توان نسبت به آن پیش بینی داشت بخطر انداخت"
لازم به ذکر است همین آقایان در خفا حمایت خود را بارها از فتنه گران اعلام نموده و از اپوزیسیون خواسته اند توجه وتمرکزشان را به برنامه های بلند مدت معطوف کنند واز تحرکات مقطعی وبخصوص در وضعیت فعلی بپرهیزند.سخنان روزهای اخیر خاتمی که خواهان آزادی محکومین حوادث پس از انتخابات شده بود نیز در همین راستا ارزیابی می شود.
برخی تحلیل گران معتقدند در ورای این اظهارات به نوعی به مسئله جریان انحرافی و نقش آلترناتیوی جریان فتنه اشاره شده است.
حضور باشكوه مردم در انتخابات 22 خرداد مرهون نعمت ولايت است
عضو جامعه روحانيت مبارز گفت: نبايد فراموش كرد كه حضور باعظمت مردم مرهون نعمت ولايت است، توصيه و رهنمودهاي مقام معظم رهبري، مديريت و هدايت ايشان موجب شد تا فتنه پس از انتخابات كمترين اثر سوء را داشته باشد.

حجتالاسلام حسين ابراهيمي، نماينده مردم بيرجند در مجلس شوراي اسلامي در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس 22 خردادماه 1388 را "يومالله " و يك حماسه بزرگ عنوان كرد و اظهارداشت: تبلور مردمسالاري ديني در 22 خرداد عينيت يافته و حضور باشكوه مردم آثار و بركات خوبي را به همراه داشت.
وي با تأكيد بر اينكه فتنهگران و افراد وابسته به تعبير مقام معظم رهبري شيريني حماسه 22 خرداد را بر مردم تلخ كردند، افزود: نبايد فراموش كرد كه هم حضور باعظمت مردم مرهون نعمت ولايت است و هم توصيه و رهنمودهاي مقام معظم رهبري، مديريت و هدايت ايشان موجب شد تا فتنه پس از انتخابات كمترين اثر سوء را داشته باشد.
عضو جامعه روحانيت مبارز بر همين اساس به فرمايش مقام معظم رهبري در ديدار اخير ايشان با نمايندگان مجلس شوراي اسلامي مبني بر اينكه فتنهگران يك شكاف و چالش عميق را در جامعه ايجاد كردند كه اگر اينگونه نميشد 22 خرداد نقطه عطفي در تاريخ انقلاب اسلامي، استحكام و مشروعيت نظام و به رخ كشيدن مردم در صحنه استفادههاي خوبي ميشد، اشاره كرد.
وي با بيان اينكه 22 خرداد در عين حال كه با مشكلاتي همراه بود اما حماسهاي فراموشنشدني است، گفت: منتخب نيز در آن مرحله قطعاً اين را اذعان دارند كه نعمت ولايت بود كه مردم را به صحنه آورد و اينكه چه كسي را انتخاب ميكنند از اين رو بايد شكرگزار و قدردان نعمت ولايت بود و ناسپاسيها نبايد موجب شود كه خداوند بر ما خشم گيرد.
انتخابات آينده مجلس ايران، انتخابات پر شوري خواهد بود
کارشناس شبکه بي بي سي: «انتخابات آينده مجلس ايران، انتخابات پر شوري خواهد بود و اختلافي که در بين دولت مردان ايران به وجود آمده است بر شور و هيجان اين انتخابات خواهد افزود.»

وي در ادامه با اذعان به جايگاه والاي مقام معظم رهبري افزود: «البته من اعتقاد دارم که اين اختلاف ايجاد شده، تقابل ميان رئيس جمهور و آقاي خامنه اي نيست چراکه من هم از نظر قانون اساسي و هم از نظر عملکرد، رهبر ايران را بزرگتر از آن مي بينم که با يکي از اجزا درگيري پيدا کند.»
بهنود در ادامه با بيان چگونگي کانديداتوري احمدي نژاد در دوره اول انتخابات رياست جمهوري وي يادآور شد: «اين يک خيال باطل است که تصور کنيم احمدي نژاد با جادو و جمبل رئيس جمهور شد و يا مهره اي بود که آقاي خامنه اي او را وارد سياست کرد بلکه وي بر اساس يک بررسي و نظر سنجي علمي و دقيق مبتني بر 250 هزار پرسشنامه حساب شده در بين اصولگرايان کانديد شد و بر سر کار آمد.»
حالا در اين ميان حرفهاي آن يكي برادر، يعني آقاي محمدرضا خاتمي از اين هم جالب تر است. محمدرضا در مصاحبهاي كه به دفاع از عملكرد مجلس ششم پرداخته است اندر مظلوميتهاي اين مجلس چنين ميگويد: یکی از مظلومیتهای مجلس ششم و دولت اصلاحات آن بود که...
يكي از خصوصيات بارز اصلاحطلبان كه در حقيقت به پيروي از اسلاف خود يعني روشنفكران غربزده همواره در جامعه گسترانيدهاند اين است كه عليرغم ماهيت انحصارطلبانه و تماميتخواهي كه دارند هميشه خود را مظلوم و در اقليت نشان دادهاند. اصلاحطلبان از سويي به مدد جريان رسانهاي و دستگاه پروپاگانداي وسيعي كه در اختيار داشتند حتي اجازهي نفس كشيدن به رقيب را نداده و از سويي ديگر با ايجاد مظلومنمايي سعي در همراه كردن تودهها با خود داشتند.
از همين دست است حكايت برادران خاتمي. در اين يكي دو ماههي اخير آقاي سيد محمد خاتمي كه بعد از ماجراي منزوي شدن موسوي و كروبي سعي دارد از آب گلآلود ماهي بگيرد و در نبود آن دو، خود را به عنوان ليدر جريان اصلاحات نشان دهد تا به حال چندين بار با ژست قانونگرايي و اخلاقمحوري و پز انقلابدوستي به مسئولين كشور گوشزد كرده كه بياييد همه به قانون بر گرديم و محورمان آرمانهاي انقلاب و راه امام باشد.
آقاي خاتمي انگار فراموش كرده كه هماو بود كه در جريان فتنهي 88 همواره به عنوان يكي از رهبران فتنهي سبز عليه همين نظام دست به اعمال براندازانه زد و تا آنجا پيش رفت كه طبق شواهد دست دوستي با دشمنان قسم خوردهي اين انقلاب داد.
آقاي خاتمي چطور از قانون و اخلاق دم ميزند در حاليكه او و جريان وابسته به او بود كه بعد از انتخابات از رأي قانون تمكين نكرده و آن را زير پا گذاشتند و با ايجاد آشوبهاي چندين ماهه، قانون و مردم و اخلاق را به سخره گرفتند!
آقاي خاتمي چگونه از اخلاق دم ميزند در حالي كه همين هواداران او بودند كه در روز عاشوراي 88 چنان فجايعي را به بار آوردند كه در تاريخ انقلاب اسلامي نادر است؟
حالا در اين ميان حرفهاي آن يكي برادر، يعني آقاي محمدرضا خاتمي از اين هم جالب تر است. محمدرضا در مصاحبهاي كه به دفاع از عملكرد مجلس ششم پرداخته است اندر مظلوميتهاي اين مجلس چنين ميگويد:
«یکی از مظلومیتهای مجلس ششم و دولت اصلاحات آن بود که رسانههای عمومی در دست مخالفان آنان بود. این رسانهها روز را شب و شب را روز جلوه میدادند و در مقابل کاری از دست ما برنمیآمد.»
اين حرفها در حالي است كه هر ايراني كه آن روزها را به خاطر دارد به خوبي ميداند جريان رسانهاي اصلاحطلبان به بركت رانتهايي كه وزير ارشاد دولت اصلاحات يعني مهاجراني و مسجد جامعي به آنها ميداد داراي شبكهي گستردهاي موسوم به روزنامههاي زنجيرهاي شدند كه حتي جرأت نفس كشيدن به منتقدين را هم نميدادند. مردم ايران خيلي خوب به خاطر دارند كه اين شبكهي گستردهي زنجيرهاي چگونه با نامردي تمام به جنگ با مردان خدايي چون علامه مصباح رفتند. و يا كافي بود روزي از روزها يكي از روزنامههاي كيهان يا رسالت، نقدي بر آنها داشته باشد، آن چنان با قدرت تمام بر او ميتاختند كه هيچ انساني با دشمن خود چنان كاري نميكرد.
آقاي محمد رضا خاتمي در بخش ديگري از اين مصاحبه ميگويد:
«اگر روند تعریف نظام در شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی باشد، مجلس ششم چهره تابناکی از نظام نشان داد. به لحاظ تامین منافع کشور، هیچکس به اندازه مجلس ششم و دولت اصلاحات به کشور خدمت نکرد. اصلاحطلبان توانستند آمریکا را منزوی و اتحادیه اروپا را از آمریکا جدا کنند... این مجلس توانست اسلام رحمانی و مروت و اخلاق را ترویج کند. هیچ مجلسی به اندازه مجلس ششم از جان و مال مردم حمایت نکرد. مجلس ششم در طول تاریخ پارلمان ایران اگر نخواهیم بگوییم بینظیر، باید تاکید کنیم کمنظیر بوده است.»

جناب آقاي خاتمي درست ميگويد، مجلس ششم واقعا بي نظير بوده است. البته از حيث خيانتها و وطنفروشيهايي كه كرد! همين مجلس بود كه افراد آن اطلاعات هستهاي ايران را در ازاي گرفتن رشوه به غربيها فروختند. همين مجلس بود كه با طرح تحصن خود ميخواستند بار ديگر «جام زهر» را مانند اسلاف خود به رهبر جامعه تحميل كنند. همين مجلس بود كه در پروژهي فتنهي 88 بسياري از افراد آن دست داشتند. همين مجلس بود كه افراد آن بعد از فتنهي 88 كه ماهيت ضد انقلابيشان كاملا مشخص شد پا به فرار گذاشته و از كشور گريختند و حالا در خارج از كشور مشغول فعاليت عليه انقلاب هستند.
بنابراين به نظر ميرسد جملهي آقاي خاتمي را بايد اينطور تكميل كرد: «هیچکس به اندازه مجلس ششم و دولت اصلاحات به کشور خيانت نکرد.»
امثال برادران خاتمي حق ندارند دم از قانون و انقلاب و اخلاق بزنند. چرا كه كارنامهي فعاليت آنان نشان داده كه بزرگترين ناقضان قانون و اخلاق، همينها بودهاند. بيشترين حملات به آرمانهاي انقلاب و راه امام از سوي طيف وابسته به ايشان بوده است.
البته خدا را شكر كه ملت بزرگ ايران باهوش است و به خوبي پي به ماهيت اين افراد برده و به همين دليل است كه وقعي به سخنان هر چند شيك و پيك آنان نمينهد.

نهضت سبزنبوی به نقل ازفارس، حجتالاسلام حميد رسايي نماينده تهران و سخنگوي فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس كه اين روزها علاوه بر وكالت مردم، مديريت هفتهنامه "9 دي " را بر عهده دارد، معتقد است كه در انتخابات آينده چهار طيف فتنه، خواص مردود، جريان انحرافي و اصولگرايان حقيقي حضور خواهند داشت و در نهايت اصولگرايان حقيقي كه با بصيرت بينظير در خط ولايت قدم برميدارند، پيروز اين كارزار خواهند شد.
وي كه بر اين باور است كه احمدينژاد در سال 84 صفبندي جناحهاي سياسي را از چپ و راست بيرون آورد، بيشترين انتقاد به رئيس جمهور را از ناحيه عدم شناخت وي از دين و اعتقاد ناشي از اعتماد او به اسفنديار رحيممشايي مي داند و با آنكه مي گويد "دولت دهم با وجود برخي اشكالات هنوز در راستاي خط تبيين شده توسط رهبري حركت مي كند و رهبر انقلاب، با وجود برخي كجي ها همچنان اين دولت را در مسير خدمترساني مي دانند "، در عين حال جريان انحرافي نفوذي در دولت را داراي توافقات نانوشته با خواص مردود و اصلاحطلبان براي ايجاد انحراف در خط اصيل انقلاب مي داند و با آن به شدت مخالفت مي كند.
* جامعترين تعريف از اصولگرايي همان است كه رهبر انقلاب فرمودند
عضو ارشد فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس شوراي اسلامي در گفتوگويي تفصيلي در تعريف از اصولگرايي مي گويد: براي تعريف اصولگرايي از تعابير مختلفي استفاده ميكنند اما جامعترين تعريف همان است كه رهبر انقلاب فرمودند كه هر كسي به 4 شاخصه اسلام، انقلاب، امام و رهبري پايبند باشد، اصولگرا محسوب ميشود.
رسايي البته متذكر شد كه "يقيناً منظور رهبر معظم انقلاب، پايبندي عملي به شاخصههاي مذكور است نه پايبندي در ادعا و اگر بخواهيم در يك كلمه خلاصه كنيم، بايد بگوييم كه اصولگرايي همان "تكليف گرايي " است " و در ادامه مرجع تشخيص "تكليف " را بر اساس مباني ديني در دوران امام معصوم، شخص امام معصوم و در دوران غيبت، جانشين امام معصوم يعني ولي فقيه مي داند.
او تاكيد مي كند كه اين تكليف هم نه از روي هوا و هوس بلكه بر اساس مصالح جامعه اسلامي و دستورات ديني تعيين مي شود.
* اصولگرايي همان تكليفگرايي است
نماينده تهران در مجلس درباره رابطه تعبير تكليفگرايانه از اصولگرايي با اصلاحات، اظهار داشت: تعريف تكليفگرايي از اصولگرايي غير از تعريف اصولگرايي با كاركرد سياسي آن است كه بعضيها از آن استفاده ميكنند و هركس را كه اصلاحطلب نيست و يا در برابر آنهاست، اصولگرا ميدانند.
رسايي افزود: اصلا حسن و قبح اصلاحطلبي و اصولگرايي عقلي نيست؛ يعني مثل عدل و ظلم نيستند كه اساسا به دين و زبان و جغرافيا كار ندارند و عقلا خوب و بد هستند و لذا خوب و بد اصلاحات، بستگي به اين دارد كه اصلاح چه چيزي باشد و خوب و بد اصولگرايي هم بستگي به اين دارد كه اصول چه باشد؟
* اصولگرايان بندباز و باندباز...
وي اسم اين نوع اصولگرايي در برابر اصلاحطلبي را "بندبازي و باندبازي " گذاشته و با اشاره به شفافتر شدن اين مرزبندي در جريان فتنه دو سال گذشته، توضيح داد: در زمان فتنه افرادي را مشاهده كرديم كه ادعاي اصولگرايي داشتند ولي در فتنه نتوانستند سربلند بيرون بيايند و بصيرت لازم در اينكه جريان فتنه دنبال ضربه زدن به نظام و رهبري است، نداشتند.
رسايي با بيان اينكه در حوادث اخير هم كساني را ديديم كه در روز روشن دنبال حكم حكومتي رهبري درباره ابقاي وزير اطلاعات ميگشتند، ديدگاه اين افراد را مشابه نگاه كساني دانست كه در جريان فتنه نتوانستند راه درست را تشخيص دهند و در خصوص مصاديق فردي و جرياني صاحبان اين ديدگاه گفت: قطعا اين موارد نمونههايي در بين شخصيتها داشت و ما از برخي افراد انتظار نداشتيم به دليل حب و بغضها تا اين اندازه دچار بي بصيرتي شوند بلكه انتظار داشتيم اينها اصولگرايانه عمل كنند.
* علت برخي انحرافات؛ حب و بغض نسبت به احمدينژاد
مدير مسئول هفتهنامه "9 دي " ريشه مشترك ديدگاههاي خواص مردود و جريان فتنه با جريان انحرافي را بسته بودن چشم و گوش آنها به دليل داشتن حب يا بغض نسبت به احمدينژاد دانست و گفت: همانطور كه حب احمدينژاد چشمان جوانفكر را از كار انداخته و او حكم حكومتي رهبري را نمي بيند، در فتنه 88 هم برخي نفهميدند جريان فتنه دنبال ضربه زدن به ولايت است و دعوا بر سر احمدينژاد نيست و براي همين عدهاي سكوت و عدهاي هم صحبتهاي دو پهلو عنوان يا با فتنهگران همراهي كردند.
حجتالاسلام رسايي با بيان اينكه در مجلس عدهاي ستادي به نام اصولگرايان حامي [ميرحسين] موسوي را تشكيل دادند و حتي افرادي به او تبريك گفتند كه اين موضوع از مهمترين دلايل در توهم پيروزي موسوي بود، نسبت به تكذيب اخبار منتشره درباره پيام تبريك برخي اصولگرايان به موسوي واكنش نشان داد.
* پيام تبريك برخي شخصيتهاي مطرح به موسوي غيرقابل انكار است
وي با طرح اين سؤال كه اگر قرار بوده چنين ادعايي تكذيب شود، چرا طي دو سال اخير اين كار نشده، توضيح داد: در همان تكذيبيه صورتگرفته اعلام كردند كه ما قبلا بارها اين تبريك گفتن را تكذيب كردهايم ولي اگر همه سايتهاي خبري را جستجو كنيد، تكذيبيهاي پيدا نخواهيد كرد و اصلا چه چيزي را مي خواهند تكذيب كنند وقتي كه ساعت 6،5 بعد از ظهر در برابر تلفن اعتراضي موسوي مبني بر تمام شدن برگههاي تعرفه در برخي شهرهاي كوچك، ضمن تبريك پيروزي به اين فرد گفته بودند كه اين چهار تا رأي مهم نيست و شما رئيس جمهور شدهايد!؟
نماينده اصولگراي مردم تهران در مجلس هشتم درباره نقطه آغاز اصولگرايي گفت: اين واژه از سال 78 و در برابر اصلاحطلبي وارد ادبيات سياسي كشورمان شد اما اين واژهها مطلق نيستند بلكه بستگي دارد اصلاح چه چيز باشد و اصول ما چه اموري باشد و لذا رهبر معظم انقلاب بر همين اساس گفتند كه هر اصلاحطلبي اصولگراست و هر اصولگرايي اصلاحطلب است.
* اصولگرايان امروز جناح راست ديروز نيستند
رسايي در واكنش به تشبيه دو جريان راست و چپ به دو طيف اصولگرايي و اصلاحطلبي افزود: قبول ندارم كه جريان راست همان اصولگرايان امروز بودند و جريان چپ هم همان اطلاحطلبان چرا كه در آن زمان و حتي در مقطعي از امروز، اين مفاهيم و واژهها بيانگر صفبنديهاي اعتقادي نبودند بلكه نشانگر صفبنديهاي سياسي بودند.
وي اضافه كرد: روزي اين رقابت را بين تندروها با محافظهكاران ميدانستند و روزي ديگر آن را بين "يت " و "يون " يا همان جامعه روحانيت و مجمع روحانيون و روزي ديگر، بين راست و چپ و روز ديگري بين راست سنتي و راست مدرن با چپ سنتي و چپ مدرن تا اينكه كم كم اين واژهها به اصلاحطلبي و اصولگرايي تبديل شد اما من معتقدم اين واژهها با وجود بار معنايي كه در دلشان هست، هنوز نتوانستهاند آن مفهوم تقابل و ضديت را نشان دهند چون اساسا تقابل بين آنها حقيقي نيست.
* جنگ حقيقي بين فقر و غناست؛ نه بين جريانات سياسي
اين نماينده درباره تقابل حقيقي بين جريانات سياسي مي گويد: "جنگ حقيقي " به تعبير حضرت امام (ره) جنگ بين فقر و غناست؛ جنگ ميان راحتطلبي و عافيتطلبي و ارزشگرايي است و الان چند سال است كه مردم ديگر به صرف ظاهر اين واژهها صفبندي خود را تعيين نميكنند بلكه دنبال حقيقت ماجرا هستند.
حجتالاسلام رسايي درباره زمان وقوع اين جنگ هم، توضيح داد: از زمان سازندگي عدهاي خواص و نخبگان سياسي به اين نتيجه رسيدند كه بايد انتخاباتها به ويژه انتخابات رياست جمهوري مديريت شود تا كشور را بتوانيم با هزينه كمتري اداره كنيم؛ آنها معتقدند كه نبايد دائم در بوق انتخابات بدميم بلكه اگر مشاركت حداقلي بماند و عدهاي حرف گوش كن پاي صندوق بيايند، با اشاره ما رئيس جمهور را انتخاب ميكنند.
وي اضافه كرد: اين تفكر آقاي هاشمي بود و پس از آنكه رأي او در دوره دوم رياست جمهوري اش كاهش يافت، كم كم شكل گرفت كه اتفاقا در مورد اين مسأله با رهبري هم اختلاف نظر داشت و البته در دوم خرداد 76 اين بيماري در برخي اصولگرايان كه ديدند سطح مشاركت بالا رفت و بر خلاف نظر همه آنها خاتمي از صندوق درآمد، به وجود آمد.
"در انتخابات شوراهاي اول و مجلس ششم هم اين بيماري در دو طرف بيشتر رسوخ كرد و اصولگرايان برد خودشان را در مشاركت حداقلي و اصلاحطلبان در مشاركت حداكثري مي ديدند؛ اين بيماري بعد از انتخابات شوراهاي دوم و مجلس هفتم كه مشاركت حداقلي شد و اصولگريان پيروز شدند، وخيمتر شد. "
* تحليل جريانات سياسي از تحولات انتخاباتي غلط است
نماينده تهران در مجلس با غلط دانستن تحليل جريانات سياسي از واقعيت انتخابات، گفت: تحليل جريانات سياسي اين بود كه اكثريت مردم از انقلاب و آرمانهاي 57 خسته شدهاند و اقليت پاي انقلاب ايستادند؛ در حالي كه حوادث انتخاباتي اين چند سال نشان داد كه مردم انقلابشان را دوست دارند اما از عملكرد برخي انقلابيون گذشته ناراضياند.
رسايي افزود: احمدينژاد در سال 84 توانست اين صفبندي را از چپ و راست بيرون آورده و وارد زمين "جنگ فقر و غنا " كند كه البته رهبري زمينههاي آن را فراهم كرده بودند ولي متأسفانه رئيس جمهور نتوانست خودش در اين زمين بماند و به ويژه در دولت دهم احساس مردم عوض شد.
* تغيير احساس عمومي نسبت به دولت دهم
وي در تبيين اين سخن خود توضيح داد: برخي رفتارهاي دولت و حمايتهاي نامعقول از يك شخص و آن هم شخصي پر حاشيه، سبب شد تا احساس عمومي اين شود كه اين جنگ فقر و غنا در زمين ولايت نيست و همين مسأله سبب شد تا برخي با ترديد به آن نگاه كنند.
سخنگوي فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس هشتم درباره ميزان اصولگرايي دولت احمدينژاد گفت: اگر اصولگرايي را اعتقاد به همان 4 اصل اسلام، انقلاب، امام و رهبري بدانيم، فكر ميكنم كه دولت نهم امتياز بالايي ميآورد ولي دولت دهم در مواردي لغزش داشته است اما با وجود برخي اشكالات، هنوز اين دولت در راستاي خط تبيين شده توسط رهبري حركت ميكند و رهبر انقلاب هم با وجود برخي كجيها همچنان اين دولت را در مسير خدمت رساني ميدانند.
* اصولگرايي محصول تبعيت از رهبري است نه نيروهاي اصولگرا
رسايي كه با هفتهنامه "سروش " گفتوگو مي كرد، در پاسخ به سؤالي در خصوص انتقادهاي مكرر رئيس دولت اصولگرا به اصولگرايان با طرح اين پرسش كه مگر اصولگرايان نبايد از يكديگر انتقاد كنند؟، ميگويد: البته مشكل اينجاست كه برخي اشخاص و گروهها خود را مايه و اساس اصولگرايي ميدانند در حالي كه اصولگرايي محصول تبعيت از رهبري و محصول مسيري است كه ايشان تبيين كردهاند.
وي ادامه مي دهد: آقاي احمدينژاد نيز شعارهايي مانند عدالت، مبارزه با اشرافيگري، مردمداري و مبارزه با فقر، فساد و تبعيض را در حالي سر داد كه رهبري زمينه پذيرش آن را فراهم كرده بودند و معتقدم در دولت نهم رئيس جمهور واقعا توان بالايي براي ريشهكني اين موارد گذاشت و كارهاي بزرگي انجام شد اما متأسفانه در دوره دهم، دولت خودش را درگير حاشيهها كرده و در حال فاصله گرفتن از اهداف اصلي است.
"برخي افراد كه درباره دولت چنين اعتقادي ندارند، از روز اول همين نظر را داشتهاند كه عمدتا منصفانه نبوده و نيست و يكي از دلايل من براي اين نتيجهگيري اظهارنظرهاي يك كارشناس مطلع و منصف مانند رهبري است كه بدون حب و بغض اظهار نظر ميكنند و براي ما ملاك است ".
* ارتباط تشكيلاتي خواص مردود با راس فتنه
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس در بخش ديگري از اين گفتوگو درباره فعاليتهاي انتخاباتي اصولگرايان و تعيين كميته سه نفره [علي اكبر ولايتي، حبيبالله عسگراولادي و غلامعلي حدادعادل] براي وحدت نيروهاي اصولگرا، اظهار داشت: شخصيتهاي مذكور داراي تعقل اصولگرايانه و شخصيتي مثبت هستند اما من تا الان گزارشي از عملكرد اين گروه ندارم.
رسايي با تاكيد بر اينكه از سوي بعضي از افراد تلاشهايي براي به هم خوردن اين روند صورت ميگيرد، درباره هويت اين افراد گفت: عمدتا جريان خواص مردود كه مي داند اگر به تنهايي در عرصه انتخابات حاضر شود اقبالي ندارد و بهترين راهكار براي پيروزي خود را كشاندن افكار عمومي به يك تصميم جمعي مي داند، دنبال نفوذ بيشتر خودش در اين تركيب است.
وي درباره هويت جريان خواص مردود و راز تلاش اين جريان براي نفوذ بيشتر در اين كميته سه نفره اصولگرايان اظهار داشت: خواص همان كساني هستند كه در انتخابات دهم به دليل وابستگي تئوريك و تشكيلاتي به راس فتنه نه تنها سكوت كردند و دو پهلو موضع گرفتند، بلكه در مواردي با فتنهگران همراهي كردند.
* همگرايي جريان فتنه و جريان انحرافي
رسايي مي گويد كه قطعا افرادي از اين جنس در اطرافيان رئيس جمهور هم پيدا ميشود و ادامه مي دهد: اصلا من معتقدم جريان انحرافي در ظاهر مقابل جريان فتنه است ولي در حقيقت در همان مسير گام برميدارد.
عضو فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس در بخش ديگري از گفتوگوي خود به "ارزيابي آرايش نيروها و فعالان سياسي در عرصه انتخابات آينده " پرداخت و متذكر شد: در انتخابات دور بعد، با چهار طيف "جريان فته، جريان خواص مردود، جريان انحرافي و جريان اصولگرايان حقيقي " رو به رو هستيم.
* فقط اصولگرايان حقيقي دغدغه انقلاب دارند
او در معرفي اصولگرايان حقيقي مي گويد كه "در راس اين جريان همه مت
بنیاد آمریکایی کارنگی: آیتالله خامنهای قدرتمندترین رهبر جهان است
نویسنده این مقاله سخن خود را به این شکل آغاز کرده: «شاید در دنیا هیچ رهبری نباشد که به اندازه آیت الله خامنه ای برای مسائل جاری جهان اهمیت داشته باشد اما در عین حال تا این حد هم برای جهانیان ناشناخته باشد» و در ابتدا سعی در تبیین چرایی اهمیت بررسی افکار و اندیشه های ایشان کرده و در عباراتی به اینکه ایشان پیش از تصدی رهبری، یک چهره «میانه رو ناشناخته» بوده است تاکید می کند نویسنده در ادامه به نفود ایران در منطقه و برخی کشورها از جمله عراق، لبنان و فلسطین اشاره کرد و بالا رفتن قیمت نفت را به افزایش توان ایران تعبیر کرده است! وی اشاره می کند که مسیر حرکت جمهوری اسلامی در نوشته ها و سخنان امام خمینی(ره) موجود است و بر همان مبنا نیز آیت الله خامنه ای چهار هدف انقلاب را عدالت، استقلال، خودکفایی و معنویت دینی می داند که از اینجا به بعد نویسنده سعی می کند دیدگاههای ایشان را در این چهار زمینه استخراج و بیان کند. او همچنین نواب صفوی(ره) و امام خمینی(ره) را دو شخصیت موثر بر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای می داند که رفتار سیاسی ایشان را شکل و جهت داده اند و سپس به ذکر تاریخچه ای مخدوش از دوران ریاست جمهوری و پیش از رهبری ایشان می پردازد و ادامه و تاکید می کند از آنجا که رهبری در ایران سیاستهای کلی را تعیین می کند و نفوذ فراوانی دارد، مهمترین شخصیت در ایران است.
نویسنده، آیت الله خامنه ای را در سیاست خارجی، که بخش مهم این مقاله است، پیرو امام خمینی(ره) می داند و تاکید می کند که ایشان در طول این سه دهه همواره بر شیطان بزرگ بودن آمریکا تاکید داشته و دشمنی خود با آن را به صراحت ابراز کرده اند و ریشه دشمنی آمریکا با ایران را در واقع نه بخاطر مسئله هسته ای یا نفی اسرائیل و دفاع از حزب الله بلکه بخاطر موقعیت استراتژیک ایران و ذخایر انرژی آن می دانند که اینک در اختیار یک کشور اسلامی قرار گرفته است.
راهبرد مقابله در برابر فشارهای شورای امنیت و آمریکا نیز در بیان ایشان «مقاومت» معرفی شده چرا که ایشان معتقدند هرچقدر در برابر ابرقدرتها کرنش کنی و کوتاه بیایی به همان اندازه فشارهای آنها بیشتر خواهد شد. او ضمن اشاره به توجه بسیار زیاد آیت الله خامنه ای در ترسیم «نقشه های آمریکا علیه انقلاب» برای مردم ایران، به تبیین ایشان درباره نحوه فروپاشی شوروی و انقلابهای رنگی نیز توجه داشته و با تعجب بسیار از این توجه زیاد، تاکید ایشان بر تهاجمات فرهنگی ضد اسلامی توسط غرب و آمریکا و بیدارگری درباره عوامل داخلی فروپاشی یک کشور را نیز مورد بررسی قرار داده است.
نکته قابل توجه این است که نویسنده مقاله در بخشی از این نوشته، دستورالعمل هایی را برای سران دولت آمریکا ذکر کرده است اما اشاره می کند که با وجود آیت الله خامنه ای، امید ایجاد شرایط مطلوب آمریکا دور از تصور است. وی با بیان برخی از این موانع می نویسد:
1. آیت الله خامنه ای باید متقاعد شود که آمریکا رویه خود در قبال ایران را تغییر داده و با احترام با ایران برخورد خواهد کرد.
2. آیت الله خامنه ای هیچ گونه عقب نشینی یا شکست را برای ایران نخواهد پذیرفت و هیچ نوع فشاری نیز بر ایشان موثر نمی افتد.
3. هر نوع برنامه ای باید در ارتباط با خود ایشان مطرح شود، نه مقامی دیگر وگرنه مانند تلاشهای قبلی که در دوره اصلاح طلبان صورت پذیرفت بی نتیجه خواهد ماند!
آخرین جملات این مقاله نیز تاکید می کند که تا زمانی که آیت الله خامنه ای رهبر ایران است، دستیابی به روابط دیپلماتیک میان ایران و آمریکا میسر نخواهد شد و همچنان با وجود گذشت سه دهه از پیروزی انقلاب، فرهنگ «مرگ بر آمریکا» در ایران حاکم است وگرچه مدارا با رهبر ایران بسیار سخت است، اما باید دانست که اجرای هر برنامه ای برای دور زدن ایشان نتیجه نخواهد داد.
مقاله رادیو فردا درباره پروژه مدحی ،صدای کاربران این سایت رادرآورد
سحام نیوز بیانیه نوشته نشده سازمان مجاهدین را منتشرکرد
جریانی انحرافی مانع رسیدن صدای دانشجویان به گوش احمدینژاد میشود

نهضت سبزنبوی-محمدرضا کاشفی عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاههای تهران بزرگ در گفتوگو با خبرنگارخبرگزاری فارس، گفت: رئیسجمهور در نشست خبری اخیر خود که با حضور رسانههای داخلی و خارجی برگزار شد، در پاسخ به سؤال یکی از خبرگزاریهای دانشجویی از عدم اعمال گزینشی بودن دانشجویان برای دیدار با رئیسجمهور سخن به میان آورد، اما آنچه مشخص است جریانی در دفتر رئیس جمهور مانع از شنیدن صدای دانشجویان به گوش رئیسجمهور میشود.
وی افزود: دیدار جمعی از دانشجویان گزینشی با رئیسجمهور که در ماه رمضان سال گذشته برگزار شد، توسط دفتر رئیسجمهور طراحی شده بود تا مهر تأییدی بر این امر باشد که این دعوتها گزینشی و از پیش تعیین شده است.
این فعال دانشجویی خاطرنشان کرد: با توجه به تأکید مکرر رئیسجمهور مبنی بر آزادی اندیشه به خصوص در فضای دانشگاهها، دانشجویان از رئیسجمهور کشورمان دعوت میکنند تا در یکی از دانشگاههای تهران حضور یابند و پاسخگوی سؤالات و نظرات اتحادیههای دانشجویی کشور آن هم به صورت شفاف و غیرگزینشی باشند.
توضیح جالب دانشگاه آزاد قم درباره نمایشگاه عکس بی حجاب

به گفته این مقام مسئول ، دانشگاه آزاد قم در تفکیک کلاس های دانشجویان دختر و پسر پیشگام بوده و به سبب تفکیک ساختمان ها ، دانشجویان آقا ، حق ورود به محوطه دانشجویان خانم را ندارند .
او حتی تاکید کرد تمام استادان رشته گرافیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم به سبب جمعیت زیاد دانشجویان دختر ، خانم هستند .
گزارش البرز حاکی است این مسئول دانشگاه ازاد قم از شیطنت فرد یا افرادی سخن گفت که به گفته او با گوشی تلفن همراه عکسها را از این ژوژمان گرفته و به برخی سایتهای خبری داده اند.
وی افزود : مسوولان این واحد دانشگاهی با حساسیت این موضوع را تا حصول نتیجه پیگیری می کنند
اعضای سابق مشارکت ومجاهدین:صدور بیانیه جدید را تکذیب می کنیم
ما اعضای سابق این احزاب که سالها در آن فعال بوده ایم و ارتباط نزدیکی با مرکزیت داشته ایم از صدور چنین بیانیه ای آگاه نیستیم.
این اطلاعیه می افزاید:در مرحله بعد پرسش اینجاست چگونه است ما اعضای سابق این احزاب که سالها در آن فعال بوده و ارتباط نزدیکی با مرکزیت داشته ایم از صدور چنین بیانیه ای آگاه نیستیم اما عده ای سود جو و موج سوار سیاسی از صدور چنین بیانیه ای دم می زنند.
بدینوسیله ما عده ای از اعضای سابق شاخه های استانی 2 حزب منحل شده مشارکت و مجاهدین انقلاب اخیر این دو تشکل منحل شده را قویا تکذیب می کنیم.
نوری زاده : این مدحی آن مدحی نبود!

همزمان با نزدیک شدن به سالروز فتنه سبز در ایران که در 22 خردادماه 1388 رخ داد و البته چند صباحی نیز بیشتر دوام نیاورد و موجب آشکار شدن ماهیت غربی و رسوایی رهبران آن شد، سایت رادیو فردا وابسته به دولت آمریکا از خوانندگان خود خواست تا نظر خود را درباره این فتنه بنویسند.
رادیو فردا درباره عمده نظرات ارائه شده ازسوی اپوزیسیون در خصوص فعال بودن فتنه سبز نوشت: «اکنون بعضی میگویند که جنبش سبز ایران مرده است و پایانیافته، بعضی آن را زنده و پویاتر از گذشته میدانند، و بعضی بر این عقیدهاند که سرکوب خشونتبار از سوی حکومت تنها به زیرزمینی شدن جنبش سبز انجامیده است و ایران در عین سکوت بشکه باروتی است در انتظار یک جرقه.»
این رادیو در ادامه افزود: «شما در این باره چه فکر میکنید؟ نظر شما درباره جنبش سبز چیست؟ رادیوفردا در انتظار خاطرات شما از سال پرغوغای 88 و نظرات و امیدهای شما برای سالهای آینده است.»
اعضای سابق مشارکت و مجاهدین تکذیب کردند
نهضت سبزنبوی به نقل ازجوان آنلاین در این اطلاعیه آمده است: در حالی که اتفاقات تلخ و شیرین پس از انتخابات 88 به پایان رسیده و هر روز جامعه به سوی آرامش و ثبات بیشتری حرکت می کند شاهد آن هستیم که عده ای فرصت طلب که هیچ انتصابی به احزاب مشارکت و مجاهدین نداشته با سو استفاده از فضای ایجاد شده دست به صدور بیانیه می زنند.در حالی اکثریت اعضای مرکزی این دو تشکال د رحال گذران دوران محکومیت خود هستند چگونه است که هر روز بیانیه ای به نام این جریان چه در داخل و یا در خارج از کشور منتشر می شود.
این اطلاعیه می افزاید:در مرحله بعد پرسش اینجاست چگونه است ما اعضای سابق این احزاب که سالها در آن فعال بوده و ارتباط نزدیکی با مرکزیت داشته ایم از صدور چنین بیانیه ای آگاه نیستیم اما عده ای سود جو و موج سوار سیاسی از صدور چنین بیانیه ای دم می زنند.
بدینوسیله ما عده ای از اعضای سابق شاخه های استانی 2 حزب منحل شده مشارکت و مجاهدین انقلاب اخیر این دو تشکل منحل شده را قویا تکذیب می کنیم
حرفهای ابراهیم اصغرزاده درباره هاشمی
نهضت سبزنبوی به نقل از خبرآنلاین، گزیده از از گفت و گوی نماینده شورای شهر نخست تهران با ماه نامه نسیم بیداری در ادامه می آید:
ما نه اطلاعی از پشت صحنه جنگ داشتیم و نه حق خودمان میدانستیم وارد این قضایا شویم. این مناسباتی بود که از قبل بین مقامات عالیه کشور تفاهم شدهبود و آنها با خودشان تصمیم میگرفتند. انتخاب آقای هاشمی هم ربطی به مجلس نداشت و شاید حضرت امام محاسباتی کردهبودند که وی با توجه به اینکه رئیس مجلس است، قائممقام ستاد فرماندهی کل قوا هم باشد.
تعارض اصلی ما با آقای هاشمیرفسنجانی بر سر قضیه قطعنامه نبود. چون مسئله قطعنامه را خود امام جلو میبرد و بعد هم محکم ایستاد و اجازه نداد کسی شک و شبههای داشته باشد. حوادث مربوط به مرصاد و سپس مذاکرات قطعنامه یا نامه-هایی بین آقای هاشمی و صدام ردوبدل شد، چیزهایی نبود که مورد ایراد و انتقاد یا حتی سوال قرار بگیرد. ما فکر میکردیم به دلیل اشراف امام به قضیه، مسائل در مسیر درست است. اینها محل سوال نبود. به هر حال اختلاف ما با آقای هاشمی در مجلس خیلی زیاد نبود اما وقتی که ایشان رئیس جمهور شد، روابط مقداری شکرآب شد.
در مورد مسائل مربوط به جنگ، هاشمی رفسنجانی تا حدودی مجلس را در جریان میگذاشت. در روزهای نزدیک قطعنامه ما از نامهنگاریهایی که شده بود و نظر آقای مهندس موسوی، محسن رضایی و نظر خود آقای هاشمیرفسنجانی مطلع شدیم. آقای هاشمی در جمع ما در مجلس به این اعتراف داشت که ادامه جنگ برایمان هزینه دارد و نمیتوانیم بجنگیم و شعار ادامه جنگ را یک نوع تندروی میدانست و خود من تحلیلم این بود که آقای هاشمی در اینکه به جنگ خاتمه داده شود، نقش دارد. منتهی شواهدی که داشتیم همین گزارشات رسمی بود تا زمانی که رسما اعلام شد. البته سقوط هواپیمای ایرباس و شهادت حدود ۳۰۰ نفر از هموطنان نیز همه را متأثر کرد که علامتی جدی از طرف آمریکاییها برای پایان هرچه سریعتر جنگ ارزیابی میشد.
ما از طریق آقای موسویخوئینیها، خبردار شدیم که امام بعد از فتح خرمشهر علاقمند به پایان جنگ بودند و گفته بودند که جنگ تمام شود و در جلسهای با سران کشور این را گفته بودند. ولی بقیه آقایان نپذیرفته و گفته بودند ما برای صلح با عراق احتیاج به جای پایی داریم که بتوانیم مذاکره کنیم که این جای پا هم باید در عراق باشد.
هنگام معرفی وزرای کابینه اول آقای هاشمی، آقای فلاحیان وزیر اطلاعات بود و آقایهاشمی گفت کسی جرأت نمیکند از آقای فلاحیان صحبت کند. اما من اتفاقا به عنوان مخالف سخنرانی کردم که نطق مشهوری در مخالفت با وزیر اطلاعات شد. در آن نطق گفتم ایشان قدرت ریسک بالایی دارند و وزیر اطلاعات به دلیل حساسیتهایی که هست باید کسی باشد که خیلی ریسکپذیر نباشد و خیلی منطقی و مستدل حرکت کند. آقای فلاحیان رأی خیلی بالایی نیاورد اما تمام کابینه آقای هاشمی رأی آورد.
دو موضوع مجلس سوم را خیلی درگیر کرد؛ یکی مسئله دولت آقای هاشمی، یکی هم مسئله انتخابات خبرگان. در مورد دولت آقای هاشمی من اعتقادم این است که باید با آقای هاشمی کنار میآمدیم و بیتوجهی ما به آقای هاشمی و نقدی که از دولت هاشمی داشتیم مقدماتی را فراهم کرد که او به جناح راست نزدیک شود بهگونهای که در ردصلاحیت حدود ۸۰-۷۰ نفر از کاندیداهای مجلس چهارم که حدود ۴۰نفرشان نماینده مجلس سوم بودند توسط شورای نگهبان، آقای هاشمی سکوت کرد. در حقیقت درمقابل سکوت آقای هاشمی ما ردصلاحیت شدیم و انتخابات مجلس چهارم بهگونهای برگزار شد که جناح چپ غایب بود.من به شوخی میگفتم ماه عسل آقای هاشمی با جناح راست شروع شده است. البته آن هم خیلی دیری نپایید و جناح محافظه کار در مقابل هاشمی موضع گرفت و سیاستهای دولت را به نقد کشید. اما در مجلس سوم به نظرم ما یک خطای استراتژیک کردیم.
آقای مهندس سحابی به دلیل نقشی که در شورای انقلاب و بعد در نظام بودجهریزی کشور داشت همیشه مورد احترام بود. بخصوص در ابتدای انقلاب در سال ۵۸ وقتی من و دوستانم اقدام به تصرف سفارت آمریکا کردیم، وی از جمله کسانی بود که در حقیقت در شاخه جوانان نهضت آزادی به نوعی با ما ابراز همدردی و همدلی و از اقدام ما حمایت می کرد.به همین دلیل من خیلی برای ایشان احترام قائل بودم و الان هم احترام قائلم.مهندس سحابی را که دستگیر کردند، آقای هاشمی گفت او رویش زیاد شدهبود و میخواستیم رویش را کم کنیم. دوسه بار بین من و آقای هاشمی در مجلس سوم درباره این موضوع درگیری لفظی بهوجود آمد تا اینکه یک دفعه ایشان گفتند که «فلانی میخواهد اقتصاد کشور را به جایی برساند که مردم بجای برق با چراغموشی زندگی و با الاغ رفتوآمد کنند.» من گفتم این حرف توهین است.
چند وقت بعد، آقای هاشمی نمیدانم سر چه موضوعی به من گفتند اگر دفترتحکیموحدت رفتارش را اصلاح نکند، با تو برخورد میکنم. آقای هاشمی سنت خوبی دارند و خاطرات روزانه مینویسند. قطعا ایشان باید در خاطراتش نوشته باشد.
۲۴ ساعت پس از پایان مجلس سوم و در آستانه مجلس چهارم، بازداشت شده و به سلول انفرادی زندان توحید که همان کمیته مشترک ضد خرابکاری قبل از انقلاب بود منتقل شدم. اتهامی که به من زدند اقدام علیه امنیت ملی بود ولی بازجویی ها پیرامون مواضع سیاسی من و بخصوص نطقهایم بوداز جمله مواضعی که راجع به مشروعیت عرفی و زمینی حکومت داشتم. بعد از بازداشت برای مدتی از سیاست کنار کشیدم .
لحاظ هدفمندی یارانهها در برنامه توسعه پنجم
وی همکاری منسجم شهرستانی را در ارائه پیشنهادها ضروری دانست و تصریح کرد: برای پیشگیری از عقبماندگی استانها مباحث زیربنایی در هر استانی به تفکیک شهرستانی لحاظ میشود و بعد در سطح ملی اعتبارات در نظر گرفته میشود.
معاون عمرانی استاندار مازندران اظهار داشت: کمیته امور زیربنایی به صورت تیمی کارشناسی باید در مباحث برنامهنویسی شهرستانی وارد شود تا خللی در فرایند کار و اولویت نیازهای هر شهرستان به وجود نیاید.
وی فلسفه احداث سد در مازندران را طرحی ملی دانست و گفت: ساختن سد باید از اعتبارات ملی تامین شود در حالی که یک چهارم سهمبری را در بخش اعتبارات کسب کردهایم و بقیه با مشارکت مردمی انجام شده است.
هاشمی ادامه داد: بحث هدفمندی یارانهها در برنامههای زیربنایی توسعه پنجم استانها باید لحاظ شود و رعایت تناسب استانی صورت گیرد زیرا در هدفمندی یارانهها مردم تعهدمحور شدند.
معاون عمرانی استاندار مازندران اسامی دستگاههای مسئول در کمیته امور زیربنایی مازندران را اعلام کرد و گفت: آبفای روستایی و شهری، بنیاد مسکن، پست، شرکت توزیع برق غرب و شرق مازندران، محیط زیست و راه و ترابری در سرفصلهای مربوط به استانها در کمیته حضور دارند و نیز میراث فرهنگی به عنوان دستگاه همکار در بخش توسعه اماکن فرهنگی میتواند پیشنهادات کارشناسی ارائه دهد.
وی یادآور شد: مباحث عمرانی مازندران مشکل استان دربخش زیست محیطی و منابع طبیعی است که حضور این دو دستگاه در کمیته ضروری است.
برخی از اقدامات جریان انحرافی پوششی است
نهضت سبزنبوی به نقل از فارس، حجت الاسلام عبدالعلی گواهی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ امروز شنبه در جمع فرماندهان و پایوران رسمی و وظیفه ناحیه کمیل این سپاه با توجه به مناسبتهای مختلف ولادت و شهادت ائمه معصومین(ع) در ماه رجب، گفت: ماه رجب ماه ولایت و امامت و متعلق به امیر المومنین (ع) است که ویژگی درخشندهاش دعا است. بنا به روایات معتبر کسی که این ماه را به خوبی درک کند ماه شعبان را نیز درک خواهد کرد و کسی که رجب و شعبان را درک کند ماه رمضان را هم به خوبی درک میکند. در این ماه تولد اسلام یعنی بعثت بزرگ رسول خدا (ص) اتفاق میافتد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه تهران بزرگ در خصوص مسائل جاری کشور اظهار داشت: چند روز پیش سی و دومین سالگرد رحلت امام راحل در حالی برگزار شد که حضور مردم بیشتر از سالهای دیگر بود با همان شور و حال و همان ارادتی که از ابتدای انقلاب اسلامی در دل آنها موج میزد. به یقین آنچه که موجب شد یاد و نام امام خمینی (ره) زنده و جاوید بماند و راهش پویا ادامه داشته باشد، ارشادات و تدابیر و راهنماییهای رهبر معظم انقلاب اسلامی این فرزند خلف صالح روح الله است که در فرمایشات گهر بارش امام(ره) را بهترین الگو و خالصترین فرد در عصر ما معرفی کرد و اگر ما نیز میخواهیم آیندهای سعادتمند برای کشور داشته باشیم باید همین اعتقاد را نسبت به رهبرمان داشته باشیم.
وی افزود: امسال زائرین بسیاری از کشورهای مختلف آمده بودند به خصوص کشورهایی که بیداری اسلامی در آنها موج میزند و اینها بیانگر این است که ریشه حرکتشان را از امام(ره) و انقلاب اسلامی گرفتهاند و این اندیشه در تمامی کشورها شناخته شده است. در سفر حج یک جوان مالزیایی وقتی فهمید که اینجانب از ایران مشرف شدهام ضمن تمجید از انقلاب اسلامی گفت: در عصر حاضر اسلام واقعی و اصیل در دنیا با نام امام خمینی (ره) شناخته شده است.
گواهی در خصوص فتنهگران و جریانات انحرافی در دو دهه اخیر تصریح کرد: بعد از رحلت امام (ره) و آغاز رهبری حضرت آیتالله خامنهای فتنهگران داخلی و خارجی سعی کردند در مقاطع مختلف بحران آفرینی کننده و با این فکر پلید هجده تیر را در دولت اصلاحات و اغتشاشات خیابانی را در انتخابات 88 رقم زدند ولی هربار با فرمایشات به موقع و تدبیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب از فتنهها و جریانات سیاسی به خوبی عبور کردیم و این جریان انحرافی اخیر را هم با درایت و تدبیر مدبرانه معظمله و با حضور نیروهای حزب الله با موفقیت پشت سر خواهیم گذاشت.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه تهران بزرگ در خصوص اهداف جریان انحرافی گفت: همه ما باید به هوش باشیم اینها که فکرشان منحرف است کارشان هم انحرافی است و بعضی از اقداماتشان پوششی است. بحث ملاقات با امام زمان (عج) و ظهور صغری و به کار گیری مرتاض و جنگیرها همه اقداماتی است که اهدافشان را پیش ببرند.
وی ادامه داد: این گروه دو کار خطرناک را در دستور کار دارند، باید مواظب باشیم اینها میخواهند تب اقتصادی و همچنین انحرافی اخلاقی در کشور به وجود بیاورند. اما وظیفه ما در مقابله با این جریان چیست؟ تکلیف روش است ما تبعیت از دولتها نداشته و نداریم تبعیتپذیری ما از جایگاه رفیعتر است و این جایگاه متعلق به ولایت فقیه است و ما باید گوش به فرمان امام خود باشیم همچنان که از فتنه 88 با اطاعت از ولی فقیه سر بلند بیرون آمدیم و با بصیرت مردم عزیزمان و با تدبیر مقام ولایت این جریان انحرافی هم منکوب خواهد شد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه محمد رسول الله (ص) در پاسخ به سؤال یکی از حضار مبنی بر مسئولیت ما در مقابله با تهاجم فرهنگی و به خصوص بیحجابی چیست؟ گفت: البته ما به این پدیده، بیحجابی نمیگوییم بلکه لفظ بدحجابی را به کار میبریم همه ما باید بدانیم که در کشوری مسلمان زندگی میکنیم لذا الفبای کشور اسلامی ارتباطات و مناسبات سالم و تحت لوای اسلام است و اگر کسی از این مسیر خارج شد وظیفه همه ما این است که او را ارشاد و راهنمایی کنیم. نباید امر به معروف در کشور تعطیل شود و اگر این اتفاق بیفتد عذاب الهی نازل میشود.
چرا بنی صدر خائن بود؟
نهضت سبزنبوی به نقل از روابط عمومی سپاه، سردار سیدمحمد حجازی معاون آماد، پشتیبانی و تحقیقات صنعتی ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به صدور فرمان حضرت امام(ره) مبنی بر عزل بنیصدر از فرمانده کل قوا، قرارگرفتن بنی صدر در صفوف انقلابیون و تظاهر به حرکت انقلابی وی را، حرکتی هدفدار و با برنامهریزی خواند و گفت: این حرکت از زمان حضورحضرت امام(ره) در پاریس آغاز شد و بنی صدر با کار تبلیغاتی وسیعی که انجام داد خود را به عنوان متفکر اقتصادی و کسی که توان اداره کشور را دارد جا زد و با تظاهر به همراهی با امام(ره) توانست آرایی را کسب کند که پس از روی کار آمدن مواضع متفاوتی را اتخاذ کرد.
وی با اشاره به موضوع اشغال لانه جاسوسی به عنوان نمونه بارزی از موضعگیریهای متفاوت بنیصدر، اظهار داشت: بنی صدر قبل از انتخابات با حمایت و تایید اشغال لانه جاسوسی، اقدام دانشجویان را عمل اعتراضی تمام ملت میدانست، اما پس از پیروزی در انتخابات حرکت دانشجویان را خودکامگی و تشکیل دولت در دولت دانست و تاکید کرد جلوی این گونه رفتارها باید گرفته شود.
حجازی با برشمردن عواملی که در نهایت موجب عزل بنی صدر از فرماندهی کل قوا از سوی حضرت امام (ره)شد، تصریح کرد: قانونگریزی و عدم پایبندی وی به قانون، پیوند خوردن با جریانهای نفاق و لیبرالهای وابسته، انحراف از خط امام و در نهایت ضدیت با ایشان، دامن زدن به تنشهای اجتماعی و بی تدبیری در جنگ از مهمترین عوامل تاثیرگذار در عزل بنی صدر بود.
وی با اشاره به جملات حضرت امام(ره) در مراسم تنفیذ حکم بنی صدر که "از ایشان می خواهم در احوال روحی شان قبل و بعد از ریاست جمهوری تغییری صورت نگیرد " گفت: امام خمینی (ره) در واقع خطراتی را در کمین بنی صدر میدیدند، هم به لحاظ ویژگیهای شخصی بنی صدر که دیگران را متهم به خودخواهی و خودکامگی میکرد در حالیکه خودخواه و اسیر نفس بود و هم به لحاظ حامیان و اطرافیان خطرناکی که او را احاطه کرده بودند.
معاون آماد ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه تصریح کرد: حضرت امام(ره) به صراحت تنفیذ حکم فرماندهی کل قوا به بنی صدر را محدود به عدم تخلف از احکام اسلام و قانون اساسی دانستند و این جملات و اشارههای روشن حضرت امام(ره) ناشی از عمق نفوذ نگاه ایشان در مورد بنی صدر بود.
وی همچنین با بیان این که دفتر هماهنگی رئیسجمهور و جریانهای انحرافی چون لیبرالها و منافقین در انحراف بنی صدر نقش مهم و اساسی را داشتند، اظهار داشت: بنی صدر به دلیل نداشتن پشتوانه انقلابی لازم در میان انقلابیون پایگاهی نداشت و با زمینههای فکری و انحراف اعتقادی که در او بود به سمت لیبرالها و منافقین تمایل پیدا کرد و آنها در دفتر هماهنگی رئیس جمهور به عنوان هسته مرکزی هدایت کشور حضور پیدا کردند و یک جریان انحرافی را در آنجا شکل دادند.
حجازی در ادامه با اشاره به ناکامیهای بنی صدر در حوزه نظامی و فرماندهی جنگ خاطرنشان کرد: بنی صدر برای سرپوش گذاشتن بر ناتوانی و بی تدبیری خود در اداره جنگ و با بکار بردن عبارتهای موهومی چون "ما زمین می دهیم تا زمان بگیریم " سعی در عادی جلوه دادن پیشرفت دشمن در خاک کشورمان را داشت و این مساله موجب اشغال بخشهایی از خاک کشور توسط ارتش بعث عراق شد.
وی افزود: عدم توفیق بنی صدر در عملیاتهایی که توسط وی فرماندهی میشد موجب ایجاد توهمی در دشمن شد که آنها احساس کردند به اوضاع کاملا مسلط هستند و سرمست از پیروزیهای به دست آمده قصد ادامه پیشرویها و تثبیت نیروها در اراضی اشغالی را داشتند.
معاون آماد ستاد کل نیروهای مسلح با بیان این مطلب که مخالفت بنی صدر با نهادهای انقلابی از جمله سپاه پاسداران ریشه در افکار انحرافی وی داشت، گفت: بنی صدر با تفکرات غربگرایانه و لیبرالی خود هرگونه ساختار و سازمانی که ساختههای جریان لیبرالی را مخدوش کند را مغایر امیال و اهداف خود میدانست و برای اینکه این نهادهای مردمی پا نگیرند به شدت با آنها مخالفت میکرد.
وی ادامه داد: رفتارهای بنی صدر برای تضعیف نیروهای داوطلب جبهه از جمله عدم واگذاری سلاح و امکانات ساده و انفرادی به آنها، رزمندگانی که با نیت دفاع از خاک کشورشان و با اخلاص به میدان آمده بودند را آزرده خاطر می کرد.
حجازی با بیان اینکه منصب ریاست جمهوری امانتی است که مردم به رئیس جمهور میدهند، تصریح کرد: بنی صدر با میدان دادن به نیروهای منحرف، عدم درایت و امانتداری لازم در عرصه جنگ و این که به جای دلسوزی و تلاش برای آزادسازی کشور به دنبال طرح شخصیت خود بود، باعث خشنودی دشمن و خون شدن دل امام(ره) و مردم شد به همین علت وی خائن در امانت مردم است.
معاون پشتیبانی و تحقیقات صنعتی ستاد کل نیروهای مسلح در پایان ماجرای بنی صدر را تجربه بزرگی برای ملت دانست و گفت: هرچند این تجربه خساراتی را برای کشور به بار آورد ولی تجربه ارزشمندی را در اختیار ملت قرار داد که ما همواره مراقب باشیم که بار دیگر به چنین خسارتهایی تن ندهیم.
زیانشدید یکشرکتانگلیسیاز تحریمایران
فارس به نقل از رویترز، تحریم های یک جانبه دولت انگلیس علیه شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران زیان زیادی را به یک شرکت انگلیسی وارد آورده است.
بر اساس این گزارش آژانس جانسون استیونس در شرق انگلیس پیش از این نماینده رسمی شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی بوده است.
در ماههای اخیر شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران تحریم های اتحادیه اروپا و آمریکا روبرو شده است.
این شرکت اعلام کرد تحریم ها موجب متوقف شدن فعالیت های این شرکت نخواهد شد.
اما دیوید مری گلد، یک مقام شرکت جانسون استیونس در این باره گفت در نتیجه اعمال تحریم ها ضد شرکت کشتیرانی ایران شرکت متبوع وی برای ادامه همکاریهای خود با ایران با مشکلات زیادی روبه رو شده است. ما یک مشتری بزرگ را از دست داده ایم و در کوتاه مدت نمی توانیم مشتری بزرگی را جایگزین شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی کنیم.
وی افزود: پس از اعمال تحریم های آمریکا و اروپا ضد شرکت کشتیرانی ایران شرکت جانسون استیونس از ارایه خدمات مالی به این شرکت منع شده که این مساله شرکت جانسون استیونس را با مشکلات نقدینگی زیادی روبه رو کرده است.
وی گفت: از دست دادن شریک تجاری بزرگی مثل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی به ضرر ما خواهد بود و در کوتاه مدت و خیلی سریع نمی توان شرکت دیگری را جایگزین این شرکت کرد. به مقام های جانسون استیونس یک شبه گفته شده است که یک بانک جدید را برای ارایه تسهیلات مالی پیدا کنند.
ماه گذشته اتحادیه اروپا سی شرکت وابسته به شرکت ملی کشتیرانی ایران را با تحریم های جدیدی روبرو کرده است. آمریکا نیز ماه گذشته شرکتهای خارجی از جمله شرکت اسراییلی اوفر برادرز را که با شرکت کشتیرانی ایران همکاری داشتند با تحریم هایی روبه رو کرده است.
البته شرکت اوفر داشتن هر گونه روابط مستقیم تجاری با ایران و فروش نفتکش به این کشور را تکذیب کرده است. ایران نیز این ادعا را بی اساس دانسته است.

بالاترین اضافه کرد: «بله عزیزان بعضی از ما دوباره گول حرفهای بیاساس نوری زاده را خوردیم و به "مدحی اطلاعاتی" اعتماد کردیم.»
بالاترین تأکید کرد: «باز جای خوش حالیش باقیست که کاربرهای بالاترین تمام سعی و تلاش خود را برای نشان دادن واقعیت انجام دادند.»
یکی از کاربران این سایت نیز خطاب به نوری زاده آورده است: «نوریزاده من به شخصه دیگر به هیچ وجه به تو اعتماد نخواهم کرد.»
گفتنی است، سایت بالاترین با اشاره به افشاگری محمد رضا مدحی از سرداران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مورد اپوزیسیون نوشت: « در آستانه 22 خرداد ماجرای مدحی را بایکوت خبری می کنیم.»
یکی دیگر از کاربران این سایت اضافه کرد: ««ما بچه های جنبش سبز قول می دهیم گندهای خود را بایکوت کنیم.»
گفتنی است محمدرضا مدحی از سرداران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود که پس از برنامه ریزی های دقیق موفق به نفوذ به شبکۀ ضدانقلاب خارج نشین شده و در این نفوذ اطلاعات دقیقی را از نحوۀ عملکرد این شبکه ها، منابع مالی آنان و سرشاخه های ارتباطی آن ها به دست آورد.
مدحی همچنین با برخی مقامات آمریکایی و همچنین نمایندگان سرویسهای جاسوسی انگلیس و فرانسه دیدارهای متعدد داشت و آنها از وی خواسته بودند که با ایجاد ارتباط گسترده با سران فتنه در داخل کشور و جذب نیرو از بدنه دستگاهها و نهادهای مختلف نظام و ایجاد یک شبکه منسجم پروژه دولت در تبعید و براندازی نظام اسلامی را عملیاتی کند.
علیرضا نوری زاده که عنوان پرطمطراق کارشناس رسانه های اپوزیسیون را یدک می کشد و سعی زیادی کرده تا خود را در جمع ضد انقلاب و فتنه سبز به عنوان مغز سیاسی معرفی کند، مدتی قبل با آب و تاب فراوان از پیوستن یکی از فرماندهان اطلاعاتی جمهوری اسلامی به اپوزیسیون خبر داده و دروغ های زیادی را علیه نظام اسلامی به نقل از او منتشر کرد.
سایت صهیونیستی بالاترین در واکنشی نوشت: رضا مدحی که خود را به گروه های اپوزیسیون نزدیک کرده بود، به تازگی سر از تهران درآورده است. او خود را تاجر الماس معرفی کرد و با هدف نزدیک شدن به اپوزیسیون، گره جنبش جمع یاران را راه اندازی کرده به افرادی مانند امیرحسین جهانشاهی، نوری زاده، خوانساری، مخملباف، عبدالله مهتدی و دهها نفر دیگر نزدیک شده بود. او همچنین تلاش کرده بود تعدادی از روزنامه نگاران را در خارج بخرد.
بالاترین در مطلب دیگری کنترل خود را از دست داده و می نویسد: کدام خری این مدحی را جذب کرد؟ بارها به رفقای دوروبر می گفتیم جو زده عمل نکنیم تا رو دست نخوریم. واقعا برای برخی دوستان مقیم خارج متأسفیم که کلی ادعا دارند ولی فقط آبروی اپوزیسیون را می برند. ای نوری زاده خائن! امروز می فهمیم که اپوزیسیون خارج واقعا هیچ است.
پایگاه اینترنتی ایران گلوبال نیز در واکنشی قابل تأمل نوشت: «استهزای فریب خوردگانی که خام مأمور وزارت اطلاعات شده بودند و می پنداشتند مشغول برپا ساختن «دولت در تبعید»اند، زمانی براه می افتد که در پی همایش سکولارهای سبز در تورنتو می رویم تا مقدمات «همایشی ممکن» را براه بیاندازیم و این نخستین باری نیست که این آقایان به نام اپوزیسیون ایرانی در پروژه سازی های خود همه مبارزات و امید برای دست یازی به آزادی را به سخره می گیرند سال هاست که همین مافیا با تسلط اش بر رسانه ها در خیال و رویای بهره وری های شخصی، جنبش سیاسی اپوزیسیون را بازیچه خود قرار داده اند. وجود اینها چیزی جز توهین به اپوزیسیون نیست».
این پایگاه ضدانقلابی می افزاید: امروز با بر ملا شدن چنین گندابی می توان به عمق فاجعه حضور این مافیا در زندگی سیاسی اپوزیسیون پی برد. می توان به نقش آفرینی شان در رسانه های فارسی زبان در تایید و انکار این و آن جریان اندیشید و دریافت که سی و دو سال دکان های دونبشه سیاست و اندیشه چه زخم هایی بر پیکر اپوزیسیون فرود آورده اند. این رویداد خیانتی بزرگ بود.
اما بخوانید از پایگاه اینترنتی خودنویس که می پرسد پس از غافلگیری اخیر، در نوبت بعدی باید منتظر سورپرایز کدام یک از افراد دیگری بود که خود را به عنوان اپوزیسیون در اروپا و آمریکا جا زده اند؛ «بر مدحی ها سرزنشی وارد نیست که آنها براساس مأموریت جمهوری اسلامی، انجام وظیفه می کنند اما سوالات بسیاری درباره مداحان مدحی ها وجود دارد. دو سال است که فریاد می زنیم و می نویسیم این جماعت که با چپاول سرمایه های مردم ایران در خارج کشور آشیانه گزیده و مدام به نام مردم ایران در رسانه ها و توسط به اصطلاح مفسرین خبری و سیاسی تبلیغ شده و جنبش سبز را ملک مشاع خویش می دانند به هیچ عنوان قابل اعتماد نیستند و نباید به زنده و مرده این عناصر اعتماد کرد. هرچه ما بیشتر نوشتیم بیشتر متهم به تفرقه گشتیم. بی پرده از آقای نوری زاده که مدعی بود با بدنه سپاه ارتباط دارد و مدحی به او اطلاعات می دهد، می پرسیم در برابر این رسوایی چه پاسخی دارید؟ مورد مشکوک مشابه سناریوی کمپین سفارت سبز توسط حیدری کنسول ایران در نروژ است. ارتباط حیدری با جهانشاهی و مدحی چه می تواند باشد؟»
«خودنویس» اضافه کرد: اینک باید از آقای نوری زاده پرسید که این جریان نفوذی تا کجا می تواند در میان اپوزیسیون پیش رفته باشد و چه تضمینی وجود دارد که فردا، آقایان امیرارجمند و یا واحدی و مزروعی در صداوسیمای جمهوری اسلامی آفتابی نشوند؟ آیا وقت آن نرسیده است دست وابستگان رژیم همچون مدحی و مداحان آنها و کسانی که سعی در ارتباط گرفتن با آنها براساس منافع شخصی می نمایند، از میان اپوزیسیون جنبش سبز کوتاه شود؟
سایت اپوزیسیونی «رادیو کوچه» یکی دیگر از رسانه های ضدانقلابی بود که با عصبانیت نوشت: آنچه در الماس فریب مشهود است اینکه بخشی از اپوزیسیون خارج کشور عملکرد بسیار ضعیفی در این ماجرا داشته و آثار و نتایج بسیار زیانباری را متوجه اپوزیسیون خواهد کرد. با پخش این فیلم، اطلاعیه اخیر وزارت اطلاعات مبنی بر دستگیری 30 جاسوس آمریکا و متلاشی کردن یک شبکه پیچیده جاسوسی و خرابکاری وابسته به سازمان سیا معنای بیشتری پیدا می کند. متاسفانه در اثر سهل انگاری برخی اعضای اپوزیسیون در همکاری با مدحی و گروه یاران بی شماری از افرادی که در داخل ریسک همکاری با خارج را پذیرفته بودند، در معرض خطر دستگیری و حتی اعدام قرار گرفته اند. از سوی دیگر فراموش نکنیم که به قول معروف با «تو زرد از آب درآمدن» فردی که خودش و گروه خیالی اش دو سال تمام سوژه اپوزیسیون بوده، انتشار خبرها، تحلیل ها و اظهارات جعلی و بی اساسش ضربه ای سخت بر پیکر اعتماد به جنبش وارد خواهد آورد که بازسازی آن کار آسانی نخواهد بود. این اتفاق شاید زنگ خطری را برای کنشگران و مبارزان و اعضای اپوزیسیون خارج از کشور به صدا درآورده باشد تا به این راحتی فریب هرکسی را نخورده و به قیمت اضافه کردن یک فرد به جمع مخالفان رژیم با آبرو و جان و امنیت مخالفان بی شماری بازی نکنند.
در همین حال سایت بالاترین در نوشته دیگری با نگرانی پرسیده است: نوری زاده ادعا می کرد که مدحی 13سال منبع او بوده اما حالا همین فرد سرباز گمنام رژیم از آب درآمده است. به راستی چرا و با چه انگیزه ای علیرضا نوری زاده وی را برای اولین بار به عنوان مبارز در رسانه ها به مردم معرفی کرد؟ بعد از علیرضا مدحی چه کسان دیگری به تهران خواهند رفت؟ محسن مخملباف و علیرضا نوری زاده و امیرعباس فخرآور و محمدی؟ کدام یک؟ همین نوری زاده و تلویزیون کانال یک بودند که مدحی چماقدار رژیم را تطهیر می کردند و او را به عنوان مبارز و... معرفی می کردند، خود نوری زاده هم از مدتها پیش توسط اربابان مدحی خریداری شده و در زمان شاه هم برای ساواک کار می کرد، نوری زاده عاشق کارکردن برای سرویس های اطلاعاتی است.
این رسانه وابسته به اپوزیسیون پرسیده است: این بابارو چه جوری به ایران برگردانده اند؟ نوری زاده آدم شهرت طلبی است که به هر دست و پازدنی است می خواهد خود را شخص مهمی معرفی کند و این هم سرانجام کارش.
وبلاگ «یار دبستانی» از همکاران شبکه بالاترین نیز این گونه نوشته که؛ آشنایی من با مدحی 7 ماه قبل در یکی از مسنجرها بود. مدحی با کمال صراحت ادعا کرده بود جمهوری اسلامی تا 3 ماه دیگر سقوط خواهد کرد. وقتی این را گفت دیگر مطمئن شدم که کلکی در کار اوست(!)
در این میان بخوانید از امیرفرشاد ابراهیمی که همین چند ماه پیش تهدید کرده بود به ایران بازمی گردد و همه پته اپوزیسیون کلاهبردار را روی آب می ریزد. او اکنون می نویسد؛ بسیاری از همان ابتدا با تردید به سخنان مدحی می نگریستند و بسیاری متعجب از اینکه چطور فردی که به گفته خود از دل نظام آمده، هنوز از گرد راه نرسیده، این چنین مطرح می شود و دربستر حوادث ملتهب قرار گرفته است. اما هرچه بود اکنون وی در تهران است.
ابراهیمی می نویسد: بی شک اولین کسانی که تریبون های اطلاع رسانی خود را آن هم در حد وسیع و گسترده و مداوم در اختیار این فرد معلوم الحال گذاشته و از او یک «قهرمان ملی» و «سردار تواب» ساختند باید پاسخگو باشند. جواب ناامید کردن آنهایی که ساعتها می نشستند پای رادیوها و تلویزیونها و برنامه های هیجانی وی را می دیدند و به سقوط جمهوری اسلامی امیدوار می شدند را چه کسی اکنون باید بدهد؟
یکی دیگر از افراد موثر در جریان نفوذی نیز که عمدتا در حوزه صنعت فعالیت می کند، به رایزنی با مدیران صنعتی پرداخته و از آنها می خواهد تمام ظرفیت خود را برای جذب رای به ویژه در شهرهای کوچک از طریق ارائه تسهیلات به نام فرد مورد حمایت این جریان به کار بگیرند.
به دلیل تغییرات در راس سه وزارتخانه مهم رفاه، صنایع و نفت که شرکتهای زیرمجموعه زیادی نیز در زیرمجموعه این وزارتخانه ها قرار دارد، جریان نفوذی با سوء استفاده از اشراف نداشتن سرپرستان وزارتخانه ها، در حال نفوذ دادن مهره های وابسته به خود است.
وی گفت:«من رشته روانشناسی را انتخاب کرده بودم و در دانشگاه ملی یعنی دانشگاه شهید بهشتی فعلی درس میخواندم. مهدی هاشمی مربی تئاتر آن دانشگاه بود و گروهی را به عنوان علاقهمندان تئاتر در آنجا دور هم جمع کرده بود . خب من هم رفتم سمت آنها و گفتم میخواهم با شما کار کنم.»
خمسه افزود:«حدود سالهای ۵۳ و ۵۴ بود. در آن گروه گلاب آدینه و مدیا کاشیگر و تعداد دیگری از بچهها بودند. مهدی هاشمی از من تست گرفت و به من گفت تو به درد یک گروه دانشجویی نمیخوری، بیا و توی گروه تئاتر ما (پیاده) که یک گروه حرفهای بود، کار کن.»
این بازیگر اظهار داشت:« خب، این تعارف خیلی خوبی بود و همان سال داشتند نمایش «داستانی نه تازه» را کار میکردند که خانم سوسن تسلیمی هم در آن بازی میکرد. یک نقش کوچکی هم به من دادند. شاید نقدهایش را هنوز داشته باشم. در آن نقش من هیچ کلامی نداشتم. جوان چلاقی بود که عاشق سوسن تسلیمی بود و همه جا دنبال او راه میافتاد. هیچ چیزی هم نمیگفت، ولی جالب بود خیلیها به من می گفتند چقدر خوب بازی میکنی و من فکر میکردم من که اصلا بازی نمیکنم. چون آن وقتها فکر میکردند بازیگرهای خوب بازیگرهایی هستند که مونولوگ بلند بگویند.»
فیلمبرداری این فیلم که از آن به عنوان یکی از سیاسی ترین فیلمهای تاریخ سینمای ایران نامبرده می شود اول خردادماه آغاز شده و تاکنون بازیگران آن در لوکیشنهای مختلفی جلوی دوربین رفته اند.
بنابراین گزارش، این فیلم که درباره حوادث پس از انتخابات ساخته می شود با این جملات آغاز میشود:
هر ایرانی یک رأی
و ما یک ملتایم
به مثابه یک تن
چو ایران نباشد تن ما مباد
گفتنی است ابوالقاسم طالبی کارگردان "قلاده های طلا" قبل از نگارش این فیلمنامه، تحقیقات وسیعی را در گفتگو با کاندیداهای ریاست جمهوری دوره دهم برای به تصویر کشیدن واقعی حوادث پس از انتخابات انجام داده است.
عوامل سازنده "قلادههای طلا" عبارتند از: نویسنده و کارگردان: ابوالقاسم طالبی/ تهیهکننده: محمد خزاعی/ مدیر فیلمبرداری: امیر کریمی/ طراح چهرهپردازی: محمدرضا قومی/ طراح صحنه: غفار رضایی/ طراح لباس: سارا خالدی/ مجری ساخت دکور: محمد معصومی/ صدابردار همزمان: عباس رستگارپور/ برنامهریز، دستیار اول کارگردان و مدیر جلوههای میدانی: عباس شوقی/ مدیر جلوههای ویژه رایانهای: بابک میر فرحناک/ عکاس و تصویربردار پشت صحنه: کوروش پیرو / دستیار کارگردان: مسعود منصوری، مسعود جیرانی/ منشی صحنه: یاسمن کفایتی
بازیگران: امین حیایی، مریلا زارعی، محمدرضا شریفینیا، حمیدرضا پگاه، علی رام نورایی، نیلوفر خوشخلق، دکتر محمود عزیزی، حسین سحرخیز، اکبر سنگی، مهدی صبایی، کیانوش گرامی، بهادر زمانی، ونوس مجلسی، داریوش اسدزاده، پوراندخت مهیمن، اکبر پاکزاد، حامد بسیاری، عباس شوقی، مجید معافی، عاطفه منصوری، داود مقدادی، محسن امیری، حمیدرضا رسولی، طناز دهقان، علی اصغر طبسی، مجید رسولیان، سیاوش اکبری صفت، محمدرضا شکریان، ساینا بازرگان، مژگان ترانه، ستاره صفیخانی، اسماعیل زن و گل گیاه، مریم آرادیش، هلیا امامی، سعید علیپور، مهناز مرتضایی و ...
شبکه سی ان ان با اذعان بر اینکه آمریکا نتوانست از اختلافات اخیر مسئولان در ایران بهره ای ببرد، گزارش داد: «به خاطر هم فکری مسئولان جمهوری اسلامی، آمریکا اکنون با حکومتی مستحکم در ایران روبرو است و این برای آمریکا خوب نیست».
به گزارش سی ان ان، «یکی از کارمندان اسبق سیا که تحلیلگر مسائل سیاسی هم هست بر این باور است که ارتباط های محکمی در حکومت ایران وجود دارد و آمریکا نتوانسته از اختلافات اخیر بین مسئولان جمهوری اسلامی بهره ای ببرد».
در ادامه این گزارش آمده است: «به خاطر هم فکری مسئولان جمهوری اسلامی، آمریکا اکنون با حکومتی مستحکم در ایران روبرو است و این برای آمریکا خوب نیست».
سی ان ان افزود: «اختلافات اخیر بین مسئولان ایران واقعیتی بود که اتفاق افتاد اما اکنون روابط آنها بهبود یافته و ایران قدرتمندتر هم شده است».
آیتالله سید احمد علمالهدی در خطبههای نماز جمعه این هفته مشهد در محل رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر افزود: مسوولان نباید در برابر توسعه بیحجابی و بدحجابی بیتفاوت باشند؛ الان هر روز که میگذرد در خیابانهای این شهر و سایر شهرها، توسعه بیحجابی می بینیم و در عین حال همه بیتفاوتند، جریانهای مدیریتی بیتفاوتند، مردم هم بیتفاوتند.
وی ادامه داد: برادرم! خواهرم! اگر در کوچه و محله شما، یک درنده یا گزنده پیدا شود، شما نمیگذاری بچهات از خانه بیرون برود که نکند این گزنده و درنده به او آسیب بزند. عزیز من! این زن و دختر جوانی که در آن کوچه همسایه شماست و هر روز و هر ساعت روسریاش عقبتر میرود و مویش پریشانتر و لباسش تنگتر میشود، از هر درندهای و از هر گزندهای برای ناموس و جوان تو آسیبش بیشتر است؛ چرا بی تفاوتی؟ اینها توهین نیست، اینها بیان واقعیت است و این واقعیتها وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: دختر خانمی که یاد گرفته در کوچه و خیابان سوار دوچرخه شود، این دوچرخه را که با لباس گشاد و مقنعه که سوار نمیشود، او با لباس کوتاه و تنگ سوار این دوچرخه میشود و لباس کوتاه و تنگ این دختر روی زین دوچرخه با ایمان پسر جوان تو چه میکند؟ اصلا در خیابان و کوچه شهر امام رضا(ع) چه کسی اجازه داده زنها و دخترها سوار دوچرخه شوند؟ این دوچرخهسواری را چه کسی راه انداخته است؟ چرا مردم و مسوولان و دستگاههای امنیت اجتماعی و پیشگیری از جرم در مقابل دوچرخهسواری زنها و دخترها بیتفاوتند؟ آخر این دوچرخه سواری دختر و زن عارضه دارد.
امام جمعه مشهد تصریح کرد: نشستن روی دوچرخه برای دختر و زن حرام نیست. یک دختر خانم در خانه خودش، در را ببندد و توی حیاط خانهاش 10 ساعت هم دوچرخهسواری کند حرام نیست، اما وقتی این دختر خانم بیاید توی کوچه و با لباس دوچرخهسواری، سوار دوچرخه شود، آن لباس و آن حرکت، عارضه فساد و منکر و فحشا برای جامعه دارد. چطور دستگاهها بیتفاوتند و اصلا چه کسی اجازه داده است؟ چرا جلوی این را نمیگیرند؟ حالا در هر خرابهای، هر کثافتی صورت میگیرد، ولی چرا در شهر امامرضا (ع)؟ برادران! خواهران! مدیران! مسوولان! شب اول قبر امام(ره) گریبان شما را میگیرد و میگوید من آمدم، یک عده هم به پیروی من آمدند، خون دادند، جان دادند، بچه دادند و این مکتب را تاسیس کردند و این نظام را به وجود آوردند ولی شما در مقابل بعد معنویت این نظام بیتفاوت بودید. مسوولیت را گردن گرفتید اما انجام ندادید، مدیریت عهدهدار شدید ولی در مقابل پیغمبر اسلام و قرآن به تکلیفتان عمل نکردید.
وی ادامه داد: در ابتدای هفته، در مراسم باشکوه یاد امام بزرگوارمان در مرقد مطهر آن امام راحل، مقام معظم رهبری نکاتی را بیان کردند. نکاتی که در موقعیتهای گوناگون در بیانات مقام معظم رهبری گفته میشود، نکاتی جامع و گسترده است و در تحلیل و بازخوانی، باید از درون کلام خط ساز این بزرگوار استخراج شده و مورد بحث قرار بگیرد. در ابتدای سخن در تحلیل شخصیت امام فرمودند که "امام خمینی(ره) صاحب مکتب بود و مهم مکتب امام است"؛ دقیقا نکتهای که بنده هم به همین مناسبت در هفته گذشته عرض کردم، برای ما شخصیت جریانی امام(ره) مطرح است.
وی با بیان اینکه بنا بر صحبتهای مقام معظم رهبری مکتب امام دارای سه بعد اللهیت، معنویت و عدالت بود، افزود: بعد الّلهیت مکتب امام، تاسیس نظام جمهوری اسلامی است و تفهیم استقلال و خودکفایی برای مردم و مردم را به خودشان باوراندن.
آیتالله علمالهدی ادامه داد: بعد معنویت مکتب امام، از معنویت شخص امام سرچشمه گرفته است. معنویت امام با آن تقوا و زهد، با آن اخلاص و خداباوری و با آن عشق و دلداگی به حق. تمام مسائل شخصی و معنوی امام در تمام آموزههای امام رنگ دارد. امام خمینی(ره) معلم اخلاص بود، معلم معنویت بود، معلم عبودیت حق بود، معلم تقوا و اخلاق بود. آموزه اخلاقی و معنوی امام، بالاتر از شخصیت آموزشی امام در ابعاد تخصصی فقه و فلسفه امام بوده و این بعد معنویت در مکتب متجلی است.
وی در خصوص بعد عدالت مکتب امام افزود: امام در تمام رهنمودها، برنامهها و حرکتها جامعه مستضعف، قشر آسیب پذیر و انسانهای محروم را نشانه میگرفتند تا محرومان به حقوقشان برسند، از فرصتها استفاده کنند و قدرتمندترها در عرصه بهرهبرداری از امکانات عمومی و فرصتهای کشور، از فقرا و محرومان جلوتر نیفتند.
امام جمعه مشهد گفت: آن چیزی که در تحلیل فرمایشات مقام معظم رهبری لازم است ما بدانیم، این است که امام(ره) از دنیا رفت، مکتب امام هم در صحیفه امام و آثار و نوشتهها و گفتههای امام که به صورت نوشتار درآمده است، یک شخصیت کتبی دارد و این شخصیت کتبی امام در این نوشتهها و آثار موجود است، اما آیا واقعا مقام معظم رهبری که فرمودند نباید بگذاریم مکتب امام(ره) دچار انحراف شود، منظورشان این بود که صحیفه امام دست نخورده بماند، آثار امام را کسی تصرف نکند، فرمایشات و نوشتههای امام را کسی تحریف نکند؟ نه! مکتب امام یک وجود عینی وخارجی دارد و این وجود عملکرد این نظام است.
وی ادامه داد: یعنی تمام مستضعفان و مسلمانان دنیا وقتی میخواهند شخصیت امام را ببینند و تحلیل کنند در عملکرد نظام ما میبینند و تحلیل میکنند. اگر کار به جایی رسید که در عرصه اقتصاد میدان باز شد برای گردن کلفتها و قدرتمندان که ببرند و بچاپند و رانت خواری کنند، مکتب امام در بعد عدالت دچار انحراف شده است.
عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: اگر در عملکرد نظام در جامعه ما قرار شد خدا و مردم در طرحها و برنامهها رعایت نشوند، دین و شریعت در برنامهها و عملکرد نظام مورد توجه قرار نگیرد، بعد عقلانیت مکتب امام ضربه میبیند.
وی تصریح کرد: اولویت اول در مکتب امام خمینی(ره) و عملکرد نظام دین خدا، شریعت مقدسه و حلال و حرام و مکروه و مستحب این دین است. در این مملکت، خیلی چیزها لازم است و با خیلی مسائل باید مردم جذب شوند، اما نه به قیمت فعل حرام، نه به قیمت ترویج فاحشه و منکرات
و خلاف شرع. در مملکت ما تفریح و تفرج لازم است، در این ماه آخر فصل بهار و تابستان، وجود تفریحگاهها، مخصوصا در ییلاقات خوش آب و هوا برای مرد و زن و خانوادههای ما لازم است، اما نه به قیمت لاابالیگریها، نه به قیمت باز بودن فضا برای اباحهگریها و بیبند و باریهای یک مشت دختر و پسر جوان.
آیتالهه علمالهدی اضافه کرد: یک تفرجگاه برای مردم ما لازم است، باید مردم، خانوادهها و جوانهای ما به این تفریحات بروند، تا آرامش پیدا کنند و خوش بگذرانند اما نه به این قیمت که هرزهگی یک مشت پسر و دختر جوان باعث شود دلواپسی برای خانوادهها نسبت به جوانانشان به وجود بیاید.
وی با بیان اینکه جذب مردم باید با مطالبات دینیشان باشد، عنوان کرد: یک مشکلی که ما امروز در برابر بعضی از عزیزان کوتاه فکرمان داریم، این است که ما میگوییم عزیزان این برنامه چرا دارد اجرا میشود؟ این بی بند و باری چرا جلوگیری نمیشود؟ میگویند آقا! ما باید جذب کنیم و استناد میکنند به فرمایش مقام معظم رهبری در مورد جذب حداکثری. آخر چه را میخواهید جذب کنید؟ جذب و در کنارش دفع؟ شما مسوولیتتان جذب چه کسانی است؟ شما مسوول جذب بیدینهای این مملکت هستید یا مسوول جذب متدینین آن هستید؟
امام جمعه مشهد تصریح کرد: جامعه ما جامعه دینی و ولایی است و اکثریت آن متدینند و مطالبات دینی دارند. شمایی که میخواهید جذب کنید، آیا میخواهید اکثریت متدین را با مطالبات دینیشان جذب کنید، یا اقلیت لائیک جدا از دین را به قیمت دفع این اکثریت جذب کنید؟ این جذبتان باید منطقی باشد. جذب اقلیت و دفع اکثریت؟!
وی ادامه داد: بعد اللّهیت مکتب امام که تجسمش در عملکرد نظام هست، اول رعایت دین و حلال و حرام خداست و بعد رعایت مردم. ما باید مردم را در این مملکت جدی بگیریم؛ مردمی که وفادارند، مردمی که پای انقلاب ایستادهاند، مردمی که ایثارگرند، مردمی که امام بزرگوار فرمودند "مردم ما در وفاداری در جامعه جهانی بینظیرند."
وی خاطرنشان کرد: برای اجرای یک طرح و برنامه و صرف مالیات و عوارض، ببینید در مردم چه میگذرد؟ اجرای یک طرح عمرانی که باعث زیبایی و عوض شدن چهره شهر شود و مبلمان شهری را بالا ببرد خوب است، اما به چه قیمت؟ مردم چه میشوند؟ گاهی اوقات بیتوجهی به ترافیک یک خیابان مردم را مستاصل و آنها را در زندگی دچار مشکل میکند. ما باید برای تحقق بعد الّلهیت مکتب امام، آرامش مردم را در نظر بگیریم.
آیتالله علمالهدی در ادامه اظهار داشت: برادران! خوهران! خوشبختانه ما امروز در کشورمان با یک سرمایه عظیمی روبهرو هستیم و آن جوانان متدین ما هستند. هفته دیگر مراسم اعتکاف برگزار میشود و ببینید که 80 درصد شرکت کنندگان آن را دختر و پسر جوان تشکیل میدهند، ما با چنین جامعه جوانی روبهرو هستیم. آنهایی که مسن هستند آیا پیش از انقلاب یادشان هست که در همین مسجد گوهرشاد مراسم اعتکاف برگزار شود؟
وی افزود: اینها برکت و پرورش و رهنمود و خطسازی مکتب امام و انقلاب است که به اینجا رسیده و مدیران و مسوولان و مردم ما موظفند، جلوی آسیبهای این بعد معنویت مکتب امام(ره) را بگیرند. برادران! خواهران! اگر در جامعه ما هرزهگی رایج شد، اگر در جامعه ما بیحجابی و ول انگاری زن و دختر جوان متداول شد، اگر در جامعه ما منکرات و ناهنجاریها در مظاهر اجتماع ظاهر شد، به این جوان مومنی که به این شکل دنبال معنویت است، آسیب میزند و این معنویت را از نسل جوان ما میگیرد.
امام جمعه مشهد تصریح کرد: برادران! خواهران! مدیران! مسوولان! بدانید مساله بیحجابی و بدحجابی و ول انگاری زنها و دختر ها در این کشور آتش سوزندهای است که ایمان نسل جوان ما را خاکستر میکند

ساعاتی پیش حجتالاسلام والمسلمین حیدر مصلحی در جمع نخبگان شهرستان ری در مسجد خاتم النبین (ص) ضمن فرارسیدن ماه مبارک رجب، این ماه را شروع فصل بهار عبادت و بندگی دانست و گفت: همانگونه که عالم طبیعت بهار دارد و این فصل، فصل شکوفایی است، معنویت نیز بهاری دارد و فصل آن شامل ماههای رجب، شعبان و رمضان میشود.
وزیر اطلاعات با اشاره به اینکه اهل دل و سیرسلوک هر آنچه به دست
آوردند با بهرهبرداری از فیوض این سه ماه بوده است، افزود: مقام معظم
رهبری در ارتباط با بهرهبرداری امام خمینی (ره) از این ایام میفرمودند
«هر وقت که ماه مبارک رمضان تمام میشد با همه وجود حس میکردیم در امام
تحولی ایجاد شده است و امام با قبل ماه مبارک رمضان تغییر کرده است و از
لحاظ مقامات معنوی بالا رفتهاند».
وی در ادامه با استناد به حدیثی
قدسی عنوان کرد: بر اساس حدیث قدسی در شب ماه رجب ملکی بین مومنان میچرخد
و آنها را به شب زندهداری دعوت میکند و هرکسی که در این شبها به بندگی
بپردازد بر اساس روایات به درجات بالایی دست مییابد.
مصلحی صبر را
علت نام گرفتن روزها با عناوین الهی دانست و گفت: صبر داشتن بسیار سخت و
پیجیده است، اینکه دریابیم در چه زمان و موقعیتی و چگونه صبر پیشه کنیم
بسیار سخت و دشوار است و ماه رجب ماهی است که باید به خودمان بیاییم و به
درون خود رفته و به خدا وصل شویم.
وزیر اطلاعات پاک شدن را عامل اصلی
بهرهبرداری از سفره ماه مبارک رمضان خواند و افزود: در ماه مبارک رمضان
سفرهای پهن میشود و افرادی میتوانند از آن بهرهمند شوند که پاک باشند و
ماه رجب بهترین فرصت برای پاک شدن است.
وی در ادامه بهترین راه بندگی
را مسیر اهل بیت عنوان کرد و گفت: مسیر بندگی خداوند متعال فقط باید از
مسیر اهل بیت علیهمالسلام باشد و بر این اساس است که انسان میتواند به
بندگی برسد.
مصلحی با اشاره به بیان موضوعاتی همچون غیبگویی در چند
وقت اخیر گفت: این مسائل در زمان امام صادق (ع) نیز وجود داشت و این قضایا
در طول تاریخ بشر بوده است و بررسی و عبرت از تاریخ برای همینهاست که
ارزشمند است.
وزیر اطلاعات تاکید کرد: این موضوعات در زمان جنگ نیز
وجود داشت و ما در جایی قرار داشتیم که این موضوعات مطرح میشد و افرادی
بودند که ادعای دیدار با امام زمان (عج) را داشتند و ما این ادعاها را
پیگیری میکردیم و حال نیز همین مسائل مطرح است.
وی خاطرنشان کرد:
شاید تقدیر ما بر این است که دنبال این مسائل و پیگیر این افراد باشیم.
مصلحی
این ادعاها را کذب دانست و بیان داشت: هرکس در مسیر بندگی راه افتاد و
چیزی به او دادند زبانش به بازگویی آنها باز نمیشود و اینگونه نیست که
افرادی که به مرتبهای میرسند آن را مطرح کنند.
وزیر اطلاعات تصریح
کرد: در این زمان کسی که ادعای ارتباط با امام زمان (عج) را دارد باید
بررسی کرد که آیا رفتار و منش او بر اساس فرمایشات اهل بیت علیهمالسلام
است.
وی در ادامه تاکید کرد: در دوران غیبت امام زمان (عج) باید از
ولایت فقیه اطاعت کرد و امام صادق (ع) میفرمایند «فقها را برای شما حاکم
قرار دادیم و باید از آن تبعیت کنید».
مصلحی گفت: متاسفانه امروز
افراد تا چهار کتاب و حدیث را مطالعه میکنند، فکر میکنند به اسلام دست
پیدا کردند و میگویند چرا نمیآیند با ما حرف بزنند در حالی که آنچه در
احادیث است افراد باید با مراجعه به بزرگان دین خود را به آنها عرضه کنند
چراکه بزرگان دین شأن و جایگاهی دارند.
وزیر اطلاعات با اشاره به صحبت
خود با یکی از افرادی که ادعای ارتباط با امام زمان (عج) را دارند، تاکید
کرد: به یکی از این افراد مطرح کردم که اگر شما ارتباطی با امام عصر
دارید آن برای شما حجت است اما برای ما ولی فقیه حجت است و به آن عمل
میکنیم.
مصلحی از خداوند متعال خواست تا در این بهار بندگی توفیق
استفاده از این ایام را عطا فرماید.
محمدعلی
رامین معاون سابق مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست “جمهوری
اسلامی ایران و آینده جهان اسلام” که در دانشکده علوم حدیث برگزار شد،
درباره دین جهانی و شهروند جهانی گفت: دین ما یک دین فردی نیست، اساس دین
ما مبتنی بر اداره جامعه بشری و جمع است، یعنی دین ما یک دین جمعی و جهانی
است و بنابراین هرکس تصویری از خودش در باب اسلام بسازد و زندگی، آیه و
حدیث را مبتنی بر نظر شخصی تأویل کند، اسلام را نفهمیده است.![]() وی افزود: دین ما یک دین ملی نیست، ما نمیتوانیم محدوده دینمان را در محدوده جغرافیایی که انگلیسیها بر دور ما کشیدهاند و ما را از دیگر کشورهای مسلمان جدا کردهاند، تعریف کنیم.
رامین خاطرنشان کرد: دین ما برای مسلمانان یا برای شیعیان نیست، دین ما
برای کل جهانیان است، مسلمان یک عنصر جهانی است، شهروند جهانی است و لذا
هر مسلمانی که خود را شهروند جهانی نداند، دینش را اشتباه فهمیده است. معاون سابق مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه تصریح کرد:
بنده به مدت ۱۰سال در تمامی کشورهای خارجی سعی کردم با نوشتن مقالات مختلف
این موضوع را جا بیندازم که بنویسند امامخمینی و به جای واژگان دیگر از
واژه امام استفاده کنند اما موفق نشدم. رامین با اشاره به اینکه قانون اساسی در ۵ مورد بر امام بودن ولیفقیه
اصرار میورزد، تأکید کرد: حضرت امام روحالله(ره) سیستم امت و امامت را
طرح کردند و این سیستم در مقابل سیستم مورد نظر انگلیسیهاست. وی در ادامه گفت: انگلیسیها موفق شدند سیستم امت اسلامی را به ۵۷ کشور
تجزیه کنند. سال ۵۸ که قانون اساسی در حال تدوین و تصویب نهایی بود این
بحث جزو چالش برانگیزترین مباحث بود. معاون سابق مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: در اصل ۵
قانون اساسی تأکید شده است که ولیفقیه در زمان غیبت نائب امام زمان است
یعنی ولیفقیه، امام امت اسلامی است. رامین در ادامه بیان داشت: ۱۰ سال پس از موضوع اثبات امامت امت و
ولیفقیه و پس از تصویب آن و همچنین پس از نثار صدها هزار کشته و شهید،
آقای هاشمی آمدند و گفتند “ما امام را فقط به حضرت امامخمینی و شخص ایشان
میگوییم و به کس دیگری امام نمیگوییم” و با زیرکی تمام خواست اندیشه
امام مبتنی بر امامت ولیفقیه را با خودشان در بهشت زهرا دفن کند. وی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح عملکرد دولت دهم پرداخت و در
خصوص جریان نفوذی نفوذ کرده در دولت گفت: ۳ جریان انحرافی با یکدیگر ترکیب
شدهاند تا دولت دهم را تخریب کنند و از ۳ روش برای این تخریب استفاده
میکنند. معاون سابق مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به تشریح ۳ روش جریان
انحرافی برای تخریب دولت دهم پرداخت و گفت: این جریانهای انحرافی از میان
خودشان یک سری از افراد را همرنگ دولت کردهاند و به درون مجموعه دولت
نفوذ دادهاند و کوچکترین ضعفی را که از دولت مشاهده کنند آن را بزرگ
کرده و حساسیت ایجاد میکنند. رامین به روش جریان انحرافی برای ضربه به دولت دهم اشاره کرد و اظهار
داشت: جریان انحرافی، جریان فرصتطلبی هستند که منتظرند اولین اشتباه
احمدینژاد را آخرین اشتباه او جلوه دهند. معاون سابق مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه هاشمی
رفسنجانی، جریان اصیل انحرافی است، تأکید کرد: امروز در ایران یک جریان
مذبذب و فرصتطلب قصد دارد با نفاقی آشکار و پنهان، جایگاه ولایتفقیه را
تضعیف کند که انتخابات با عظمت سال ۸۸ را با عنوان تقلب معرفی کردند. وی افزود: هاشمی در دوران ریاستجمهوری خود ولایتفقیه را در حد رفاقت
تحریف کرد و میگفت “من با آقای خامنهای ۴۰ سال رفاقت دارم”. هاشمی با زیرکی تمام بلافاصله پس از رحلت امام، ولایتفقیه را از ۲ بال
پرواز اعتقادی و معنوی حذف کرد و میگفت “مجلس خبرگان مرجعیت تعیین نکرده
است و باید مرجعیت به حوزههای علمیه ارجاع داده شود”. رامین با بیان اینکه امروز آن جریان انحرافی اصیل را که امامت و مرجعیت
ولیفقیه را حذف کرد نتوانستهایم هنوز شناسایی کنیم، خاطرن یک نفر
از عوامل اصلی ضرب و جرح روحانی امر به معروف و نهی از منکر دستگیر شد. به
گزارش پخش اخبار چند رسانه ای واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه خبری پلیس ،
اداره اجتماعی پلیس امنیت عمومی نیروی انتظامی اعلام کرد : یک نفر از
عوامل اصلی ضرب و جرح روحانی آمر به معروف و ناهی از منکر دستگیر شد. حجت
الاسلام فرزاد فروزش امام جماعت دانشگاه علوم پزشکی تهران که 2 شب گذشته
برای نجات یک دختر جوان از چنگال 2 نفر از اراذل و اوباش از جانگذشتگی
کرد، در آستانه نابینایی چشم راست خود قرار گرفت ولی با عمل جراحی چشم در
بیمارستان رسول اکرم(ص) خطر تخلیه چشم او برطرف شد. حجت
الاسلام فروزش در تشریح این واقعه به خبرنگار پلیس گفت: ساعت 22 شب
سهشنبه در خیابان شریعتی، پائینتر از خیابان ملک به همراه 2 نفر همراه
داخل خودروی خود در حال عبور بودیم که ناگهان صدای فریادهای دختر جوان را
شنیدیم. وی
افزود: بلافاصله پس از شنیدن این فریادها به سمت صدا حرکت و مشاهده کردیم
که 2 نفر از اراذل و اوباش سوار بر یک موتور برای ربایش یک دختر جوان
اقدام کردهاند. این اراذل و اوباش قصد داشتند به زور، دختر جوان را سوار
بر موتور کرده و با خود ببرند اما این دختر با فریادهای خود درخواست کمک
کرده و از سوار شدن خودداری میکرد و 2 پسر جوان نیز وی را ضرب و شتم کرده
و مورد هتاکی قرار میدادند. حجتالاسلام
فروزش ادامه داد: با مشاهده این صحنه برای نجات دادن دختر به سمت اراذل و
اوباش مهاجم یورش بردیم، اما با مقاومت این مهاجمان روبهرو شده و درگیر
شدیم. در هنگام درگیری، یکی از آنها که شیشه نوشابهای در دست داشت، این
شیشه را با زدن به بدنه موتور شکست و سپس با آن چندین ضربه به چشم راست من
وارد کرد .
سخنگوی
جامعه روحانیت گفت: جامعه روحانیت مبارز، حضرت آیتالله العظمیخامنهای
این مرد الهی را یک نعمت بزرگ میداند، لذا بر ما مردم و همه خواص وظیفه
است که قدر این نعمت را دانسته و با تبعیت و اطاعت محض از مقام عظمای
ولایت این نعمت را حفظ کنیم و شکر آن را به جا آوریم. حجتالاسلام
سالک سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در گفتوگو با فارس ضمن عرض تبریک به
مناسبت آغاز ولایت رهبر معظم انقلاب حضرت آیتالله خامنهای اظهار داشت:
رهبر معظم انقلاب در طول این 22 سال با تدبیر، شجاعت، مدیریت و با حکمت که
همواره با تواضع و فروتنی همراه با اقتدار بوده است، سکانداری کشتی
انقلاب اسلامی را بعد از ارتحال حضرت امام(ره) با همه سختیهایش به عهده
داشتند. وی گفت:
جامعه روحانیت مبارز، حضرت آیتالله العظمیخامنهای این مرد الهی را یک
نعمت بزرگ میداند، لذا بر ما مردم و همه خواص وظیفه است که قدر این نعمت
را دانسته و با تبعیت و اطاعت محض از مقام عظمای ولایت این نعمت را حفظ
کنیم و شکر آن را به جا آوریم. عضو
ارشد شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز ادامه داد: ما شک نداریم که تبعیت
از رهبر معظم انقلاب به عنوان عمود خیمه انقلاب مهمترین عامل برای پیروزی
علیه فتنهگران و معاندان نظام و رفع توطئههای پیچیده آنها است، بنابراین
ما معتقدیم هر مقدار ما قدرشناس عملی این نعمت الهی باشیم خداوند نیز
برکات خود را بر ملت و کشور ما نازل خواهد کرد. حجت
الاسلام سالک با بیان اینکه نقطه عطف تاریخ انقلاب اسلامی ما 15 خرداد
است، یادآور شد: امام(ره) در سال 42 بر سلطه 2500منحوس ساله شاهنشاهی
پایان داد و حیات واقعی ملت ایران و آزادیخواهان جهان را رقم زد که نتیجه
فداکاری، از خود گذشتگی و عمل به تکلیف الهی حضرت امام(ره) بود که ندای حق
را در گوشهای از جهان احیا کرد تا کلام خالص الهی و اسلامی به گوش
جهانیان برسد. وی بیان
داشت: امروز افتخار ملت ایران این است که در زیر سایه قرآن و حکومت اسلام
در حال زندگی هستند، بنابراین مسولان و مردم در کنار هم باید تلاش کنند
که این انقلاب را با حفظ امانت به آیندگان تحوی دهند. سخنگوی
جامعه روحانیت مبارز یکی از مسائل مهم در حفظ ارکان انقلاب اسلامی را "
انتخابات " دانست وافزود: ما در آخر امسال انتخابات مجلس شورای اسلامی را
خواهیم داشت، انتخابات یکی از نمادهای مردم سالاری در نظام جمهوری اسلامی
ایران است که باید با انتخاب افراد صالح موجب ادامه مسیر صحیح انقلاب
شویم. حجت
الاسلام سالک با اشاره به جمله معروف امام که فرمودند "چه من باشم و چه
نباشم اجازه ندهید انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد " تاکید کرد:
بیشک رهنمودهای امام (ره) چراغ راه ملت بزرگ ایران است. وی
ادامه داد: ملت بزرگ ایران همواره باید با بصیرت در طول مسیر خود در
انقلاب، نااهلان و نامحرمان را شناسایی کند، زیرا ممکن است افرادی با ظاهر
اسلامی در دل جامعه ما حرکت خزنده خود را داشته باشند تا اهداف شیطانی
خود را عمل کنند، بنابراین ضرورت دارد که جریانهای نااهل و نامحرم شناخته و
به مردم معرفی شود. عضو
ارشد شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز خاطرنشان کرد: در طول انقلاب همواره
برخی نامحرمان سعی داشتند در عرصه انتخابات خود را به بدنه نظام نفوذ
دهند. لذا وقتی بستر نفاق و دورویی در جامعه آماده شد، شیطان سر از
مخفیگاه خود بیرون آورده و با حضور در نقاط حساس یاران خود را برای تبعیت
از خود دعوت میکند. حجتالاسلام
سالک با اشاره به خطبهای از امیرالمومنین علی(ع) تصریح کرد: امروز شیطان
حزب، افراد و لشکر خود را جمع کرده و برای برخورد با سربازان دین با رنگ و
لعابی خاص به صحنه آمده است که در این میان هوشیاری نخبگان، دینشناسان و
زمانشناسان بسیار حائز اهمیت است. وی در
ادامه سخنان خود یه نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره و تاکید
کرد: اصولگرایان حرکتی را از اوایل سال 89 شروع کردند که ثمره آن در محور
قرار گرفتن جامعتین شکل گرفت و نتیجه آن بیانیهای 8 مادهای به نام
«منشور اصولگرایی» شد. سخنگوی
جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه محوریترین موضوع اصولگرایان " ولایت
فقیه " بوده است، به کمیته سه نفره اصولگرایان اشاره و افزود: بیتردید چه
گروه سه نفره و چه مجموعه دیگر اصولگرایان رمز موفقیتشان دو چیز است که
اولین آن، "حفظ وحدت " و دیگری "تبعیت کامل از ولایت فقیه " است. حجتالاسلام
سالک در ادامه با بیان اینکه هرچه به سمت انتخابات نزدیک تر میشویم
فعالیتهای اصولگرایان بیشتر خواهد شد، گفت: اما دو جریان دیگر نیز فعالیت
خود را آغاز کرده است؛ یکی جریان انحرافی است که متأسفانه در بخشی از
دولت نفوذ کرده است و هزینههای سنگینی را انجام داده است و از طرفی دیگر
جریان دوم خرداد و اصلاحات هستند که تلاش میکنند عناصر سفید خود را برای
مجلس بفرستند لذا این بار انتخابات این دوره مجلس بسیار حساس و مهم است. وی در
پاسخ به این سؤال که برای پرهیز از شعارگرایی در خصوص منشور اصولگرایی چه
راهکارهایی در نظر گرفتهاید که مجموع اصولگرایان فقط در شعار از آن حرف
نزنند، بیان داشت: کاملاً درست است، در این شرایط نباید با شعار با مسائل
برخورد کرد، لذا این مسئله از جهاد مختلف قابل توجه است. اول اینکه باید
با سینه گشاده و باز سلایق مختلف اصولگرایی را به رسمیت شناخت، چرا که اصول
و پایههای اصلی نظام را قبول دارند که در این بخش الحمدالله سران
اصولگرایی موافقت خود را با منشوراصولگرایی اعلام داشتند و نکته دوم اینکه
باید میدان مبارزات انتخاباتی را در نظر بگیرند که در میدان دشمنبازی
نکنند. عضو
ارشد شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز ادامه داد: باید با هوشیاری آنچه
را که در محیط پیرامونی ما میگذرد به دقت و با هوشیاری رصد کنیم. همه
اصولگرایان باید با دلسوزی و خالصانه التزام عملی خود را به مبانی
اصولگرایی نشان دهند که بستگی به اخلاق، تدین و نوع بینش آنان دارد. حجت
الاسلام سالک تاکید کرد که سران اصولگرا و مجموعه آنها در این زمینه
وظایفی به دوش دارند، لذا ما مطمئن هستیم که اصولگرایان به دلیل التزامشان
به مبانی مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران ثابت کردهاند در زمانهای حساس
تکالیف خود را انجام میدهند، اما در شرایط کنونی این هوشیاری و بصیرت
باید دو چندان شود، یعنی آنچه را که جامعتین به عنوان منشور اصولگرایی
عنوان کرده است قلباً پذیرفته و با تبعیت و اطاعت تشکیلاتی زمینههای
گسترش اتحاد هر چه بیشتر فراهم شود. حجت
الاسلام شجونی گفت: پای ولایت فقیه ایستادهایم و نمیگذاریم در جریان
انقلاب، انحراف ایجاد شود و گردن کسانی که بخواهند انحراف ایجاد کنند را
میشکنیم. حجتالاسلام
جعفر شجونی در جلسه هفتگی جمعیت حامیان انقلاب اسلامی (جبهه حامیان
ولایت) با بیان اینکه پای خون شهدا ایستادهایم، اظهارداشت: رسول خدا صلی
الله علیه وآله وسلم روزی بر بالای منبر سه پلهای ایستاد و دو دست خود
را به صورت چپ و راست از گردن آویختند؛ چند دقیقهای اینگونه بودند تا
اینکه مردم علت رفتار ایشان را پرسیدند؛ فرمودند "مغلولة یَدیه عَلی عُنِقه
" این حالت آدم درماندهای است که دو دستش را به گردنش میاندازد. وی بیان
کرد: ایشان در تشریح این رفتار فرمودند "حالت فوق، وضعیت مسئولانی است که
در روز قیامت پریشان و پشیمان ایستادهاند و امکان جبران هیچ کاری را هم
ندارند " و در ادامه با این مضمون میفرمایند "شهدا مقابل اینها
میایستند و میگویند: با آرمان و اهداف ما چه کردی؟ از نردبان ما در دنیا
بالا رفتی و در آخر هم آن را شکستی! ". حجتالاسلام
شجونی به سؤال مردم از پیامبر (ص) که در آن وضعیت چه اتفاقی میافتد؟
اشاره کرد و افزود: ایشان در پاسخ به مردم فرمودند "شهدا انتقامشان را از
این مسئولان میگیرند "؛ سؤال کردند "یا رسولالله چگونه انتقام
میگیرند؟ " فرمودند "شهدا یکی یکی جلو میآیند و دست آن مسئول را
میکَنند؛ دست دیگر برایش رشد میکند، گوشش را میکَنند؛ گوش دیگر میروید
و همینطور دیگر اعضاء بدنش را دائم برمیدارند و بعد از تکمیل شدن دوباره
از او جدا میکنند و اینگونه او را عذاب میکنند! " وی با
اشاره به اینکه شهدا نوکر ما نبودهاند که در عمق 15 کیلومتری خاک عراق
بروند تا من نوعی وکیل، نماینده و شهردار شوم، ابراز داشت: برخی با ادعای
اینکه نسبتی با شهدا دارند، شعار شهید پروری سر داده و در پی گرفتن سمت
هستند، البته نماینده و وزیر شدن ما بستگی به نیت ما دارد آیا برای کسب
مقام نماینده و وزیر میشویم یا برای خدمت به مردم و آرمانهای امام (ره) و
شهداء. دبیر
جامعه وعاظ تهران با اشاره به اینکه برخیها به محض رسیدن به قدرت، اسلام،
مملکت و اهدافشان را فراموش میکنند، گفت: آنها میگویند جنگ چیست؟ خیبر
کدام است؟ 17 رمضان چیست؟ جگر عمومی رسول خدا، فرق شکافته علی و دیگر
قضایا چیست؟ رفتار عملی رسولخدا (ص) تأکیدی بر اوضاع مسئولان در روز
قیامت دارد یعنی این رفتار برای ما احساس مسئولیت میآورد که خشت اول در
جمهوری اسلامی کج گذاشته نشود که هیچگاه به منزل نخواهد رسید. حجتالاسلام
شجونی عنوان کرد: ما چه کسی هستیم؟ ما باید از یکدیگر در جلسهها تعریف
کنیم و دائم بگوییم امام مرد خوبی بود، رهبر مرد زاهدی است که بعد از دو
نیمه شب، به منزل شهدا میرود و به خانواده شهدا رسیدگی میکند پس ما در
اینجا چه کارهایم؟! با این صحبتها چه چیزی نصیب ما خواهد شد، ما مثل کسی
هستیم که آه در بساط ندارد و دائم از بانک پر از ارز و ریال همسایه صحبت
میکند. دبیر
جامعه وعاظ تهران، با انتقاد به ارائه تسهیلات بانکی دور از نظارتهای
قانونی، گفت: باید بازی را کنار بگذاریم؛ متأسفانه خبر 1200 میلیارد تومان
وام هم به آن اضافه شده که ثروت و بودجه مملکت را به حرّاج گذاشتهاند
این یعنی اقتصاد مرده است. وی در
ادامه سخنرانی خود با عنوان اینکه طلحه عدهای را گمراه کرد و پیشانی باد
کرده جمع کثیری را به ضلالت کشاند، تصریح کرد: اما امروز اینگونه نیست و
ما با این سن و سال پای ولایت فقیه ایستادهایم و نمیگذاریم در جریان
انقلاب، انحراف ایجاد شود و گردن کسی را که بخواهد انحراف ایجاد کند،
میشکنیم. دبیر
جامعه وعاظ تهران با سؤال از اینکه ما این انقلاب را به چه کسی تحویل
دهیم، گفت: مگر آنکه همه ما بمیریم، سپاه بمیرد، بسیج بمیرد، روحانیها
بمیرند، خانواده شهدا تار و مار شوند که این انقلاب از دست ما برود؛
البته این آرزو را دشمن به گور خواهد برد. حجتالاسلام
شجونی با تأکید بر اینکه من و شما همگی باید ستون بر سقف انقلاب بگیریم،
گفت: نباید بگذاریم این سقف سقوط کند. اگر هر کسی بگوید به من چه؟ یکی
دزدی کند؛ دیگری چشمچرانی؛ آن یکی هم خون شهدا را فراموش کند؛ سقف فرو
خواهد ریخت. وی با
اشاره به فریاد اللهاکبر نواب صفوی در بالای دار، گفت: آن موقع کسی شعار
اللهاکبر سر نمیداد که این شهید موقع تیرباران فریاد "اللهاکبر "ش
بلند شد. حجتالاسلام
شجونی با اشاره به خیانت جبهه ملی و نهضت آزادی همانند حزب توده تأکید
کرد: اینها از روحانیت سوءاستفاده کرده و بقیه را خانهنشین، ذلیل،
زندانی و اعدام کردهاند. باید حواستان جمع باشد این انقلاب مثل دیگر
انقلابها نشود. وی با
اشاره به داستانهای فوق، گفت: اینها برای این بود که مردم بعد از پیامبر،
اسلام را فراموش کردند. هر بلایی سر اسلام آمد تحمل کرده و گفتند به ما
چه مربوط؟ از این اتفاق به حزب ما چه میرسد؟ چه چیزی عاید گروه ما
میشود؟ و امیرالمؤمنین (ع) سه نفر از اینها را نفرین کرد که چرا به یاری
ایشان نمیشتابند؟ البته شما در انقلاب اینگونه نبوده و نخواهید بود. حجتالاسلام
شجونی تصریح کرد: باید بایستیم و با چنگ و دندان انقلاب را نگهداریم و
عیبهایش را برطرف کنیم. هر کس بگوید این انقلاب عیب ندارد، چاپلوسی
میکند. انقلاب را باید آفتزدایی کرد؛ من و شما به خودمان ضدآفت بزنیم تا
از آنها دور شویم. البته این کار را با حذف منافقین، بنیصدر، سلامتیان،
غضنفرپور، قطبزاده، شریعتمداری، منتظری و ... چند بار انجام دادهایم و
باید ادامه دهیم. اردشیر
امیر ارجمند و مجتبی واحدی مشاوران میرحسین موسوی و مهدی کروبی این هفته
برای سخنرانی به آمریکا خواهند رفت. گفته می
شود این دو قراراست شنبه آینده در دانشگاه جورج واشنگتن با موضوع «نگاهی
به تحولات پیش روی جنبش سبز» سخنرانی کنند. امروز هم همچون گذشته جوانان اصلاح طلب مخالف کروبی برای مقابله با آشوب و برهم زدن آرامش توسط ضد انقلاب پای در صحنه می گذارد به گزارش جهان، هاله سحابی دو روز پیش و در تشییع جنازه عزت الله سحابی دچار تشنج شد و با وجود انتقال به درمانگاه لواسان و تلاش پزشکان، ایست قلبی کرد و درگذشت. وزارت خارجه آمریکا که درخواست کمک چندین ماهه ملت تحت کشتار بحرین را با مواضع حمایت آمیز از آل خلیفه و آل سعود پاسخ گفته، به دلسوزی برای هاله سحابی پرداخته و مرگ او را به “ماموران امنیتی ایران” نسبت است. وزارت خارجه آمریکا به نقل از آنچه “شاهدان عینی و منابع موثق” نامیده ادعا کرده است ”هاله سحابی توسط ماموران امنیتی ایران کشته شده و آن را به قوی ترین لحن ممکن محکوم می کند.” دولت آمریکا البته نامی از این “منابع موثق” خود نبرده است اما به نظر می رسد منظور او محافل ضدانقلاب باشد. وزارت خارجه آمریکا همچنین گفته است به گزارشگر ویژه شورای حقوق بشر درباره ایران توصیه خواهد کرد که “این حادثه را بطور کامل و در اولین فرصت ممکن بررسی کند.” سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در عین حال درباره صحت ادعاها درباره کشته شدن هاله تردید کرده اما گفته است، اگر این خبرها صحت داشته باشد، این امر بیانگر بیاعتنایی و بیاحترامی مقام های ایرانی به شان و مقام انسان ها است. آمریکا در شرایطی از شان و مقام انسان ها سخن گفته است که نه تنها کشتار مردم مظلوم بحرین و یمن را به نظاره نشسته است که حتی خود در صدها زندان مخوفی که مدیریت می کند، تاکنون هزاران انسان بیگناه را به تیغ شکنجه گران سپرده است. آمریکا علاوه بر این ها، متهم به کشتار هزاران نفر از مردم بیگناه عراق، افغانستان و پاکستان است. حمایت کاخ سفید از جنایات فجیع و بی سابقه رژیم صهیونیستی، لکه ننگن دیگری است که در کارنامه سیاه حقوق بشری آمریکا به چشم می خورد؛ واقعیت هایی که سخن گفتن آمریکا از حقوق بشر را به طنز شبیه کرده است. گفتنی است دولت آمریکا از سال ۸۸ به حمایت ویژه سیاسی، فنی و تبلیغاتی از جریان فتنه مشغول است که اقدام تبلیغاتی اخیر آن نیز در همین راستا توصیف شده است. در بیست و دومین سالگرد رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی(ره)، رهبر انقلاب اسلامی در حرم امام خمینی(ره) حضور یافتند. سخنرانی ایشان ساعت 10:10 صبح آغاز و ساعت 11:10 به پایان رسید. اما شرایط ایرانایران نیز مطمئناً برای کسانی که به دنبال گسترش بازارهای آزاد هستند یک هدف طبیعی می باشد: جمهوری اسلامی به صورتی متمرکز بخش عمده ای از اقتصاد خود را طراحی می-کند، بخش عمومی گسترده ای دارد، کنترل قیمت ها را اعمال می کند و برای فقیرترین شهروندان خود مواد غذایی یارانه ای تهیه می نماید. «جامعه ی باز» و ارزش های آمریکاییحال ببینیم «جامعه ی باز» چیست و ایده ای که در پس اندیشه ی سوروس و بنیادش کمین کرده چه می باشد؟ سوروس این نام را از نوشته های کارل پوپر، فیلسوف مشهور انگلیسی و استاد کالج اقتصاد دانشگاه لندن اخذ کرده است. ایران: پرسش بنیادی رئیس جمهور با بیان اینکه امام راحل مردی از جنس انبیای الهی بود، گفت: امام (ره) آمد و انسانها و بشریت را دعوت به راه انبیاء کرد. خبرگزاری فارس: دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان گفت: بیشک آن قرائتی از امام خمینی(ره) صحیح است که مفسرش امام خامنهای(مدظله) باشند. مهرداد وطنی، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان و علوم پزشکی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، گفت: با توجه به تحرکاتی که گروه انحرافی در حال انجام دادن آن است، به سران این جریان و معدود فریب خوردگانشان میگوییم که دانشجویان کاملاً آماده برخورد با این جریانات منحرف هستند و سرنوشتی بدتر از سران فتنه 88 در انتظارتان است. سخنرانی رئیسجمهور دقایقی پیش در مراسم شب سالگرد بیست ودومین ارتحال امام خمینی در حرم امام (ره) با طرح آخرین مواضع احمدی نژاد به پایان رسید. به گزارش خبرآنلاین، سخنرانی محمود احمدینژاد از سوی شبکههای سیما با تاخیر و غیرمستقیم پخش شد اما رادیو ایران سخنان رئیس جمهور را به طور مستقیم منعکس کرد. رئیس جمهور با بیان اینکه بیست و دو سال از فراق امام راحل و رحلت امام عزیز می گذرد لیکن امروز نام، یاد و راه او برجسته تر، روشن تر و زنده تر فرا روی جامعه بشری قرار دارد، افزود: ابعاد حرکت و انقلاب امام خمینی(ره) هر روز گسترده تر می شود. به رغم صف بندی همه مستکبران و شیاطین عالم و همه شیطنت های آنان، اهداف و آرمانهای امام جهانی می شود. گزیده سخنان محمود احمدی نژاد به این قرار است: انسانها از هر قوم و مللی به دور از رنگها و سلایق، هر روز با امام احساس اشنایی و علاقه ی بیشتر می کنند و امام خمینی(ره) را از خودشان و خودشان را از امام می دانند. امام با اشرافی گری بویژه اشرافی گری مسئولین مخالف بود. امام هرگز اشرافی گری را به رسمیت نشناخت. برخی استکان چای حاج آقا مصطفی را آب میکشیدند تا به امام فشار بیاورند. مهمترین آموزه امام، احیای اندیشه ولایت و امامت است. خداوند متعال برای تحقق عدالت کامل ولایت انسان کامل را به بشریت هدیه کرده است. ولیکن بشریت باید تلاش و مجاهدت کند و به او برسد و ولایت اش را مستقر کند. پایه این ولایت عشق و ماموریت اش اجرای عدالت است. این ولایت از ولایت الهی سرچشمه می گیرد و سلسله مراتب از صادر اول تا امام عصر(عج) ادامه دارد. امام عزیز ما با طرح تئوری ولایت فقیه و استقرار آن راه شناختن و رسیدن به ولایت الهی را ترسیم کرد و جامعه ما را در این مسیر روحانی هدایت کرد. این مهم ترین کار امام است. اما در خدمت شما می خواهم به شرایط امروز جهان اشاره کنم. بزرگترین طاغوت های تاریخ تنها بر منطقه ای از دینا حاکم بودند. بخشی از مردم را تحت ظلم قرار می دادند. اما به مستکبران امروز نگاه کنید. دایره سلطه آن ها همه دنیا را در بر گرفته است. اگر کشتارهای طول تاریخ مستکبران را جمع بزنید به یک دهم کشتارهای این ها نمی رسد. کدام ملت است که از آزار و اذیت و توطئه و چپاول این ها در امان باشد. مع الاسف در برخی از جاها، برخی به اصطلاح عالمان خواسته های مستکبران را به زبان بومی ترجمه کرده و جا می اندازند. امروز شما به کشورهای آفریقایی، آمریکای جنوبی سفر کنید. در اکثر آن ها فقر موج می زند. من به کشورهایی سفر کردم که از ذخایر معدنی سرشار اند اما در خیابان ها مردم پابرهنه و گرسته اند. فقر، بی سوادی، عدم بهداشت است. در بسیاری از شهرها و روستا ها آب سالم و آشامیدنی نیست. اما هم زمان سرمایه داران آمریکایی و اروپایی تمام آن معادن را غارت می کنند و می برند و حتی یک درصد از آن ها را در اختیار ملت ها قرار نمی دهند. بحث سیطره دلار بر اقتصادی جهانی مطرح است. بعد از جنگ دوم جهانی قراردادی به نام برتن ورز بسته شد. در این قرارداد کشورها پذیرفته اند که دلار پول جهانی شود. رابطه تجارت و معادلات بین الملی شود. اما برای جلوگیری از چاپ دلارهای تقلبی دولت آمریکا متعهد شد که به ازای چاپ دلار طلا ذخیره کند. در سال 71 میلادی دولت آمریکا یک جانبه این قرارداد را زیر پا گذاشت. دولت های متوالی آمریکا کسری بودجه ها، هزینه های لشکرکشی خود را با چاپ دلارهای تقلبی و بدون پشتوانه قرار دادند. امام علی(ع) فرمود در هیچ کجا ثروت انباشته ای نمی بینی مگر اینکه در کنار آن حق تضعیف شده ای از مظلومین ببینی. ما آدم داریم که دو هزار میلیارد دلار ثروت دارد. از کجا آمده است؟! حاصل غارت ملت ها است. جنگ می کنند ولی خرج اش را از کجا می آورند. پنجاه تومان خرج می کنند و یک کاغذ چاپ می کنند و روی آن می نویستند صد دلار و آن را به کشورهای دیگر می دهد و جنس می خرند. آنها برای نجات رژیم جعلی صهیونیستی و خودشان، طراحیهایی چون 11 سپتامبر را انجام دادند و مثل ماجرای هولوکاست اجازه تحقیق درباره آن را نمیدهند. آنها این بهانه را برای نجات اقتصاد خودشان دارند که اول افغانستان، بعد عراق و بعد ایران را در دستور کارشان داشتند اما با هوشیاری ملت و رهبری ما شکست خوردند. هنوز برنامه آمریکا تغییر نکرده است. اوباما هم ماسک حمایت از حقوق ملتها را به چهره زده اما هدفش نجات رژیم صهیونیستی و نجات رژیم سرمایه داری است. اما در پایان راه است. حکومت عدالت وعده همه انبیاء و امام و نقطه آزاد خدایی شدن است که میعاد همه فطرت ها و جان های الهی و تئوری حقیقت است. این جایگزین تئوری های سرمایه داری و مادی گرایی است. می خواهیم با امام تجدید بیعت کنیم که تا آخر و تا آخرین قطره خون از میراث گران قدر امام پاسداری خواهیم کرد و با خوی اشرافیت که خطر اصلی در درون است مبارزه کنیم. عهد می بنیدم که از فشار و تهمت وجو سازی های بین المللی نهراسیم و تا آخر پای مطالبات انقلاب می ایستیم. ای امام بدان که با همه ملت، متحد و یک دل پشت سر رهبری عزیز و ولایت فقیه ایستاده ایم. ای امام اندیشه پاکی و ساده زیستی را پاس خواهیم داشتو در راه ساختن ایران و بر پایه جامعهای الگو و پیشرفته تا آخر از پای نخواهیم نشست. ای امام همه یاران تو در تمامی جهان برای برافراشتن پرچم عدالت و پرچم لا اله الا الله راهت را ادامه خواهند داد و لحظه ای از پا نخواهند نشست. یکی از کسانی که در ماجرای تدفین حضرت امام حضور داشت و کارها را به جد انجام میداد حجتالاسلام و المسلمین ناطق نوری بود. ایشان شرح ماجرا را که در کتاب خاطراتش که به همت مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده است چنین میگوید: «زمانی که حضرت امام در بیمارستان بستری شده بودند، چند دفعهای به عیادتشان رفتم تا این که امام به رحمت خدا رفت. دو سه روز، جنازهی ایشان در مصلی بود، روزی که قرار بود امام را تشییع کنند به مسؤولین، از جمله من، کروکی بهشت زهرا را داده بودند که بتوانند وارد شوند. عجیب است، دو حادثهی مهم که هر دو برای من اتفاقی بود؛ یکی حضور در مراسم استقبال امام و دیگری مراسم خاکسپاری ایشان. بعد از این که نماز امام را مرحوم آیتالله گلپایگانی خواند و تکبیر آخر نماز تمام شد، جمعیت به سمت جنازهی امام هجوم آوردند. به ذهنم آمد که به آن سمت نروم و خودم هم نمیدانم که چه کسی این را به من گفت. با سرعت به طرف بهشت زهرا رفتم، محافظین گفتند: «حاج آقا! کروکی منطقهی بهشت زهرا دست همراهمان نیست»، گفتم: «عیبی ندارد، ما داخل جمعیت میرویم.» به بهشت زهرا که رسیدیم، نمیدانستیم کجا برویم، داخل جمعیت شدیم. مردم اطراف ماشین ریختند و اظهار ارادت میکردند. گفتم بگذارید ما هم با شما منتظر باشیم تا جنازهی امام را بیاورند. در همین منطقه که امام دفن شد، به وسیلهی کانتینر، محوطه را محاصره کرده بودند، پاسدارانی که بالای کانتینرها بودند، وقتی مرا داخل جمعیت دیدند، اشاره کردند که بیا بالا. دست مرا گرفتند و به بالا آمدم. در داخل محوطهای که برای دفن امام آماده شده بود، جایگاهی هم برای مهمانان درست کرده بودند که دیدم حضرت آیتالله مکارم شیرازی و جمعی دیگر از آقایان قم آن جا نشستهاند. من هم به عنوان کسی که میخواهد در مراسم شرکت کند، پهلوی آقایان نشستم. جمعیت از بالای کانتینر و کانکس به داخل میپریدند، دیدم که اوضاع خیلی به هم ریخته است. برای این که نمیتوانستم این بی نظمیها و بی برنامگیها را ببینم، به اداره کردن آن جا مشغول شدم و با داد و فریاد یک مقداری نظم دادم. ناگهان دیدیم که هلی کوپتر حامل پیکر مطهر امام و چند هلی کوپتر دیگر آمدند. امام را داخل تابوت گذاشته بودند و یک پارچه سفیدی هم رویش کشیده بودند. پس از آن که دستههای تابوت از هلی کوپتر بیرون آمد، جمعیت هجوم آورد، کانتینرها را له کردند و کنار ریختند. مردم تابوت امام را از دست آقای سراج و آْقای انصاری و بقیهی آقایانی که همراه اینها بودند گرفتند. آقای سراج گریه کنان به طرف من آمد و گفت: «آقای ناطق جنازه را مردم گرفتند.» من هم با عصبانیت گفتم: «این طوری جنازه را میآوردند؟» آقای انصاری هم در شلوغی رفت بالای کانتینر و میخواست با بلندگو مردم را ساکت کند، اصلا هیچ بلندگویی آن جا اثر نمیکرد. مردم جنازه را به دست گرفتند، گاهی جنازه در داخل مردم گم میشد. من خیلی عصبانی شدم پاسدارها را صدا زدم و گفتم: «شماها خیلی بی عرضه هستید، سعی کنید و جنازه را از دست مردم بگیرید.» دیدم اصلا این بچهها هم خودشان را باختهاند. خلاصه خودم دست به کار شدم، عبا را به سمتی پرت کردم. محافظین و اخویم و فرزندم مصطفی ممانعت میکردند که آخر با این همه جمعیت، از دست تو کاری ساخته نیست. خلاصه رفتم جلوی یک ماشین آمبولانس که در آنجا بود و به کمک بچههای سپاه با آمبولانس توی جمعیت رفتیم، چون نگران بودم بدن امام از این تابوت زنبقی که هیچ حفاظتی نداشت، زیر دست و پا بیفتد و هتک حرمت بشود. پس از این که آمبولانس نزدیک جنازهی امام آمد، جنازه را از دست مردم گرفتیم و روی سقف آن گذاشتیم نزدیک قبر آوردیم مردم مجددا ریختند و جنازه را گرفتند و باز اوضاع به هم ریخت. پس از مدتی و در عین ناباوری دیدم تابوت نزدیک کانتینری میشد که من در آن بودم و من دستم را دراز کردم و به چوب تابوت رساندم. خداوند در همان لحظه یک نیرویی به من داد و توانستم جنازه را از مردم بگیرم و به طرف کانتینر ببرم. مجددا مردم ریختند، جوانان بی هوش شده بودند و مثل ابر بهاری گریه میکردند. جوانی محاسن امام را گرفته بود و از داخل تابوت بالا آورده بود که ببوسد، هر چه میزدند روی دستش که ول کند، او رها نمیکرد میگفت: « همین جا مرا بکشید، من امام را رها نمیکنم»، مردم کفن امام را بردند. جالب این که از سینه تا زانوی کفن حفظ شده بود و من عبایم را روی بدن امام انداختم و خودم را روی تابوت انداختم که مردم زیاد شلوغ نکنند. حضرت امام پاسداری داشت به نام آقای «بابایی» که بشدت گریه میکرد. آمد که امام را ببوسد، محکم زدم تو صورتش که بعدا از او عذرخواهی کردم. جمعیت هم چنان فشار میآورد به طوری که کانتینر دیگر داشت له میشد، یک لحظه همان جا فکر کردم که اگر تابوت روی من له شود و بمیرم بهترین افتخار است و هیج نگران نبودم. در همین لحظه به وسیلهی بی سیم به احمدآقا پیغام دادند که «آقای ناطق میگوید یک هلی کوپتر بفرستید.» کسی آن جا بود که گفت: «در این شلوغی، هلی کوپتر نمیتواند بنشیند.» گفتم: «به احمد آقا بگویید، من تجربهی 12 بهمن را دارم که هلی کوپتر در آن شرایط بین جمعیت نشست.» مدتی طول کشید تا هلی کوپتر بیاید. من هم چنان خود را روی تابوت انداخته بودم و جمعیت هم فشار میآورد. خداوند توان عجیبی به من داده بود، هلی کوپتر نزدیک کانتینر در میان جمعیت نشست و آمبولانس بین ما و هلی کوپتر قرار داشت. به آقای سراج گفتم تو به داخل هلی کوپتر برو و خودم نیز روی سقف آمبولانس پریدم و داخل هلی کوپتر رفتم. گفتم: تابوت را هل بدهید، دستهی تابوت را خودم گرفتم، وسط دو تا دستهی تابوت، سر چند نفر گیر کرده بود. هر چه میگفتم سرتان را پایین بکشید، فشار جمعیت نمیگذاشت، بالاخره با پایم روی سر آنها فشار دادم. یکی رفت پایین، جا باز شد. بقیه هم سرشان را بیرون کشیدند. آقای فیروزیان، یکی از محافظهایم، خواست به داخل هلی کوپتر بیاید، او را پایین انداختم. یکی دیگر از محافظین، زمانی که هلی کوپتر بلند شد به هلی کوپتر آویزان شده بود و پرت شد. البته هنوز خیلی از زمین فاصله نگرفته بود. خلاصه با هزار زحمت، هلی کوپتر بلند شد به در منظریه نزدیک جماران نشست. پیغام دادیم آمبولانس آمد و جنازهی امام را به سردخانه بیمارستان جنب بیت امام بردیم. در آن لحظه، عمامه و عبا نداشتم و با قبا وراد حیاط شدم. احمد آقا و بقیهی آقایان نشسته بودند. تا احمد آقا مرا دید، شروع به گریه کردن کرد و گفت: «آقای ناطق، همین صحنه را در روز ورود امام از تو دیدم، بدون عمامه و عبا تو به داد امام رسیدی، امروز هم تو به داد ما رسیدی، اما با یک فرق که آن روز محاسنت مشکی بود، امروز محاسنت سفید است.» خیلی منقلب شدم و نشستم یک مقدار گریه کردم و آرام شدم، گفتند: «حالا باید چه کار کنیم.» احمد آقا گفت: «هر چه آقای ناطق میگوید عمل کنید.» گفتم: «حاج احمد آقا، آخر آدم جنازهی امام را در یک تابوت زنبقی میگذارد» و سپس گفتم: «سه تا تابوت و سه تا هلی کوپتر میخواهیم. داخل یکی امام را میگذاریم – دو تای دیگر هم خالی باشد که اگر جمعیت شلوغ کردند آن تابوتهای خالی را دست مردم میدهیم تا مراسم خاکسپاری حضرت امام تمام شود.» آقای دکتر طباطبایی برادر خانم احمد آقا، که آن موقع شهردار تهران بود، دستور داد سه تا تابوت آوردند. یکی تابوت فلزی و مجهز بود و دو تا هم خالی. بعد از ظهر خبر دادند که آقای نوری که آن موقع وزیر کشور بود، دستور داده و نیروهای انتظامی آن جا را سامان داده و یک تقسیم کار شده است. جنازهی امام را به بهشت زهرا آوردیم و امکان استفاده از این طرح نشد. منتها خود بچههایی که مسؤول انتظامات بودند، نظم آن جا را به هم زدند. خلاصه تابوت امام را کنار قبر آوردیم. آقای کفاش زاده آمده بود که امام را ببوسد، محکم زدم توی سرش. خودم رفتم داخل قبر و پاها را دو طرف لحد گذاشتم، وقتی آقای حاج آقا رضا اربابی که غسال و دفن کنندهی علما است، آمد که تلقین امام را بخواند، من دستهایم را به دو طرف قبر گذاشتم تا ایشان تلقین بخواند. جمعیت ریختند، چون داشتند آمال و آرزهای همهی ما را دفن میکردند عده زیادی روی دست من غش کردند. به آقای اربابی که داشت مستحبات دفن را انجام میداد، گفتم: «آشیخ من دارم میمیرم بسه دیگه». آخرین کسی که امام را بوسید و بیرون آمد، ایشان بود. خیلی نگران حال ایشان بودم. با زحمت سنگ آوردند و لحد را با کمک آقای «رضا گنجی» که از محافظین است، گذاشتم و عشق همهی ملت ایران و مظلومان تاریخ را دفن کردیم. خیلی سخت گذشت، در اثر ازدحام نمیتوانستم بیرون بیایم، مردم ریختند خاک قبر امام را به عنوان تبرک بردند، کفشهایم هم زیر خاک رفت و هیچ کس هم نبود به دادم برسد. داشتم خفه میشدم که با خود گفتم: «تقدیرم این است که با امام بمیرم» در یک لحظه زندگیام را مرور کرده و دیدم که هیچ مشکلی ندارم؛ همین لحظه روزنهای پیدا شد و من از زیر پای جمعیت خودم را نجات دادم، تلویزیون که مراسم را مستقیم پخش میکرد، عدهای از دوستان داخل قبر رفتنم را دیده بودند ؛ اما بیرون آمدنم را ندیده بودند و نگران شده بودند. بدون کفش و عبا و عمامه به گوشهای رفتم. شهید صیادشیرازی آمد مرا یک کمی باد زد. با هلی کوپتر به دانشگاه افسری آمدیم و از آن جا هم با اتومبیل و بدون کفش به منزل آمدم. در منزل هیچ کس نبود، بعدا که خانواده آمدند، همسرم آن لباسی که خیلی خاکی بود را به عنوان تبرک برداشت و پنهان کرد...» خبرگزاری فارس: جهاد دانشگاهی در بیانیهای اعلام کرد: حرکت در راه انقلاب اسلامی و آرمانهای امام راحل (ره) تنها با تبعیت از ولایت مطلقه فقیه میسر است. خبرگزاری فارس: استاد حوزه و دانشگاه گفت: هدف جریان انحرافی نابودی مرجعیت در ایران اسلامی است. خبرگزاری فارس: یک عضو هیأت علمی دانشگاه تهران طی یاداشتی به بررسی نقش دانشگاه در منشور امام راحل(ره) و سیر تحولات و آنچه طی چند دهه گذشته بر دانشگاه گذشته پرداخته و نظرات خود پیرامون آینده دانشگاه را اعلام کرده است. سربازان به پا خاسته اند شعر (گفت و شنود) شورای هماهنگی سبز یا شورای تهیه سوژه برای کیهان؟! سفارش کوتاه و رسای امام خمینی به آیت الله خامنه ای شرح روایتی از امام باقر(ع) در کلام رهبری اظهارات سردار نقدی در مورد فرقه منحرف فعالیت جریان انحرافی در شهر شاهد نمونه گروه انحرافی ،جریان فتنه را امیدوار کرد مرده خوری فتنهگران، صدای خنده حامیان سابق را هم بلند کرد! برنامه ریزی جندالشیطان برای ضربه به نظام من از صراط رد شدم، اما کار خیلی مشکل است
|